ErvaringenSite

  Ervaringen Homestay

  Bent u als student op zoek naar een kamer in de stad waar u binnenkort gaat studeren? Door de krappe woningmarkt zou dat nog wel eens een grote uitdaging kunnen worden en zult u alle opties moeten aangrijpen om een geschikte plek te zoeken. Zo zou Homestay ook een optie kunnen zijn om een kamer mee te vinden. Homestay is een online marktplaats voor kameraanbod en mensen die een kamer zoeken. Ze claimen dat u via hun website een kwaliteits-kamer kunt vinden voor een aantrekkelijke prijs. Dit klinkt natuurlijk fantastisch, maar is dit ook daadwerkelijk zo? Hoe zit het met de kwaliteit van het aanbod van de kamers? Hoe gaan ze om met vragen die u als klant hebt? Hier op ErvaringenSite helpen we u met het beantwoorden van deze vragen en komt u veel te weten over Homestay wat u niet direct terug vindt op hun eigen website. U leest hier namelijk reviews met daar in meningen en ervaringen van anderen die reeds gebruik hebben gemaakt van het platform van Homestay.

  Over Homestay

  Het bedrijf Homestay biedt een onlinemarktplaats voor kamerverhuur. Zowel mensen die een kamer zoeken, als een kamer in de aanbieding hebben, komen elkaar tegen op het platform. Homestay zegt kwaliteits-kamer aan te bieden voor een portemonnee vriendelijke prijs. In 2013 werd het bedrijf opgericht door Tom Kennedy van Hostelworld en Debbie Flynn van A Star Hostels Group. Beide hebben veel ervaring in de reisindustrie en wilde de kamers online beschikbaar stellen die normaal gesproken alleen in de privé sfeer aangeboden zouden worden. Beide oprichters hadden de gedachte om de kamerverhuur en gastgezinnen als accommodatiekeuze voor consumenten aan te bieden. Vandaag de dag bieden ze meer dan zestig duizend verschillende kamers aan in meer dan honderdvijfenzeventig landen. Door het platform dat ze bieden kun je zowel als gast als gastheer of -vrouw inloggen.

  Gebarentolk samenvatting: Jaarrapportage 'Toegankelijkheid van goederen en diensten'

  Producten en diensten Homestay

  Op de website van Homestay kunt u als kamerzoekende aangeven in welke stad u een kamer wenst. Dit kan echt in veel verschillende landen zijn, dus steden als Parijs, Vancouver, Amsterdam en Milaan kun je bijvoorbeeld selecteren. Vervolgens kunt u de gewenste datum aangeven en met hoeveel personen u graag wilt verblijven. Wanneer u alles ingevuld hebt krijgt u een overzicht met de op dat moment beschikbare kamers. Mocht de lijst erg groot zijn dan kunt u er voor kiezen om op de zoekresultaten allerlei filters los te laten. U moet dan denken het al dan niet inclusief zijn van maaltijden, wat voor soort type gast welkom is in de kamer en of huisdieren welkom zijn. Vervolgens kun je nog filteren of de kamer al dan niet in een gebied bevind waar je je hobby kan uitoefenen. Ook op toegankelijkheid en voorzieningen kan men de gewenste kamer zoeken. Gemiddeld betaalt u voor een kamer die u via Homestay achtendertig euro per nacht.
  Als verhuurder van een kamer kunt u zich aanmelden en naast een korte omschrijving kunt u dezelfde parameters invullen die kamerzoekende gebruiken om te filteren. Daarna vult u een bedrag in per nacht en kunt u wachten tot gasten u vinden. Gemiddeld schijnt een verhuurder twaalf honderd dollar aan inkomsten te genereren.

  Ervaringen, klachten, suggesties, review Homestay

  Wanneer u bekend bent met het bedrijf Homestay en de marktplaats die ze aanbieden dan willen we u vragen om hier op onze website een review van het bedrijf achter te laten. Vertel ons alstublieft wat uw mening en ervaringen zijn met Homestay zodat andere mensen dit na u kunnen lezen en hun voordeel mee kunnen doen. U zorgt er indirect voor dat mensen een gedegen keuze kunnen maken om al dan niet een kamer te huren of verhuren via Homestay.

  Homestay
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Homestay

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Homestay een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Homestay. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Homestay actief?

  Homestay is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, Tuin & Kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Homestay gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.