ErvaringenSite

  Ervaringen Huisman Gemert

  Ben je op zoek naar vakmannen die ervaring hebben met agrarische of industriële bouwprojecten voor een klus? Dan is de kans aanwezig dat Huisman Gemert in een Google zoekopdracht naar boven is gekomen. De vraag blijft natuurlijk bestaan of Huisman Gemert dan ook echt het juiste bedrijf is om te kiezen voor je klus. Er zijn meerdere keuzes aanwezig op het internet en om toch met een gerust hart een weloverwogen keuze te maken, kunnen hier reviews gelezen en achtergelaten worden. Consumenten laten hier hun eerdere ervaringen met Huisman Gemert achter.

  Over Huisman Gemert
  Het bedrijf Huisman Gemert is opgericht in 1962 door Louis Huisman Sr. Het bedrijf is begonnen in Gemert, Friesland, en heeft zich door de jaren heen uitgebreid naar de rest van Nederland en neemt tegenwoordig ook projecten in het buitenland aan. Bouwprojecten in Nederland, België en Duitsland worden persoonlijk afgehandeld door Huisman Gemert, maar er is ook vraag naar de producten/diensten van het bedrijf in landen die verder van Nederland verwijderd zijn. Zo worden er soms bouwpakketten gestuurd naar landen zoals Canada, die lokaal in elkaar kunnen worden gezet door aannemers.

  Huisman Gemert is een familiebedrijf en de leiding werd in 1980 overgenomen door de zonen van Louis Huisman Sr. en wordt tegenwoordig geleid door de kleinzonen. Het bedrijf heeft tachtig werknemers die de bouwprojecten uitvoeren, maar het bedrijf verkoopt ook producten online.

  Producten en Diensten van Huisman Gemert
  Huisman Gemert biedt zowel diensten als producten aan. De specialisatie van het bedrijf ligt echter bij hallenbouw. De agrarische en industriële sector, maar ook bedrijven in de paardensportwereld doen een beroep op de diensten van Huisman Gemert. De constructies die opgezet worden, bestaan uit stallen, hallen, loodsen en soortgelijke projecten. Bedrijfshallen kunnen groter uitvallen dan 10.000 m².

  Het bedrijf zet niet alleen nieuwe constructies op, maar houdt zich ook bezig met het renoveren van oudere gebouwen in dezelfde sectoren als waar ze bouwprojecten leveren. Zo biedt Huisman Gemert zijn diensten aan bij bedrijfshallen die last hebben van asbest.

  Daarnaast is het kopen van bouwpakketten of bouwmaterialen ook mogelijk bij Huisman Gemert. Zowel particulieren als groothandelaren kunnen zich bij Huisman Gemert melden voor de koop van deze producten.

  Complimenten, Klachten en Tips voor Huisman Gemert
  Heb je in het verleden wel eens diensten of producten van Huisman Gemert gekocht? Voldeed het aan je verwachtingen? Is het bedrijf al zijn afspraken nagekomen? Heb je een positieve of juist een negatieve ervaring met het bedrijf? Hoe is de klantenservice? Dan zouden consumenten en groothandelaren je dankbaar zijn als je hier een review over het bedrijf zou willen achterlaten. Het lezen van reviews kan anderen enorm helpen om een weloverwogen keuze te maken.

  Specifiek Klachten gericht naar Huisman Gemert
  Als je problemen hebt gehad met de diensten of producten van Huisman Gemert en daar graag een oplossing voor wilt hebben. Dan kun je het beste Huisman Gemert direct benaderen. E-mails kunnen worden verstuurd naar info@huisman.nl. Ook kan er worden getelefoneerd met het bedrijf op het telefoonnummer +31 (0) 492 36 18 80.

  Open diensten

  Huisman Gemert
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Huisman Gemert

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Huisman Gemert een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Huisman Gemert. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Huisman Gemert actief?

  Huisman Gemert is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Huisman Gemert gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.