ErvaringenSite

  Ervaringen Fonts

  Iedereen heeft een eigen stijl van communiceren. Zeker voor bedrijven is het belangrijk om een vaste stijl aan te houden, zodat dit herkenbaar is voor de klant. Daarbij hoort ook een bepaalde lettertype en lettergrootte bij het schrijven van teksten, bijvoorbeeld voor de sociale media, voor tijdschriften of voor nieuwsartikelen. Maar niet alleen bij marketing speelt dit een rol, ook bij dagelijkse werkzaamheden, zoals PowerPointpresentaties, verslagen of blogs is het belangrijk om te letten op het lettertype. De mens is visueel ingesteld en zal met het lettertype het gevoel van de schrijver kunnen omvatten.

  Naast de bekende lettertypen zoals Times New Roman, Arial of Calibri zijn er nog honderden, misschien wel duizenden lettertypen te vinden. Maar hoe mooi is het niet om zelf eentje te kunnen ontwerpen of om op zoek te gaan naar het lettertype die bij je past? Tegenwoordig kun je bij bedrijven zoals Fonts.com terecht als je op zoek bent naar een bepaald lettertype. Aangezien je hiervoor moet betalen, is het altijd handig om via onze website na te gaan wat anderen vonden van de dienstverlening van dit bedrijf en als ze wel tevreden waren met hun aangeleverd product.

  Over Fonts
  De Fonts.com winkel maakt deel uit van Monotype en heeft meer dan 150.000 desktop en web font producten, die zowel gekocht als gedownload kunnen worden. Daarnaast is het via de verschillende blogs mogelijk om tips en nieuwe technieken bij te leren betreft de typografie. Het bedrijf wordt geleid door een zestal mensen, waarvan Ninan Chacko de CEO is. Naast Monotype en Fonts, behoren Studio en MyFonts ook tot de brand familie.

  Producten en diensten van Fonts
  Fonts maakt het mogelijk voor bedrijven om van gepersonaliseerde profielen gebruik te maken. Hierdoor hebben de verschillende afdelingen of teams toegang tot de gewenste lettertypen. Via de website kun je verder jouw gewenste letters vormgeven. Zo kan de gewenste stijl, genre of taal gebruikt worden als leidraad. Bij het maken van een keuze zijn enkele principes belangrijk, zoals nagaan wat het doel is van de tekst, verder om de ‘letterfamilies’ te kennen, zoals de Serif, Sans-serif en Semi-serif en om lettertypenop de juiste wijze te combineren.

  Er worden ook producten verkocht voor specifieke doeleinden zoals lettertypen voor in de auto, waarbij het belangrijk is dat de letters vanuit een afstand goed leesbaar zijn. Verder biedt Fonts ook producten aan streaming en game producenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een duidelijke ondertiteling. Bij interesse in de producten kunnen klanten een bericht sturen via de website, waarna er binnen een dag gereageerd wordt.

  Complimenten, klachten en tips voor Fonts
  Vertel anderen wat je vond van de ontwerpen van de lettertypen voor jouw bedrijf. Was het inderdaad aantrekkelijk en herkenbaar voor de klant? Kon je een unieke look hebben met de letters? Vertel anderen ook wat je vond van de tips die gegeven worden via de blogs en hoe je de dienstverlening hebt ervaren, bijvoorbeeld na het stellen van een vraag. Dit zorgt ervoor dat anderen een beter beeld hebben van de producten en diensten van het bedrijf.

  Inkoopkanalen en diensten bij Veiling Rhein-Maas

  Fonts
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fonts

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fonts een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fonts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fonts actief?

  Fonts is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fonts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.