Filewhopper

Alle reviews

Filewhopper

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Filewhopper

Ben je op zoek naar een manier om een groot bestand online te versturen? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Filewhopper. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd wilt gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met deze onderneming te schrijven. Op die manier kun je namelijk andere potentiële klanten helpen beslissen of hun wensen, waarden en behoeften aansluiten bij het aanbod van Filewhopper. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Filewhopper
Filewhopper is een realisatie van een gereputeerd Australisch softwarebedrijf. Het is gemaakt door een team IT-professionals en ontworpen om het berichte 'bestand te groot'-probleem aan te pakken. Filewhopper zou je helpen een groot bestand te versturen zonder dat je een maandelijks opslagplan hoeft aan te kopen. Met dit diensten van dit bedrijf kun je eender welk bestand of map overbrengen door eenmalig een bedrag te betalen dat afhankelijk is van de bestandsgrootte. De kernwaarden van Filewhopper zijn veiligheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, waarbij het team van deze onderneming je tijd zou waarderen en ervoor zou zorgen dat je snel en zonder dataverlies bestanden zou kunnen overbrengen. Het doel van Filewhopper is dat je je ervaring zou willen delen met vrienden en familie, en dat je opnieuw bij hen aanklopt om een groot bestand online te versturen.

Producten en diensten van Filewhopper
Op de Engelstalige website van Filewhopper kun je bovenaan kiezen tussen een aantal categorieën: How it Works, About Us, Contact Us, FAQ, Help en Blog. Via de homepage kun je online berekenen hoeveel het zou kosten om een bepaald bestand online te versturen, en je kunt ook een eerste bestand tot 5GB gratis verzenden om kennis te maken met de diensten van Filewhopper. Volgens de informatie op de website hoef je bij deze onderneming alleen maar te betalen op het moment dat je een bestand verstuurt, een optimale beveiliging zodat je bestanden door niemand kunnen worden gekraakt, geen onnodige opties of vervelende advertenties, transfer folders zonder te moeten comprimeren en geen zorgen over bestanden die moeten worden verwijderd. Heb je een vraag voor Filewhopper? Dan kun je een kijkje nemen bij de pagina met veelgestelde vragen, of het team via het contactformulier op de site een berichtje sturen.

Complimenten, klachten en tips voor Filewhopper
Ben je al vertrouwd met de diensten van deze onderneming? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige review te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten en hen helpen beslissen of Filewhopper iets voor hen zou kunnen zijn. Ben je tevreden over het aanbod van dit bedrijf? Hoe verloopt de communicatie met de klantenservice als je vragen hebt? Of heb je misschien nog enkele nuttige tips die je graag met onze bezoekers wilt delen? Laat het ons zeker weten! Ben je benieuwd wat mensen over gelijkaardige bedrijven schrijven? Dan hoef je alleen maar hier te klikken!