ErvaringenSite

  Ervaringen Expert Rating

  Wanneer u ooit voor een nieuwe baan gesolliciteerd hebt, is de kans groot dat u ergens in het sollicitatie traject onderworpen bent aan een bepaalde test. Tegenwoordig is het erg gebruikelijk om bij het aannemen van nieuw personeel bepaalde testen af te nemen. Zo komt men er achter wat voor iemand men in dienst neemt en voorkomt men eventuele verassingen in de toekomst. Expert Rating is een bedrijf dat onder andere deze online testen van nieuw aan te nemen personeel verzorgd. Maar hoe weet u nu wat voor bedrijf Expert Rating is zonder daar direct zaken mee gedaan te hebben? Hoe betrouwbaar is Expert Rating als het gaat om de uitkomst van bepaalde testen? Antwoorden die u liever van een derde partij verneemt dan het bedrijf zelf. Hier op Ervaringensite.be bent u op het juiste adres. Hier kunt u namelijk ervaringen en meningen lezen van consumenten die u voor zijn gegaan en in contact met Expert Rating zijn geweest. Door het lezen van hun reviews bent u in staat een betrouwbaar beeld te krijgen van de producten en diensten van Expert Rating.

  Over Expert Rating

  Het bedrijf Expert Rating is opgezet in 2001 en is gevestigd in New York, Verenigde Staten. Expert Rating richt zich op het online aanbieden van certificering, cursussen, trainingen en het testen van medewerkers. Zowel particulieren als bedrijven doen zaken met Expert Rating. Het bedrijf doet zaken in meer dan zestig landen over de gehele wereld en hebben al meer dan vijfentwintig miljoen mensen individueel getest. In total hebben ze meer dan vijfenzestighonderd verschillende bedrijven als klant en veel daarvan zijn terugkerend. Een aantal bedrijven dat aken doet met Expert Rating zijn bijvoorbeeld Google, Convergys, Amazon, IKEA en Walmart. Expert Rating is ISO-Gecertificeerd, te weten ISO 9001:2015 en daarmee zijn ze een van de weinige bedrijven die deze certificering hebben weten te bemachtigen in de online training en testing branch.

  Open diensten

  Producten en Diensten van Expert Rating

  Het aanbod van Expert Rating kun je verdelen in een aantal groepen. De eerste groep is werknemers testen. Expert Rating biedt de mogelijkheid aan voor bedrijven om bepaalde testen uit te voeren namens hen voor het in kaart brengen van de kennis en kunde van sollicitanten.
  De tweede groep die Expert Rating aanbiedt zijn online cursussen en trainingen. Hierbij kunnen particulieren of werknemers van bedrijven verschillende modules doorlopen waarna aan het eind een certificaat behaald wordt. De derde groep is certificeren voor individuen, wanneer men bijvoorbeeld een Curriculum Vitae wil aanvullen met een duidelijker beeld voor de toekomstige werkgever van wat iemand allemaal in zijn mars heeft, dan kan Expert Rating hiermee helpen.

  Ervaringen, meningen, klachten en tips Expert Rating

  Heeft u in het verleden ooit een test afgenomen via Expert Rating? Hebt uzelf als werkgever gebruik gemaakt van Expert Rating? Of heeft u zich misschien laten certificeren in een bepaald vakgebied via Expert Rating? In alle voorgaande gevallen horen we graag van u. Door uw ervaringen en meningen te delen met betrekking tot Expert Rating, stelt u menig consument in staat een helder beeld te krijgen van het bedrijf. Laat alstublieft een review achter en vertel daarin ook eventuele klachten en / of tips om zo uw mede Belg te helpen in het maken van de juiste keuze als het gaat om online certificering, cursussen, trainingen en het testen van medewerkers.

  Expert Rating
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Expert Rating

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Expert Rating een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Expert Rating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Expert Rating actief?

  Expert Rating is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Expert Rating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.