ErvaringenSite

  Ervaringen Hunter

  Contactgegevens van een bedrijf zoeken, kan soms toch een hele klus zijn. Soms kan het echt lang zoeken zijn en misschien zelfs zonder resultaat. Op de zoekmachines als Google of zelfs op de websites van bedrijven vindt u niet altijd alle contactgegevens. En soms is dat nu juist waar u naar opzoek bent. Online vindt u bedrijven, die u kunnen assisteren in uw zoektocht naar de contactgegevens van een bedrijf. Maar hoe accuraat zijn ze? Wilt u meer weten over deze dienstverleners? Neem dan de reviews van ervaringensite.be door. Op onze site bent u terecht voor die informatie, die u leidt naar de bedrijven die gespecialiseerd zijn in het bieden van alle bedrijfsinformatie. De ervaringen van personen in de reviews helpen u ook in het gericht zoeken naar het bedrijf dat bekend is om betrouwbare dienstverlening. We verzamelen de meningen van klanten, die hun ervaring met deze dienstverleners willen delen, op de site. U hebt dan een beeld van de aangeboden dienstverlening en hoe snel ze zijn in hun informatieverschaffing.

  Over Hunter
  Hunter is een online bedrijf, die in 2015 is opgericht. Het bedrijf focust zich op het bieden van een brug voor individuele personen en bedrijven, waar ze elkaar kunnen vinden. Het bedrijf wenst zijn producten en dienstverlening transparant en eenvoudig te houden, en biedt hefboomwerking. Hunter gelooft dat eenvoudige en simpele producten ook resultaat kunnen opleveren en invloed kunnen hebben. Ze geloven ook in meer openheid en transparantie in de professionele wereld, de basisprincipe waarop ze hun bedrijf bouwen.

  Producten en diensten van Hunter
  Bij Hunter kunt u onder andere terecht voor het vinden van E-mails, Domeinen, Email verificatie, auteurs en bulk taken. Via de optie E-mail Finders kunt u mails van bedrijven vinden. Bij de Domein Optie krijgt u een overzicht van de e-mailadressen, die gepubliceerd en beschikbaar zijn. Met de optie Auteur Zoeken kunt u contacten leggen met verschillende auteurs. Hunter biedt verschillende pakketten aan die zijn gebaseerd op het aantal zoekopdrachten, die u per maand uitvoert. Ze hebben videogids en handleidingen en een sectie voor veelgestelde vragen om cliënten te begeleiden in het proces.

  Verzending, garantie en betaling bij Hunter
  Door u als klant aan te melden voor een Hunter-account, gaat u akkoord met de maandelijkse of jaarlijkse abonnementskosten, die op hun website zijn gepubliceerd vanaf het moment van registratie. Uw maand- of jaarabonnement wordt automatisch verlengd, maar niet als u het opzegt. Hunter meldt dat ze zich het recht behouden om de betalingsvoorwaarden en vergoedingen te wijzigen na dertig (30) dagen en nadat ze u vooraf schriftelijk te hebben bericht.

  Complimenten, klachten en tips voor Hunter
  Hunter adverteert dat klanten bij hen binnen enkele seconden professionele e-mailadressen vinden en in contact komen met de mensen die belangrijk zijn voor hun bedrijf of activiteit. Berust dat op waarheid? Wat is uw ervaring? Beschikt u al over één van de pakketten van Hunter? Raad u anderen de dienstverlening van Hunter aan? Laat uw ervaring achter op ErvaringenSite. Graag vernemen we van u hoe snel en professioneel de hulp is, die wordt aangeboden door Hunter. En ook hoe het zit met de betalingsmogelijkheden.

  Nog niet eerder kennis gemaakt met Hunter en haar dienstverlening? Bekijk dan de ervaringen van anderen hier in de reviews van ervaringensite.be.

  Boeking van aankoop diensten en diverse goederen

  Hunter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hunter

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hunter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hunter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hunter actief?

  Hunter is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hunter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.