Eukhost

Alle reviews

Eukhost

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SOHOSTED merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
SOHOSTED
3 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Sohosted.com is een hostingbedrijf, dat ook telecom- en internetdiensten aanbiedt. Het is een mooi en goed...

Neostrada merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Neostrada
2 reviews

Wat voor soort bedrijf is Neostrada? Heeft u ooit een website laten hosten door dit bedrijf? Zo ja, wat waren uw bevindingen? Wat ook belangrijk is...

Stipte merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
Stipte
1 reviews

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.be is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, i...

TransIP merklogo voor beoordelingen van mobiele telefoons en telecomproducten of -diensten
TransIP
10 reviews

Wat vinden de klanten die aan je voorafgingen van TransIP? Hierover valt meer te lezen in de reviews van andere Belgen die eerder al gebruik maakte...

Eukhost

Wereldwijd zoeken personen een oplossing om hun website online vindbaar te maken. Maar de juiste webhosting vinden, kan soms moeilijk gaan. Eukhost proberen, is een van de opties. Verschillende klanten zijn je voorgegaan en hebben hun ervaring met dit bedrijf gedeeld op onze website. Hier kan je informatie terug vinden die jou kan ondersteunen om de juiste keuze te maken.

Over Eukhost
Eukhost is gelanceerd in 2001. Het bedrijf behoort tot een van de eerste bedrijven in Europa die volledig geautomatiseerde webhostingoplossingen aanbiedt. Eukhost is deel van de Hyperslice Group. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leeds via enkele datacenters zijn er filialen opgezet in Wakefield, Maidenhead en Nottingham. De registratie van het bedrijf is in England. Al 18 jaar is Eukhost actief in de webhostingbranche en biedt verschillende webhostingoplossingen. Aan meer dan 35.000 klanten over de hele wereld, waaronder Britse overheidsorganisaties worden pakketten geboden, en host het bedrijf meer dan 150.000 domeinen.

Producten en diensten van Eukhost
Eukhost biedt verschillende oplossingen waaronder de cpanel-webhosting, Windows-hosting, WordPress-hosting, zakelijke hosting, wederverkoper Linux en Reseller Windows. Ook staat het bedrijf bekend om haar VPS-oplossingen zoals; VPS- hosting, Cloudservers, Windows VPS-hosting en zakelijke hosting. De verschillende pakketten die het bedrijf biedt worden hoog beveiligd met security solutions zoals SSL Certificates, Remote backups, Patchman Website Security, Personal Signing Certificates, Server & Network Monitoring en Marketgoo. Deze beveiliging zorgt ervoor dat jouw organisatie niet wordt aangevallen door verschillende virussen of cyber aanvallen.

Webproducten
De volgende producten worden ook door het bedrijf aangeboden namelijk; E-mailhosting, SpamExperts, Persoonlijk teken, Mimecast, Linux SSD VPA, Windows SSD VPS, toegewijde servers, Cloudhosting, Domeinen, SSL-certificaten en Externe back-up.
Eukhost belooft een oplossing te zijn voor een ieder. Klanten worden op de eerste plaats gezet door het bedrijf. Door een scala aan diensten aan te bieden zoals shared hosting tot oplossingen voldoet het bedrijf aan haar visie. Als je klaar bent om de hosting te starten dan kan het expert team van het bedrijf jouw helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw organisatie. De klantenservice is te bereiken via live chat 24 maal 7 of telefonisch van 9u tot 17u. Dit kan van maandag tot en met vrijdag.

Complimenten, klachten en tips voor Eukhost
Complimenten, klachten en tips helpen altijd om de ontwikkeling van een product tot uiting te brengen. Heeft jouw organisatie al gebruik gemaakt van de verschillende diensten die Eukhost biedt? Hoe heb je de expert service ervaren? Heb je het juiste pakket ontvangen die je heb aangevraagd? Hoe werkt het nu met de vindbaarheid van jouw organisatie online? Als je antwoorden met complimenten, klachten en of tips heb op deze vragen, dan zouden wij het op prijs stellen als je die met ons deelt. Via onze website; ErvaringenSite, kunnen anderen zo jouw informatie doornemen en een goede keuze maken. Dagelijks hebben wij heel veel bezoekers die reviews en beoordelingen lezen, om zo in de toekomst de juiste producten en diensten te kiezen. Mocht je nog geen review hebben achtergelaten, doe dan heel gauw om zo een andere klant te garanderen van de informatie om een goede beoordeling te maken.