Institute for Professional Excellence in Coaching

Alle reviews

Institute for Professional Excellence in Coaching

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Renowizz merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
Renowizz
1 reviews

Renowizz is een online platform waar je gemakkelijk de juiste vakman kan vinden die je nodig hebt. Wat klanten vinden van het aanbod en de service ...

Vipre merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Vipre
1 reviews

Je hoort er steeds meer over; aanvallen van cybercriminelen. Je kunt tegenwoordig je mail box niet meer openen of het zit vol met zogeheten junkmai...

Scalahosting merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Scalahosting
1 reviews

Het goed beveiligen van uw website is uiterst belangrijk voor uw bedrijfsvoering alsook voor de klanten die graag de zekerheid willen hebben dat ze...

Test Aankoop merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
Test Aankoop
2 reviews

Test Aankoop, we kennen hen allemaal van interviews of van onderzoeken die ze gevoerd hebben over welke producten de beste zijn. Maar wat doet Test...

Institute for Professional Excellence in Coaching

Ken je die momenten waarop je soms twijfelt aan jezelf? Of waarbij je het gevoel hebt dat je nog iets moet bijleren om een situatie aan te kunnen? In het leven kom je soms zulke momenten tegen, waarbij je hulp nodig hebt van anderen. Deze hulp kan op een professionele manier geboden worden in de vorm van coaching. Mensen kunnen om diverse redenen coaching nodig hebben. Het kan gaan om het leren van een nieuwe skill, het omgaan met situaties zoals stress, depressie of angst, leren omgaan met emoties en gevoelens en nog vele andere redenen.

Om anderen hierin te kunnen ondersteunen, moet je niet alleen de skills hebben als coach, maar zeker ook als een goede leider. Bedrijven zoals iPEC menen daarbij te kunnen helpen door trainingen aan te bieden gericht op coaching. Omdat zij niet het enige bedrijf zijn dat zulke trainingen aanbiedt, is het altijd goed om eerst de reviews te lezen over deze bedrijven, waardoor je zelf een vergelijking kunt maken.

Over iPEC
iPEC, opgericht door Bruce Schneider, ondersteunt toekomstige coaches, ondernemers en leiders om hun potentieel te benutten. Er worden door dit bedrijf trainingen verzorgd, gericht op verschillende aandachtsgebieden, verder wordt er ook hulp geboden bij de ontwikkeling van bedrijven en bij het netwerken. De missie van iPEC is om het bewustzijn van de wereld te vergroten en om middels trainingen het potentieel van elk individu te benutten. Daarom zijn de diensten van iPEC gericht op de volgende waarden, namelijk persoonlijke ontwikkeling, leren door te doen, voorbereiding op blijvend succes en het oprichten van een sterke gemeenschap.

Producten en diensten van iPEC
Een van de diensten van iPEC is het ICF-geaccrediteerde trainingsprogramma voor coaches. Dit programma bestaat uit drie certificeringsonderdelen. De eerste is de Core Energy Coaching-methodologie, welke gericht is op het achterhalen van de oorzaken van problemen van mensen. Verder leer je om de maximale potentie te halen uit anderen en om op een duurzame manier verandering te bewerkstelligen.

De tweede training, genaamd de Energy Leadership Index Master Practitioner geeft inzicht in de onderliggende gevoelens van een persoon, zoals zekerheden, maar ook angsten. Deze tool maakt het mogelijk om de gevoelens te kwantificeren en meten en is geschikt om op een tastbare manier het rendement van de coaching te laten zien. Tenslotte is het PLUS programma bedoeld om op basis van de specifieke uitdagingen van een persoon, middels aangeleerde technieken hun prestaties te verbeteren waardoor zij sneller en efficiënter hun doelen kunnen bereiken.

De trainingen van iPEC duren elk 3 dagen en zijn verspreid met tussenpozen van 3 maanden. De trainingsmodules kunnen zowel online als fysiek bijgewoond worden. Deze sessies, die praktisch zijn, worden in groepsverband verzorgd, waardoor het ook mogelijk is om te netwerken en om kennis met elkaar te delen.

Complimenten, klachten en tips voor iPEC
Ben je als coach of opkomende coach al in contact geweest met iPEC? Heb je naar informatie gevraagd of heb je misschien al eerder een training bij hun gevolgd? Vertel anderen dan wat jouw ervaring was en hoe jouw klanten gereageerd hebben op deze aangeleerde skills.