Gezondheids School

Alle reviews

Gezondheids School

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Gezondheids School

Doelgerichte opleidingen volgen met deskundig en met persoonlijke aandacht of deelnemen aan praktische studies, waarmee u als vakspecialist aan de slag kunt. Online is er overzicht van alle opleidingen en trainingen die worden geboden. U kunt zoeken op niveau of op vakgebied. Voor bijna alle opleidingen en trainingen geldt dat deze makkelijk thuis of op een andere locatie kunnen worden gevolgd in een virtuele klas. Bent u op zoek naar een school met kwalitatief goede opleidingen? Of juist op zoek naar gerichte opleidingsadvies? Probeer hier bij ErvaringenSite! De pagina waar mensen hun ervaringen en reviews met opleidingen hebben neergepend. Doorloop de reviews voor meer informatie. 

Over Gezondheids School
De Gezondheids School is onderdeel van Centrum Voor Afstandsonderwijs en een opleidingsverstrekker op het gebied van gezondheid, wellness en coaching. Het centrum voor Afstandsonderwijs, welk onderdeel is van Ondernemersschool BV, is opgericht in 2003 en bestaat nu uit een korps van meer dan 3100 docenten, een waaier van meer dan 350 verschillende beroepsgerichte opleidingen en studenten wereldwijd. Een opleidingsinstituut geëvolueerd van een kleine school naar een internationale groep met een volledig geautomatiseerd leerproces en een online leeromgeving. Centrum voor Afstandsonderwijs meent momenteel zelfs de grootste opleidingsverstrekker te zijn van de Benelux. Een ontwikkeling dankzij haar netwerk van docenten, die dagelijks voortbouwen op de belangrijkste pijlers van de school, de persoonlijke ontwikkeling, een nieuwe carrière en het mogelijk maken van een betere toekomst voor iedereen.

Producten en diensten van Gezondheids School
Voor elke opleiding stelt Gezondheids School een gratis hoofdstuk ter beschikking. De student krijgt met deze proefles dan een goed beeld van wat verwacht mag worden van de studie. Hierdoor wordt de kans dat men met een verkeerde cursus van start gaat verkleind. De optie eCampus maakt het mogelijk om met de online leerplatform extra oefeningen en praktische opdrachten toe te reiken aan de student. Gezondheids School garandeert hoge slaagkansen. En als de student niet in één keer slaagt, dan krijgt hij/of zij alle herkansingen kosteloos aangeboden. De docenten beschikken allen over jaren ervaring binnen hun vakgebied en zijn dus praktisch gericht. Gezondheids School meldt dat zij haar gespecialiseerde opleidingen tegen de laagste prijzen aanbieden. Naast de laagste cursustarieven hebben zij regelmatig kortingsacties en andere financiële voordelen. Dit, ter motivering van de studenten.

Complimenten, klachten en tips voor Gezondheids School
Mocht de student een klacht hebben over de uitvoering van de overeenkomst, dan mag deze worden ingediend bij de organisatie. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost, dan mag de student stappen naar de geschillencommissie. Het herroepings- en annuleringsrecht zijn ook van kracht voor de student van de Gezondheids School.

Zijn de opleidingen daadwerkelijk praktisch gericht en kunt u als geslaagde meteen aansluiten in het bedrijfsleven? Het advies dat wordt verstrekt, is deze duidelijk genoeg? Hoe is de begeleiding van de docenten naar de student toe? Klopt het dat een student kosteloos mag deelnemen aan alle herexamens? Graag horen wij van ErvaringenSite van uw ervaringen met de Gezondheids School.

Voor meer informatie over de Gezondheids School en zijn opleidingen mag u hier op evaringensite.be, wezen. Neem ook even een kijkje in de beoordelingen van anderen hier op onze site.