InterServer

Alle reviews

InterServer

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

MacPaw

0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

NordVPN

0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen

Norton

0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie

Silvasoft

0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

InterServer

Voor consumenten die niet weten waar ze moeten beginnen als zij op zoek zijn naar een bedrijf dat hun website kan hosten hebben wij een goede raad. Lees eert de reviews van andere klanten. In die reviews schrijven zij over hun ervaring met de diverse producten, de verhouding tussen prijs en kwaliteit en onderwerpen zoals de klantvriendelijkheid van de medewerkers. Om het je makkelijk te maken bieden wij je deze reviews geheel vrijblijvend op onze website. Op die manier hoef je niet langer te zoeken naar al dit soort informatie, wij hebben het voor je per categorie bij elkaar gezet. Zo kun jij overzichtelijk alle commentaren en meningen van anderen lezen voordat je een keuze maakt. We hopen dat je onze hulp op prijs stelt.

Over InterServer
InterServer is een Amerikaans webhosting bedrijf dat via haar website diverse producten en diensten aanbiedt. Het bedrijf bestaat inmiddels sinds 1999 en werd opgericht door Mike Lavrik en John Quaglieri. Gedurende de jaren van haar bestaan heeft het bedrijf haar catalogus behoorlijk uit kunnen breiden. Bovendien beschikt InterServer over twee eigen datacenter waar alle data die gehost wordt opgeslagen is. Voor meer informatie over het assortiment aan mogelijkheden dat InterServer te bieden heeft kunnen Europese klanten een e-mail sturen of het contactformulier gebruiken. Voor betaling van de aangeboden producten maakt de site gebruik van veilige methodes zoal PayPal en creditcard.

De producten van InterServer
Op de site van InterServer vind je verschillende mogelijkheden om je website te kunnen hosten. Je kunt natuurlijk kiezen voor standaard hosting. Voor een klein bedrag per maand kun je dan je eigen website bouwen en hosten en je kunt gebruik maken van een ongelimiteerd aantal e-mail adressen. Als je al een website hebt en je wilt die verplaatsen naar de servers van InterServer dan kun je dat in dit geval kosteloos doen. Bovendien krijg je bij de hosting van deze aanbieder toegang tot meer dan 450 verschillende apps die je op je website kunt gebruiken. E-commerce en blogs apps zijn enkele voorbeelden hiervan. Verder biedt InterServer opslagmogelijkheden in de hun eigen cloud systemen en 24 uur per dag 7 dagen per week technische ondersteuning.

Reviews over InterServer
Consumenten die een aanbieder zoeken die hun website kan hosten willen natuurlijk over zo veel mogelijk informatie beschikken voordat zij een beslissing nemen. Daar kan jouw ervaring met deze aanbieder hen zeker bij helpen. Als jij hen laat weten wat de plus- en minpunten van deze websitehosting zijn dan maak je het voor hen een stuk makkelijker. Daarom kun je jouw review geheel gratis op onze website publiceren. Op die manier hopen wij samen met jouw en alle andere klanten van InterServer duidelijk te laten zien wat dit bedrijf te bieden heeft en hoe er met klanten en hun wensen omgegaan wordt. Als je zelf ook reviews leest dan weet je inmiddels hoe belangrijk ze voor consumenten zijn. Dan weet je ook dat jouw beoordeling eigenlijk niet mag ontbreken. Jouw medewerking zal door anderen zeker op prijs gesteld worden. Daar neem je toch even de tijd voor?