ErvaringenSite

  Ervaringen iMazing

  iMazing is software voor het beheer van mobiele apparaten waarmee gebruikers bestanden en gegevens kunnen overbrengen tussen iOS-apparaten (iPhone, iPad en iPod Touch) en macOS- of Windows-computers. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips over iMazing lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over de software achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor onverwachtse verrassingen te staan.

  Over iMazing

  De software van iMazing is gemaakt door DigiDNA en werd in 2008 oorspronkelijk uitgebracht onder de naam DiskAid. Met DiskAid konden gebruikers gegevens en bestanden van een iPhone of een iPod Touch naar een Mac- of Windows-computer overbrengen. In 2014 werd DiskAid omgedoopt tot iMazing. Het bedrijf had hiervoor een goede reden: "We wisten dat de naam "DiskAid" klonk als een schijfhulpprogramma, maar het was zoveel meer. Het klonk als oude technologie (iPhone draait niet op schijven!), we wilden iets fris en gemakkelijk te onthouden" aldus een woordvoerder van het bedrijf zelf. Versie 2.0 van iMazing werd uitgebracht op 13 september van het jaar 2016.

  Producten en diensten van iMazing

  iMazing is dus software voor het beheer van mobiele apparaten waarmee gebruikers bestanden en gegevens kunnen overbrengen tussen iOS-apparaten (zoals bijvoorbeeld iPhone, iPad en iPod Touch) en macOS- of Windows-computers. Met iMazing kan een iPhone of een iPad op dezelfde manier worden gebruikt als een externe harde schijf. Het voert taken uit die iTunes of andere bedrijven niet bieden. Inclusief bijvoorbeeld incrementele back-ups van iOS -apparaten, browsen en exporteren van tekst- en voicemailberichten, het beheren van apps, versleuteling en het migreren van gegevens van een oude telefoon naar een nieuwe telefoon.

  De menubalk-app iMazing Mini maakt automatische, draadloze en versleutelde back-ups van iPhones mogelijk. De iMazing HEIC Converter is een gratis desktop-app voor Mac en PC waarmee gebruikers foto's van HEIC-formaat naar JPG of PNG kunnen converteren. De software van iMazing is beschikbaar in verschillende talen, waaronder: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Arabisch, Chinees, Japans en Koreaans. iMazing heeft onlangs ook iOS-muziekoverdracht in beide richtingen toegevoegd, en dit is een echte game changer: nu kunt u eenvoudig muziek naar uw iPhone slepen of ze verwijderen. Heeft u klachten over iMazing? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website van het bedrijf.

  Aanbevelingen, klachten en tips over iMazing

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf iMazing? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over iMazing op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over iMazing vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over iMazing of laat uw eigen ervaring door middel van een review over iMazing nu achter.

  iMazing
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over iMazing

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is iMazing een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over iMazing. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is iMazing actief?

  iMazing is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iMazing gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.