iPage

Alle reviews

iPage

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

AVS4You merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Software-oplossingen producten
AVS4You
0 reviews

Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en...

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Combell merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Combell
0 reviews

Je eigen website opzetten is helemaal niet moeilijk meer de dag van vandaag, iedereen kan het. Ook een e-commercewinkeltje valt binnen de mogelijkh...

iPage

Bent u van plan een eigen bedrijf op te starten en heeft u al over een naam en een logo nagedacht? Dan wordt het misschien tijd dat u ook een website gaat claimen. Er zijn veel aanbieders van domeinnaam registratie en webpagina hosting op internet te vinden. Zo is er ook het bedrijf iPage, ze bestaan al een geruime tijd en claimen veel kennis en expertise te hebben om u als nieuwe klant te kunnen ondersteunen. Maar is dat ook echt zo? Kunt u hen vertrouwen in hetgeen ze beweren op hun website? Is de klantenservice van het bedrijf een betrouwbare ondersteuning? Hebben ze als bedrijf de juiste kennis en kunde in huis om uw website optimaal te laten draaien? Vragen zoals deze zult u beantwoord zien hier op onze site. Bij ErvaringenSite leest u namelijk reviews met daarin meningen en ervaringen van anderen die bekend zijn met het bedrijf. De reviews zijn betrouwbaar en stellen u in staat om een objectief beeld van iPage te vormen voordat u over gaat tot al dan niet zaken doen met het bedrijf.

Over iPage
Het bedrijf iPage is opgericht in 1998 en is van oorsprong een Amerikaans bedrijf met haar hoofdkantoor in Burlington. iPage biedt domeinnaam registratie en webpagina hostingvia hun platform. Ze hosten meer dan een miljoen website en doen dit vanuit hun twee data centers. Deze data centers worden 24 uur per dag gemonitord en regelmatig een back-up van gemaakt. Het bedrijf heeft een grote focus op mensen, zowel op eigen personeel als op haar klanten. iPage vindt het belangrijk dat in een technologie gedreven industrie juist er ook een focus is op de mens. Ze hebben dan ook een klantenservice die 24 uur per dag bereikbaar is en u kan ondersteunen met welke vraag dan ook. Naast registratie en hosten, biedt iPage de mogelijkheid aan klanten om via hun eigen vDeck Control Panel een website te bouwen. Door eenvoudige drag-and-drop menu’s bent u in staat om een mooie, maar ook veilige website te bouwen die tevens geschikt is voor e-commerce.

Producten en Diensten iPage
iPage biedt webhosting vanaf $1.99 per maand. Daarmee krijgt u een login naam en een gratis webdomein, met SSL-certificaat. U kunt onbeperkt data gebruiken vanaf deze site en ook het aantal email adressen gelinkt aan deze webdomeinnaam is onbeperkt, dit is zogeheten webmail. Wanneer u van plan bent een online winkelte beginnen en producten via uw website wil verkopen dan heeft iPage daar voor de juiste mogelijkheden voor. In het maandelijkse abonnement zit ook eenmalig 200 dollar aan advertentie credits in begrepen, deze kunt u uitgeven aan diverse advertenties bij de verschillende zoekmachines. iPage geeft u de mogelijkheid om uw website te analyseren aan de hand van de data die ze met u delen. Per account kunt u zoveel websites er onder hangen als u wilt. iPage helpt u tevens bij het bouwen van uw website door middel van hun vDeck Control Panel, waarmee u in staat bent om een zelf een website op te zetten.

Ervaringen, mening, tips, klachten, review, iPage
Heeft u uw website via iPage geregistreerd? En hosten ze misschien voor jou je website? Heeft u wellicht meerdere websites bij hun ondergebracht en bent u al jaren klant? In alle gevallen dat u bekend bent met het bedrijf horen we graag uw bevindingen. We willen u daarom dan ook vragen om alstublieft een review hier achter te laten. Een review met daarin niet alleen uw mening en ervaringen met betrekking tot het bedrijf, maar misschien heeft u ook wel tips of klachten waarvan u vindt dat het nuttig is voor anderen om te weten. Hoe meer u met ons deelt hier op onze site, hoe meer de lezer na u er aan heeft. Misschien staat hij of ze wel voor de keuze staat om iPage al dan niet voor webhosting te kiezen en uw bijdrage gaat hem of haar zeker helpen. Dank daarvoor!