ErvaringenSite

  Ervaringen hola!

  Krijg je af te rekenen met censuur of vind je het belangrijk om veilig te browsen? Dan zou het aanbod van hola! misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met hola! te schrijven. Op die manier kun je andere mensen helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming iets voor hen zou kunnen zijn. Omdat elke review op deze pagina sowieso gepubliceerd wordt, maakt het trouwens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

  Over hola!

  hola! biedt een gratis dienst om censuur te omzeilen en een betaalde dienst voor beveiligd browsen. Dit bedrijf werd opgericht met het doel om een beter internet te maken door middel van geavanceerde routeringstechnologieën. Hierdoor zou het web sneller, opener en goedkoper te bedienen zijn. Deze onderneming zou markten fundamenteel verstoord hebben met hun producten. hola! is wereldwijd aanwezig en heeft top investeerders, zoals DFJ (Silicon Valley), Trilogy (Seattle), Magma (Israel), Horizons Ventures (Hong Kong) en Orange (Frankrijk). Voordat ze Hola VPN oprichtten, richtten Derry en Ofer Jungo op om het toonaangevende besturingssysteem voor thuisrouters te ontwikkelen. In 2006 werd Jungo overgenomen door NDS (Cisco) voor $ 107 miljoen. De kerntechnologie van Hola VPN is het HTTP-routing overlay-netwerk, geïntegreerd in de client-side software en het server-netwerk.

  Boeking van aankoop diensten en diverse goederen

  Producten en diensten van hola!

  Als je al een account bij hola! hebt, kun je via de website inloggen. Zo niet kun je jezelf op dezelfde manier registreren. Op de website van dit bedrijf kun je meer lezen over de voordelen van deze dienst, en over de verschillende platformen die het ondersteunt. Enkele voorbeelden zijn Chrome, Opera, iOS, Samsung, Windows, Amazon, xBox, Playstation, Apple TV en Smart TV. Daarnaast is er ook een korte demo video die meer uitleg geeft over de manier waarop hola! functioneert, en je kunt ook lezen waarom hola! een gratis dienst aanbiedt. Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan kun je in eerste instantie het hulpcentrum raadplegen. Als je daar geen antwoord op je vraag vindt, kun je het team per e-mail of via het online contactformulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor hola!

  Heb je ooit al een beroep gedaan op de diensten van deze onderneming? En ben je nog op zoek naar een platform om een bondige, informatieve review over jouw ervaring met hola! te schrijven? Dan is dit jouw kans! Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent met de kwaliteit van deze VPN-dienst en wat je vindt van de communicatie met de klantenservice als je een vraag of opmerking hebt. Of misschien heb je wel één of meerdere handige tips die je graag wilt delen? Wij kijken in ieder geval erg uit naar jouw uniek verslag! Wil je meer lezen over wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven? Dan hoef je alleen maar hier te klikken!

  hola!
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over hola!

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is hola! een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over hola!. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is hola! actief?

  hola! is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van hola! gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.