Hide My Ass

Alle reviews

Hide My Ass

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Hide My Ass

We gebruiken internet steeds vaker en laten er ook behoorlijk wat informatie over ons surfgedrag en voorkeuren achter. Vind jij ook dat je recht hebt op privacy op het internet? Dan is een VPN misschien iets voor jou. VPN betekent Virtual Private Network en dat betekent dat je met een speciaal programma jouw eigen virtuele anonieme netwerk creëert. Zo blijf je onbekend en kan er in principe niemand meer met je mee gluren over wat je aan het doen bent. Maar is dat wel zo? Welke VPN aanbieders worden door klanten het beste gewaardeerd? Lees de reviews die klanten op onze website achterlaten en kom erachter waar je echt het veiligst bent en de beste service krijgt.

Over Hide My Ass
Het idee voor Hide My Ass kwam tot leven in 2005 toen oprichter Jack Cator besloot een speciale site te bouwen die het mogelijk maakte langs de firewalls van zijn school te glippen. Het bleek al snel dat er meer mensen op zo'n systeem zaten te wachten. Toen het bedrijf achter de huidige site het idee van Jack kocht veranderde er al snel het een en ander. HMA, zoals de naam nu luidt, biedt inmiddels meer dan 290 VPN verbindingen verdeeld over 210 landen. Voor vragen over de aangeboden producten kun je schriftelijk contact opnemen met de klantenservice van de site. Om het je makkelijk te maken kun je gebruik maken van het Engelstalige contactformulier.

De producten van Hide My Ass
Met deze VPN blijf je anoniem en krijg je toegang tot websites en content ver buiten je eigen landsgrenzen. Vaak is streaming content in een ander land niet toegankelijk maar daar heb je met deze VPN geen last van. Niet alleen kijk je zo interessante films en series, ook is je verbinding dus veilig en anoniem. Overheden, hackers en internetproviders kijken tegenwoordig steeds makkelijker mee met je surfgedrag. Een VPN van HMA voorkomt dat en je zo blijft je privacy gewaarborgd. Deze VPN is op meerdere apparaten te gebruiken waardoor niet alleen je computer maar ook je telefoon en tablet beschermd worden. Eenmaal geïnstalleerd is de VPN eenvoudig te bedienen. Zodra je een abonnement afsluit heb je 30 dagen de tijd om het te proberen. De prijs van je nieuwe abonnement zal afhangen van de looptijd die je kiest.

Reviews over Hide My Ass
Waarom heb jij als klant gekozen voor deze VPN? Was het puur voor de veiligheid die je geboden wordt? Of vind je het gewoon met meest makkelijk te bedienen programma? Of zijn het die buitenlandse films en series die je hebben doen kiezen voor deze aanbieder? Welke reden je ook hebt, we nodigen je uit jouw review over Hide My Ass op onze website te publiceren. Jouw beoordeling over Hide My Ass wordt samengevoegd met die van anderen zodat er een duidelijk overzicht ontstaat over de producten en service van deze aanbieder. Zo komen consumenten die op zoek zijn naar een goede VPN meer te weten over wat HMA hen ook kan bieden. Aan de hand van jouw ervaring zullen zij makkelijker een keuze kunnen maken.