ErvaringenSite

  Ervaringen Hairless Laser Clinics

  We kennen allemaal wel iemand die het zat is om te scheren, waxen of epileren. Misschien bent u het zelf ook wel zat. Daarvoor is Hairless Laser Clinics opgericht. Hairless Laser Clinics werkt met speciaal gediplomeerde huidtherapeuten die gespecialiseerd zijn in laser ontharing bij zowel mannen als vrouwen. Het bedrijf heeft twee vestigingen: een vestiging in Almere en een vestiging in Alkmaar. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Hairless Laser Clinics lezen of uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Hairless Laser Clinics door middel van een review achterlaten. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Hairless Laser Clinics
  Hairless Laser Clinics bestond al een tijdje voor zij meer naamsbekendheid kregen in 2020. Hairless Laser Clinics kwam haalde in 2020 namelijk het nieuws toen zij op een slimme manier inspeelden op het faillisement van concurrent Just Wellness. Wie op internet namelijk naar Just Wellness zocht kwam een advertentie tegen van Hairless Laser Clinics waarin de gedupeerden van het faillisement van Just Wellness een gratis behandeling werd beloofd. Deze gratis behandeling bleek later niet helemaal gratis te zijn. Gedupeerden kregen namelijk een vrijblijvend gratis gesprek en daarna een van de zes behandelingen uit een pakket gratis.

  Producten en Diensten van Hairless Laser Clinics

  Hairless Laser Clinics specialiseert zich dus in ontharingsbehandelingen bij mannen en vrouwen. Het bedrijf maakt gebruik van de technieken Soprano ICE bij hun vestiging in Alkmaar en Soprano ICE Platinum bij hun vestiging in Almere. Beide zijn een revolutionair lasersysteem voor permanente haarverwijdering. Bijna negentig procent van de klanten van Hairless Laser Clinics is na gemiddeld acht behandelingen definitief af van de ongewenste haartjes, ongeacht haar en huidskleur. Ook garandeert het bedrijf dat de laser ontharing niet pijnlijk is en dat u dus pijnloos van uw haartjes afkomt.

  Maar wat kost zoiets dan? De kosten van laser behandelingen zijn afhankelijk van wat u allemaal wilt laten ontharen. Om toch een indicatie te geven: een losse behandeling is beschikbaar vanaf veertig euro (dit is alleen uw bovenlip), pakket behandelingen van meerdere behandelingen zijn al wat duurder. Zo zijn deze pakketten met zes behandelingen beschikbaar vanaf twee honderd euro. Een voordeel is wel dat sommige zorgverzekeraars tegenwoordig laser behandelingen in hun pakketten hebben opgenomen. Of dit ook voor uw specifieke zorgverzekeraar geldt zult u zelf even na moeten vragen maar er is dus een mogelijkheid dat u niet alles zelf hoeft te betalen.

  Diensten: Advies & Projectmanagement

  Aanbevelingen, klachten en tips over Hairless Laser Clinics

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Hairless Laser Clinics op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Hairless Laser Clinics vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Hairless Laser Clinics of laat uw eigen review over Hairless Laser Clinics achter.

  Hairless Laser Clinics
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hairless Laser Clinics

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hairless Laser Clinics een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hairless Laser Clinics. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hairless Laser Clinics actief?

  Hairless Laser Clinics is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hairless Laser Clinics gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.