ErvaringenSite

  Ervaringen GfK Consumer Jury

  Wil je beloond worden voor het invullen van online enquêtes? Kijk dan zeker eens bij GfK Consumer Jury. Per vragenlijst krijg je punten die je dan kan inwisselen voor geld bij bepaalde bedrijven. Handig toch? Wat klanten vinden van GfK Consumer Jury lees je hier op ErvaringenSite!
  Zelf ervaring met GfK Consumer Jury? Laat dan zeker een review achter op deze pagina en help anderen!

  Over GfK Consumer Jury

  GfK Consumer Jury is een onafhankelijk mediapanel van GfK waar je kan deelnemen aan online onderzoeken en enquêtes over producten en bedrijven. Voor het invullen van de vragenlijsten krijg je punten, die punten kan je dan weer omruilen voor tegoedbonnen bij Bol.com, Kinepolis, Coolblue, Proxis.com, Funo, Bongo Bon en meer.


  Ontdek het bedrijf GfK!

  Diensten van GfK Media Jury

  Bij GfK kan je terecht voor het invullen van online vragenlijsten, in ruil daarvoor kan je punten sparen en dei inwisselen voor waardebonnen bij onder andere Coolblue, Bol.com, Kinepolis, Sodexo, … of je kan ze ook schenken aan het goede doel 11.11.11. Bij de meeste aanbieders kan je de waardebonnen cumuleren. Bij het inschrijvingsproces verdien je ook punten dus dan ben je al mooi op weg naar de eerste 2000 punten. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derden, ze worden gebruikt om te bepalen als je in aanmerking komt voor een bepaald onderzoek of niet. Je kan ook zelf aangeven hoeveel keer je gecontacteerd wil worden door GfK Consumer Jury voor het invullen van een vragenlijst.

  Klachten of vragen voor GfK Consumer Jury

  Heb je vragen of een klacht over GfK Consumer Jury? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier op de website. GfK Consumer Jury heeft ook een uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met GfK Consumer Jury? Heb je al heel wat tegoed kunnen opsparen en zo kortingen kunnen scoren? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van GfK Consumer Jury. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je in te schrijven bij Gfk Consumer Jury? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  GfK Consumer Jury
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GfK Consumer Jury

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is GfK Consumer Jury een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over GfK Consumer Jury. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GfK Consumer Jury actief?

  GfK Consumer Jury is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GfK Consumer Jury gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.