hola!

Alle reviews

hola!

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

hola!

Krijg je af te rekenen met censuur of vind je het belangrijk om veilig te browsen? Dan zou het aanbod van hola! misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met hola! te schrijven. Op die manier kun je andere mensen helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming iets voor hen zou kunnen zijn. Omdat elke review op deze pagina sowieso gepubliceerd wordt, maakt het trouwens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

Over hola!
hola! biedt een gratis dienst om censuur te omzeilen en een betaalde dienst voor beveiligd browsen. Dit bedrijf werd opgericht met het doel om een beter internet te maken door middel van geavanceerde routeringstechnologieën. Hierdoor zou het web sneller, opener en goedkoper te bedienen zijn. Deze onderneming zou markten fundamenteel verstoord hebben met hun producten. hola! is wereldwijd aanwezig en heeft top investeerders, zoals DFJ (Silicon Valley), Trilogy (Seattle), Magma (Israel), Horizons Ventures (Hong Kong) en Orange (Frankrijk). Voordat ze Hola VPN oprichtten, richtten Derry en Ofer Jungo op om het toonaangevende besturingssysteem voor thuisrouters te ontwikkelen. In 2006 werd Jungo overgenomen door NDS (Cisco) voor $ 107 miljoen. De kerntechnologie van Hola VPN is het HTTP-routing overlay-netwerk, geïntegreerd in de client-side software en het server-netwerk. 

Producten en diensten van hola!
Als je al een account bij hola! hebt, kun je via de website inloggen. Zo niet kun je jezelf op dezelfde manier registreren. Op de website van dit bedrijf kun je meer lezen over de voordelen van deze dienst, en over de verschillende platformen die het ondersteunt. Enkele voorbeelden zijn Chrome, Opera, iOS, Samsung, Windows, Amazon, xBox, Playstation, Apple TV en Smart TV. Daarnaast is er ook een korte demo video die meer uitleg geeft over de manier waarop hola! functioneert, en je kunt ook lezen waarom hola! een gratis dienst aanbiedt. Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan kun je in eerste instantie het hulpcentrum raadplegen. Als je daar geen antwoord op je vraag vindt, kun je het team per e-mail of via het online contactformulier bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor hola!
Heb je ooit al een beroep gedaan op de diensten van deze onderneming? En ben je nog op zoek naar een platform om een bondige, informatieve review over jouw ervaring met hola! te schrijven? Dan is dit jouw kans! Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent met de kwaliteit van deze VPN-dienst en wat je vindt van de communicatie met de klantenservice als je een vraag of opmerking hebt. Of misschien heb je wel één of meerdere handige tips die je graag wilt delen? Wij kijken in ieder geval erg uit naar jouw uniek verslag! Wil je meer lezen over wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven? Dan hoef je alleen maar hier te klikken!