ErvaringenSite

  Ervaringen Hotspot Shield

  Een VPN verbinding kan een handig hulpmiddel zijn om anoniem van het internet gebruik te maken. Bovendien krijg je met een VPN vaak toegang tot geblokte content die je anders niet kunt zien. Maar hoe veilig is zo'n verbinding nu eigenlijk echt en hoe gaan de diverse aanbieders met jouw gegevens om? Welke invloed heeft een VPN op je internet verbinding? Om antwoord te krijgen op dit soort vragen zul je reviews van klanten moeten lezen. Het is tegenwoordig de enige manier om erachter te komen hoe websites en online bedrijven met hun klanten omgaan en welke kwaliteit de producten die er geboden worden werkelijk hebben. Je vindt deze reviews op onze website en door ze aandachtig te lezen zul je dingen te weten komen waar je voordien zelfs helemaal niet aan gedacht had.

  Over Hotspot Shield

  Hotspot Shield is een VPN verbinding die door het Amerikaanse bedrijf Aura op de markt gebracht wordt. Dit bedrijf is onderdeel van Intersections Inc. dat gevestigd is in Virginia in de Verenigde Staten. Toen oprichter Hari Ravichandran in 2014 te maken kreeg met diefstal van zijn online-gegevens besloot bij Aura op te richten. Met de software die er ontwikkeld en verkocht wordt wil hij klanten de veiligheid bieden die zij zoeken. Hotspot Shields heeft voor vragen over de producten die het aanbiedt een uitgebreide rubriek op de website geplaatst en met het digitale formulier kun je contact opnemen met de klantenservice van de site. Deze website is onder andere in het Engels, Duits en Frans beschikbaar.

  Grundfos iSOLUTIONS / digitale diensten op aanvraag

  De producten van Hotspot Shield

  De VPN software van Hotspot Shields in beschikbaar voor Apple en Windows computers en de app werkt op mobiele telefoons van Apple en Android. Om het nog veiliger te maken biedt deze website je zelfs de mogelijkheid om de software direct op je router te installeren. Zo zijn alle apparaten die gebruik maken van de router beschermt. Door gebruik te maken van een VPN-verbinding kun je anoniem op het internet surfen en content bekijken van streamingdiensten die normaal gesproken niet toegankelijk is. Hotspot Shield biedt klanten een gratis basisversie met beperkte mogelijkheden en twee uitgebreide versies waar maandelijks voor betaald moet worden. Deze versies bieden je onder andere meer virtuele locaties om in te loggen en een snellere verbinding.

  Reviews over Hotspot Shield

  Heb jij uiteindelijk gekozen voor een VPN van Hotspot Shields? Dan horen wij graag van je waarom dat zo is. Je kunt je antwoord samenvatten in een review die je op onze website kunt publiceren. Zo kun je andere consumenten snel laten weten wat jij de voordelen van een VPN van deze aanbieder vindt. Maar we zijn niet alleen op zoek naar positieve commentaren. Ook klanten die een slechte ervaring hebben nodigen wij uit om hun beoordeling op onze website te plaatsen. Alleen op die manier kunnen wij duidelijk laten zien wat de gemiddelde waardering van alle klanten samen is. Welke ervaring jij ook hebt met Hotspot Shields, nieuwe klanten willen er meer over weten.

  Hotspot Shield
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hotspot Shield

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hotspot Shield een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hotspot Shield. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hotspot Shield actief?

  Hotspot Shield is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotspot Shield gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.