Hairless Laser Clinics

Alle reviews

Hairless Laser Clinics

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Hairless Laser Clinics

We kennen allemaal wel iemand die het zat is om te scheren, waxen of epileren. Misschien bent u het zelf ook wel zat. Daarvoor is Hairless Laser Clinics opgericht. Hairless Laser Clinics werkt met speciaal gediplomeerde huidtherapeuten die gespecialiseerd zijn in laser ontharing bij zowel mannen als vrouwen. Het bedrijf heeft twee vestigingen: een vestiging in Almere en een vestiging in Alkmaar. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Hairless Laser Clinics lezen of uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Hairless Laser Clinics door middel van een review achterlaten. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Hairless Laser Clinics
Hairless Laser Clinics bestond al een tijdje voor zij meer naamsbekendheid kregen in 2020. Hairless Laser Clinics kwam haalde in 2020 namelijk het nieuws toen zij op een slimme manier inspeelden op het faillisement van concurrent Just Wellness. Wie op internet namelijk naar Just Wellness zocht kwam een advertentie tegen van Hairless Laser Clinics waarin de gedupeerden van het faillisement van Just Wellness een gratis behandeling werd beloofd. Deze gratis behandeling bleek later niet helemaal gratis te zijn. Gedupeerden kregen namelijk een vrijblijvend gratis gesprek en daarna een van de zes behandelingen uit een pakket gratis. 

Producten en Diensten van Hairless Laser Clinics
Hairless Laser Clinics specialiseert zich dus in ontharingsbehandelingen bij mannen en vrouwen. Het bedrijf maakt gebruik van de technieken Soprano ICE bij hun vestiging in Alkmaar en Soprano ICE Platinum bij hun vestiging in Almere. Beide zijn een revolutionair lasersysteem voor permanente haarverwijdering. Bijna negentig procent van de klanten van Hairless Laser Clinics is na gemiddeld acht behandelingen definitief af van de ongewenste haartjes, ongeacht haar en huidskleur. Ook garandeert het bedrijf dat de laser ontharing niet pijnlijk is en dat u dus pijnloos van uw haartjes afkomt. 

Maar wat kost zoiets dan? De kosten van laser behandelingen zijn afhankelijk van wat u allemaal wilt laten ontharen. Om toch een indicatie te geven: een losse behandeling is beschikbaar vanaf veertig euro (dit is alleen uw bovenlip), pakket behandelingen van meerdere behandelingen zijn al wat duurder. Zo zijn deze pakketten met zes behandelingen beschikbaar vanaf twee honderd euro. Een voordeel is wel dat sommige zorgverzekeraars tegenwoordig laser behandelingen in hun pakketten hebben opgenomen. Of dit ook voor uw specifieke zorgverzekeraar geldt zult u zelf even na moeten vragen maar er is dus een mogelijkheid dat u niet alles zelf hoeft te betalen. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Hairless Laser Clinics
Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Hairless Laser Clinics op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Hairless Laser Clinics vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Hairless Laser Clinics of laat uw eigen review over Hairless Laser Clinics achter.