Formationen Groupe

Alle reviews

Formationen Groupe

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Rooming merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
Rooming
0 reviews

Heb je interesse om een woning te huren? Of misschien wil zelf iets verhuren? Dan zou het aanbod van Rooming iets voor jou kunnen zijn. Het is ook ...

VONROC merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Huis, Tuin & Kamers producten
VONROC
0 reviews

Goede gereedschap waar men lang profijt van kan hebben is een must en een lust. Gewoon de schuur binnen stappen, uw vertrouwde gereedschap pakken e...

JAAP.NL merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
JAAP.NL
0 reviews

Wilt u een huis huren, verkopen en of kopen? Bent u op zoek naar een voor u en of uw gezin passende woning? U weet niet zo goed welke woonhuistype&...

Unibricks merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
Unibricks
0 reviews

Als u erover denkt om te investeren in vastgoed is Unibricks een optie voor u. Blijf lezen om te leren wat anderen voor ervaring hebben met dit bed...

Formationen Groupe

Als u nu privé of zakelijk wilt investeren in een woning of een gebouw voor uw onderneming, zult u nauwkeurig aandacht moeten besteden aan elk detail van dit project. Er gaat een grote mate van zorgvuldigheid aan vooraf, tijdens en ook in de eindfase van het bouwproject. Dat is nodig, omdat u niet alleen een bepaald budget in gedachten heeft, maar ook het model, de tijdsduur en andere zaken, die hiermee gepaard gaan, moet u voor ogen houden. Het is daarbij raadzaam bij de start van elk project zich voldoende te oriënteren over de bouwvoorwaarden en de veiligheidsvoorschriften. Hebt u bouwplannen in gedachten? Bent u op zoek naar een bedrijf dat u hiermee kunt helpen en liefst van A-Z? Bekijk eens de site van ErvaringenSite. De reviews en ervaringen van anderen kunnen u wellicht hierbij helpen. 

Over Formationen Groupe
In 1998 werd de Formationen Groupe opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Formationen Groupe levert bouwmanagement diensten aan haar klanten in vastgoedsector. Formationen Groupe heeft diverse projecten uitbesteed waaronder hotels, onderwijsinstellingen, recreatieve oorden en nog veel meer. CEO van het bedrijf is David Kennedy. Deze onderneming is gevestigd aan de 1st Floor, Oakwood House, 414-422 Hackney Road, London E2 7SY. 

Producten en diensten van Formationen Groupe
Deproducten en diensten vanFormationen Groupe richten zich zowel op het ontwikkelen als op het opzetten van projecten in zowel de publieke als de private sector. Bij de uitvoering van hun projecten worden aspecten als veiligheid, gezondheid en ontwerptechnieken in acht genomen. Er is een verscheidenheid aan projecten te lezen, die Formationen Groupe heeft geleverd en ook hun nieuwe projecten zijn vermeld. Van het slopen van gebouwen tot de opzet van een nieuwe constructie. U vindt ze allemaal op hun webpagina. Ze hebben eveneens hun eigen ontwerpers, die ze inzetten en onafhankelijke partners met wie ze samenwerken.

Registratie, garantie, betaling & klachten
Met deregistratieop de website van Formationen Groupe heeft u vrijelijk toegang tot alle nodige informatie over de dienstverlening van deze onderneming. Informatie over zowel de garantie als de betalingsmogelijkheden zijn ter uwer beschikking. U kunt tevens contact opnemen met het bedrijf middels het invullen van een formulier. Voor klachten of vragen zijn ze te bereiken op: info@formationgroupplc.com of telefonisch op +44(0) 20 7920 7590. 

Complimenten en tips voor Formationen Groupe
Hebt u al een bezoek gebracht aan Formationen Groupe? Heeft u complimenten en tips voor Formationen Groupe of juist klachten?Hebben ze bouw- of sloopwerkzaamheden voor u verricht? Wat vindt u van hun werk? Bent u tevreden of juist niet helemaal? Wat vindt u van hun klantenservice? Deel uw ervaring met ons op ErvaringenSite en laat ons zoveel mogelijk weten in een review wat u plezierig of minder interessant vond van de producten en diensten van Formationen Groupe. ErvaringenSite kan op die manier andere bezoekers van dienst zijn middels reviews en ervaringen van u als klant om een beeld te scheppen van uw belevenis bij het aantrekken van een dergelijk bedrijf. 

Bent u nog niet bekend met Formationen Groupe? Ook daarvoor mag u terecht bij ErvaringenSite om uw voelhorens uit te steken.