ErvaringenSite

  Ervaringen Gezondheids School

  Doelgerichte opleidingen volgen met deskundig en met persoonlijke aandacht of deelnemen aan praktische studies, waarmee u als vakspecialist aan de slag kunt. Online is er overzicht van alle opleidingen en trainingen die worden geboden. U kunt zoeken op niveau of op vakgebied. Voor bijna alle opleidingen en trainingen geldt dat deze makkelijk thuis of op een andere locatie kunnen worden gevolgd in een virtuele klas. Bent u op zoek naar een school met kwalitatief goede opleidingen? Of juist op zoek naar gerichte opleidingsadvies? Probeer hier bij ErvaringenSite! De pagina waar mensen hun ervaringen en reviews met opleidingen hebben neergepend. Doorloop de reviews voor meer informatie.

  Over Gezondheids School

  De Gezondheids School is onderdeel van Centrum Voor Afstandsonderwijs en een opleidingsverstrekker op het gebied van gezondheid, wellness en coaching. Het centrum voor Afstandsonderwijs, welk onderdeel is van Ondernemersschool BV, is opgericht in 2003 en bestaat nu uit een korps van meer dan 3100 docenten, een waaier van meer dan 350 verschillende beroepsgerichte opleidingen en studenten wereldwijd. Een opleidingsinstituut geëvolueerd van een kleine school naar een internationale groep met een volledig geautomatiseerd leerproces en een online leeromgeving. Centrum voor Afstandsonderwijs meent momenteel zelfs de grootste opleidingsverstrekker te zijn van de Benelux. Een ontwikkeling dankzij haar netwerk van docenten, die dagelijks voortbouwen op de belangrijkste pijlers van de school, de persoonlijke ontwikkeling, een nieuwe carrière en het mogelijk maken van een betere toekomst voor iedereen.

  BTW cursus 2: Btw-tarieven & digitale diensten

  Producten en diensten van Gezondheids School

  Voor elke opleiding stelt Gezondheids School een gratis hoofdstuk ter beschikking. De student krijgt met deze proefles dan een goed beeld van wat verwacht mag worden van de studie. Hierdoor wordt de kans dat men met een verkeerde cursus van start gaat verkleind. De optie eCampus maakt het mogelijk om met de online leerplatform extra oefeningen en praktische opdrachten toe te reiken aan de student. Gezondheids School garandeert hoge slaagkansen. En als de student niet in één keer slaagt, dan krijgt hij/of zij alle herkansingen kosteloos aangeboden. De docenten beschikken allen over jaren ervaring binnen hun vakgebied en zijn dus praktisch gericht. Gezondheids School meldt dat zij haar gespecialiseerde opleidingen tegen de laagste prijzen aanbieden. Naast de laagste cursustarieven hebben zij regelmatig kortingsacties en andere financiële voordelen. Dit, ter motivering van de studenten.

  Complimenten, klachten en tips voor Gezondheids School

  Mocht de student een klacht hebben over de uitvoering van de overeenkomst, dan mag deze worden ingediend bij de organisatie. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost, dan mag de student stappen naar de geschillencommissie. Het herroepings- en annuleringsrecht zijn ook van kracht voor de student van de Gezondheids School.

  Zijn de opleidingen daadwerkelijk praktisch gericht en kunt u als geslaagde meteen aansluiten in het bedrijfsleven? Het advies dat wordt verstrekt, is deze duidelijk genoeg? Hoe is de begeleiding van de docenten naar de student toe? Klopt het dat een student kosteloos mag deelnemen aan alle herexamens? Graag horen wij van ErvaringenSite van uw ervaringen met de Gezondheids School.

  Voor meer informatie over de Gezondheids School en zijn opleidingen mag u hier op evaringensite.be, wezen. Neem ook even een kijkje in de beoordelingen van anderen hier op onze site.


  Gezondheids School
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gezondheids School

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gezondheids School een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gezondheids School. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gezondheids School actief?

  Gezondheids School is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gezondheids School gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.