ErvaringenSite

  Ervaringen GfK MediaJury

  Wil je beloond worden voor het invullen van online enquêtes? Kijk dan zeker eens bij GfK Media Jury. Per vragenlijst krijg je punten die je dan kan inwisselen voor geld bij bepaalde bedrijven. Handig toch? Wat klanten vinden van GfK Media Jury lees je hier op ErvaringenSite!
  Zelf ervaring met GfK Media Jury? Laat dan zeker een review achter op deze pagina en help anderen!

  Over GfK Media Jury

  GfK Media Jury is een onafhankelijk mediapanel van GfK waar je kan deelnemen aan online onderzoeken en enquêtes over het Vlaamse radio- en televisielandschap. Voor het invullen van de vragenlijsten krijg je punten, die punten kan je dan weer omruilen voor tegoedbonnen bij Bol.com, Kinepolis, Coolblue, Proxis.com, Fun en meer. 10 keer per maand deelnemen aan de vragenlijst levert je ongeveer 200 punten op, 2000 punten is 10 euro waard. Je kan dagelijks meedoen aan de onderzoeksvragen. Er is ook een maadenlijkse loterij waar je een prijzenpot van 1000 euro kan winnen, per extra deelname aan een vragenlijst ontvang je 3 tickets in de loterij.


  Ontdek het bedrijf GfK! 

  Diensten van GfK Media Jury

  Bij GfK kan je terecht voor het invullen van online vragenlijsten, in ruil daarvoor kan je punten sparen en dei inwisselen voor waardebonnen bij onder andere Coolblue, Bol.com, Kinepolis, Sodexo, ... of je kan ze ook schenken aan het goede doel 11.11.11. Bij de meeste aanbieders kan je de waardebonnen cumuleren. Bij het inschrijvingsproces verdien je ook punten dus dan ben je al mooi op weg naar de eerste 2000 punten. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derden, ze worden gebruikt om te bepalen als je in aanmerking komt voor een bepaald onderzoek of niet. Je kan ook zelf aangeven hoeveel keer je gecontacteerd wil worden door GfK Media Jury voor het invullen van een vragenlijst.

  Klachten of vragen voor GfK Media Jury

  Heb je vragen of een klacht over GfK Media Jury? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier op de website. GfK Media Jury heeft ook een uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met GfK Media Jury? Heb je al heel wat tegoed kunnen opsparen en zo kortingen kunnen scoren? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van GfK Media Jury. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je in te schrijven bij GfK Media Jury? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  GfK MediaJury
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  krijg geen contact met website. Pagina niet gevonden

  Sedert weekend kan ik niet deelnemen aan de enquêtes van mediajury. Systeem erkent deze site niet. Had nochtans op Facebook gelezen dat de site opnieuw bereikbaar is. Dus niet mijn geval

  Door: de saegher doris28-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  contact

  ik probeer al enige dagen in te loggen en de server herkent niet meer jullie link. Advies? Oplossing?

  Door: De Smedt Alex28-01-2019
  JosephExido29-01-2019

  Hi an excitingoblation Are you in? http://bit.ly/2S3S3wF

  jean vanderweyen05-05-2020

  waar zijn mijn punten bij het beginnen van van mediajury.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over GfK MediaJury

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is GfK MediaJury een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over GfK MediaJury. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GfK MediaJury actief?

  GfK MediaJury is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GfK MediaJury gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.