ErvaringenSite

  Ervaringen HostGator

  Als je als particulier of ondernemer een website hebt dan verwacht je natuurlijk wel dat die altijd beschikbaar is en dat gebruikers zonder problemen toegang hebben. Daarom is het van tijd tot tijd belangrijk te onderzoeken wat de diverse provider te bieden hebben en hoe jij daar optimaal gebruik van kunt maken. Lees daarom de reviews van andere klanten zodat je weet wat er op de markt te krijgen is en welke service, kwaliteit en nieuwe functies er door de verschillende providers aangeboden worden. We bieden je deze reviews geheel vrijblijvend aan op onze website zodat je een begin kunt maken om de beste oplossing voor jouw site te zoeken. We hopen dat de ervaring van andere consumenten er voor zorgt dat je de juiste beslissing kunt nemen.

  Over HostGator

  HostGator biedt klanten oplossingen voor het bouwen, hosten en beveiligen van websites. Wat begon als een kleine onderneming in Texas is uitgegroeid tot een organisatie die wereldwijd hosting te bieden heeft. De klantenservice van het bedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt een e-mail sturen of gebruik maken van de live chat functie op de site. Met blogs, instructievideo's op sociale media en regelmatige webinars verschaft HostGator zoveel mogelijk informatie om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Bovendien werkt het bedrijf samen met een aantal bekende merken zoals bijvoorbeeld WordPress en Weebly.

  Wasco diensten | Wisselbox

  De producten van HostGator

  De eerste jaren van haar bestaan legde HostGator zich voornamelijk toe op het hosten van websites. Tegenwoordig wordt een compleet pakket aan oplossingen aangeboden waar jij als klant gebruik van kunt maken. Zo kun je onder andere via de site gebruik maken van de diensten van het eerder genoemde WordPress, dat je de mogelijkheid biedt om op professionele wijze een website te bouwen. Verder kun je via HostGator domeinen registreren, beheren en verplaatsen. Ook vind je hier software die je helpt een online shop te bouwen, te beheren en in te richten. De diverse mogelijkheden en de prijzen staan duidelijk omschreven op website vermeld en je kunt veilig en direct afrekenen met creditcard of PayPal. Zodra je afgerekend hebt ontvang je een stappenplan om onmiddellijk van start te kunnen gaan.

  Reviews over HostGator

  Maak jij voor jouw website of online shop gebruik van de producten van HostGator? Daar heb je beslist een goede reden voor en wij willen graag weten wat die reden is. We nodigen je daarom uit om een review over dit bedrijf op onze website te plaatsen. Er zijn twee redenen waarom we je uitnodigen dit te doen. Ten eerste omdat steeds meer mensen reviews delen en lezen, zo blijven zij op de hoogte van de ervaringen die klanten opdoen. Ten tweede omdat wij willen laten zien hoe de verschillende websites door klanten gewaardeerd worden. Door jouw beoordeling met ons te delen kun je laten zien wat jij de voor- en nadelen van HostGator vindt. Zo kunnen anderen beter beslissen of zij ook gebruik willen maken van de producten die dit bedrijf te bieden heeft.

  HostGator
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HostGator

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is HostGator een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over HostGator. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HostGator actief?

  HostGator is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HostGator gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.