ErvaringenSite

  Ervaringen Inventus Software

  Zoek jij voor jezelf of voor je onderneming softwareoplossing om gestroomlijnder te kunnen werken? Dan weet je inmiddels wel dat er ontzettend veel aanbieders op het internet te vinden zijn. Om je behulpzaam te zijn om de beste aanbieders te kunnen vinden presenteren wij je onze website met reviews. Deze reviews worden met maar één doel voor ogen door klanten geschreven en gepubliceerd, namelijk andere consumenten zoals jij helpen door je van de informatie te voorzien die je nodig hebt. Met alle reviews in de hand krijg je een duidelijk overzicht over de mogelijkheden die de diverse bedrijven bieden en hoe klanten ze waarderen. Je hoeft niet urenlang op zoek naar deze info want wij hebben ze per categorie op onze site bij elkaar gezet. Op die manier vind je vanzelf de best gewaardeerde aanbieder die het meeste bij jouw wensen past.

  Over Inventus Software

  Inventus Software is een Belgisch bedrijf dat geleidt wordt door Jan Muylderman. Het is in 2008 in Sint-Niklaas opgericht en is sinds 2014 gevestigd in Zele. Voor vragen over wat Inventus voor jouw of je bedrijf kan doen kun je contact opnemen met het team van experts dat met Jan samenwerkt. Je kunt je vragen telefonisch stellen of je kunt een e-mail sturen waarin je jouw wensen en eisen uitspreekt. Het bedrijf is van maandag tot vrijdag tijdens kantooruren geopend.

  'De privatisering van publieke diensten' in één minuut

  De producten van Inventus Software

  Via deze website biedt Inventus oplossingen voor bedrijven en particulieren die bepaalde software nodig hebben. Je kunt hier op zoek naar op maat gemaakte oplossingen zoals bijvoorbeeld Android en Apple apps, PHP, MySQL en andere software. Daarnaast is Inventus ook IT-specialist en biedt klanten diverse soorten hardware te koop aan. Zo kun je bij dit bedrijf onder andere laptops, printers en inkt bestellen. Ook kunnen de experts van deze site je apparatuur repareren en hulp bieden door op afstand jouw computer te bedienen om programma's te installeren of verwijderen. Behalve deze mogelijkheden biedt Inventus ook webdesign. Grafische ontwerpen, logo's en speciale cms systemen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Voor zakelijke klanten kan Inventus Software een compleet ICT-project op starten waarbij de medewerkers van het bedrijf zorgen voor intensieve begeleiding. Als zakelijke klant kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

  Reviews over Inventus Software

  Maak jij gebruik van de diensten van Inventus Software? Dan ben jij vast bereid om andere consumenten uit te leggen wat je goed en slecht vindt aan deze aanbieder. Breng hen op de hoogte door een review op onze website te plaatsen. Door dat te doen informeer je nieuwe klanten precies over wat hen te wachten staat. Je neemt door jouw ervaring te delen de twijfels die zij nu nog hebben weg omdat zij de meeste vragen die zij hebben beantwoord zullen krijgen. Beschrijf daarom uitgebreid in jouw review waarom je voor Inventus Software gekozen hebt en waarom je er nog steeds klant bent. Natuurlijk mag je ook een review plaatsen als je als klant ontevreden bent over dit bedrijf. Hoe diverser de reviews, hoe beter wij kunnen laten zien hoe klanten deze aanbieder echt waarderen.

  Inventus Software
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Inventus Software

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Inventus Software een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Inventus Software. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Inventus Software actief?

  Inventus Software is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Inventus Software gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.