ErvaringenSite

  Ervaringen Eukhost

  Wereldwijd

  zoeken personen een oplossing om hun website online vindbaar te maken. Maar de juiste webhosting vinden, kan soms moeilijk gaan. Eukhost proberen, is een van de opties. Verschillende klanten zijn je voorgegaan en hebben hun ervaring met dit bedrijf gedeeld op onze website. Hier kan je informatie terug vinden die jou kan ondersteunen om de juiste keuze te maken.

  Over Eukhost

  Eukhost is gelanceerd in 2001. Het bedrijf behoort tot een van de eerste bedrijven in Europa die volledig geautomatiseerde webhostingoplossingen aanbiedt. Eukhost is deel van de Hyperslice Group. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leeds via enkele datacenters zijn er filialen opgezet in Wakefield, Maidenhead en Nottingham. De registratie van het bedrijf is in England. Al 18 jaar is Eukhost actief in de webhostingbranche en biedt verschillende webhostingoplossingen. Aan meer dan 35.000 klanten over de hele wereld, waaronder Britse overheidsorganisaties worden pakketten geboden, en host het bedrijf meer dan 150.000 domeinen.

  Producten en diensten van Eukhost

  Eukhost biedt verschillende oplossingen waaronder de cpanel-webhosting, Windows-hosting, WordPress-hosting, zakelijke hosting, wederverkoper Linux en Reseller Windows. Ook staat het bedrijf bekend om haar VPS-oplossingen zoals; VPS- hosting, Cloudservers, Windows VPS-hosting en zakelijke hosting. De verschillende pakketten die het bedrijf biedt worden hoog beveiligd met security solutions zoals SSL Certificates, Remote backups, Patchman Website Security, Personal Signing Certificates, Server & Network Monitoring en Marketgoo. Deze beveiliging zorgt ervoor dat jouw organisatie niet wordt aangevallen door verschillende virussen of cyber aanvallen.

  Webproducten

  De volgende producten worden ook door het bedrijf aangeboden namelijk; E-mailhosting, SpamExperts, Persoonlijk teken, Mimecast, Linux SSD VPA, Windows SSD VPS, toegewijde servers, Cloudhosting, Domeinen, SSL-certificaten en Externe back-up.
  Eukhost belooft een oplossing te zijn voor een ieder. Klanten worden op de eerste plaats gezet door het bedrijf. Door een scala aan diensten aan te bieden zoals shared hosting tot oplossingen voldoet het bedrijf aan haar visie. Als je klaar bent om de hosting te starten dan kan het expert team van het bedrijf jouw helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw organisatie. De klantenservice is te bereiken via live chat 24 maal 7 of telefonisch van 9u tot 17u. Dit kan van maandag tot en met vrijdag.

  Complimenten, klachten en tips voor Eukhost

  Complimenten, klachten en tips helpen altijd om de ontwikkeling van een product tot uiting te brengen. Heeft jouw organisatie al gebruik gemaakt van de verschillende diensten die Eukhost biedt? Hoe heb je de expert service ervaren? Heb je het juiste pakket ontvangen die je heb aangevraagd? Hoe werkt het nu met de vindbaarheid van jouw organisatie online? Als je antwoorden met complimenten, klachten en of tips heb op deze vragen, dan zouden wij het op prijs stellen als je die met ons deelt. Via onze website; Ervaringensite, kunnen anderen zo jouw informatie doornemen en een goede keuze maken. Dagelijks hebben wij heel veel bezoekers die reviews en beoordelingen lezen, om zo in de toekomst de juiste producten en diensten te kiezen. Mocht je nog geen review hebben achtergelaten, doe dan heel gauw om zo een andere klant te garanderen van de informatie om een goede beoordeling te maken.

  4 onderdelen van de prijsstrategie van jouw diensten

  Eukhost
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Eukhost

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Eukhost een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Eukhost. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Eukhost actief?

  Eukhost is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eukhost gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.