ErvaringenSite

  Ervaringen Founders Card

  Work hard, play hard. Een zin die u ongetwijfeld eens gehoord hebt. Met name onderling tussen ondernemers wordt deze zin vaak gebruikt. Als ondernemer bestaat er niet zo iets als een veertigurige werkweek. Vrije tijd en werken lopen vaak door elkaar heen en in elkaar over. Wanneer al het harde werken veel opbrengt, is het ook fijn als je vervolgens ook de vruchten er van kan plukken. Of te wel play hard. Fijne reizen te maken, de beste clubs te bezoeken, mooie auto’s te rijden, en zo voorts. Maar aangezien tijd om veel uit te zoeken en regelen schaars is kan dit als ondernemer weer lastig zijn. Founders Card is een organisatie opgericht voor ondernemers en door middel van een lidmaatschap van het netwerk krijg je als ondernemer toegang tot voordelen die normaal gesproken alleen lastig voor elkaar te boksen zijn. Lees hier op Ervaringensite.be wat anderen van dit bedrijf vinden. Lees hun ervaringen en meningen, en krijg zo een helder beeld van het bedrijf. Wegen de kosten op tegen de voordelen van het lidmaatschap? Je leest het hier op onze site.

  Over Founders Card

  Founders Card is opgericht in 2009 door Eric Kuhn. Eric vond het oneerlijk dat de topmanagers van grote bedrijven en banken degene waren die toegang hadden tot ongelooflijke privileges, terwijl dit voor de ondernemer bijna niet haalbaar of bereikbaar was. Ondernemers hebben individueel weinig koopkracht en worden vaak als klant voor vanzelfsprekend beschouwd. Founders Card werd opgericht om juist de ondernemers te bundelen en hen koopkracht en toegang te geven tot deze privileges. In 2009 werd een start gemaakt met het opzetten van een community voor ondernemers gericht op netwerken en voordelen speciaal voor hen. In totaal hebben ze meer dan vijftigduizend ondernemers over de gehele wereld die lid zijn van Founders Card. Ze werken samen met de grote merken uit de reis-, zaken- en lifestyle wereld om zo haar leden van de hoogwaardige voordelen te voorzien.

  Open diensten

  Producten en Diensten van Founders Card

  Wanneer men lid wordt van Founders Card dan kan men gebruikmaken van meer dan vijfhonderd verschillende voordelen wereldwijd. Je moet dan denken aan voordelen als korting bij bepaalde hotels, extra VIP-behandeling bij bepaalde clubs, korting bij het aanschaffen van een bepaald merk auto, een upgrade bij het aanschaffen van een bepaald vliegticket bij een luchtvaartmaatschappij, enzovoorts. Op de website van Founders Card is de volledige lijst met voordelen niet te zien. Ze hebben dit afgeschermd voor niet leden om het zo de exclusiviteit van de voordelen van haar leden beter te beschermen voor de partners. Wanneer je je gegevens als ondernemer achterlaat kun je een preview krijgen van wat je zoal kunt verwachten.

  Mening, ervaring, beoordeling en klachten Founders Card

  Bent u lid van Founders Card? Heeft u in het verleden een abonnement gehad met dit bedrijf? Dan horen we graag van u. Laat alstublieft een review hier achter en vertel daarin uw mening en ervaringen. U helpt uw mede Belg inzicht te geven in wat men kan verwachten van dit bedrijf. Een bedrijf kan iets heel mooi zelf neerzetten, maar de daadwerkelijke klanten en gebruikers vertellen het echte verhaal. Uw beoordeling helpt daarbij en onze dank is bij voorbaat groot!

  Founders Card
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Founders Card

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Founders Card een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Founders Card. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Founders Card actief?

  Founders Card is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Founders Card gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.