JAAP.NL

Alle reviews

JAAP.NL

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Rooming merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
Rooming
0 reviews

Heb je interesse om een woning te huren? Of misschien wil zelf iets verhuren? Dan zou het aanbod van Rooming iets voor jou kunnen zijn. Het is ook ...

VONROC merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Huis, Tuin & Kamers producten
VONROC
0 reviews

Goede gereedschap waar men lang profijt van kan hebben is een must en een lust. Gewoon de schuur binnen stappen, uw vertrouwde gereedschap pakken e...

Unibricks merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
Unibricks
0 reviews

Als u erover denkt om te investeren in vastgoed is Unibricks een optie voor u. Blijf lezen om te leren wat anderen voor ervaring hebben met dit bed...

Sympl merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
Sympl
0 reviews

Het zoeken naar personeel loopt vaak niet altijd zo goed als we het verwachten. De sollicitatie oproep naar gekwalificeerd kader kan erg stressvol ...

JAAP.NL

Wilt u een huis huren, verkopen en of kopen? Bent u op zoek naar een voor u en of uw gezin passende woning? U weet niet zo goed welke woonhuistype geschikt zou zijn voor uw gezin? Bent u ook nog niet op de hoogte van de nodige notariële stappen bij de aankoop of huur van een woning? Waar u als koperrecht op maakt met welke wet en regelgeving of juridische stappen rekening mee dient te worden gehouden?  Of wenst u simpelweg op de hoogte blijven van het laatste woningnieuws? Wij van ErvaringenSite zijn er voor u. Bekijk de beste en doelgerichte adviezen over de koop of huur van uw droomhuis hier op ErvaringenSite. De website waar u 1X24 uur terecht bent voor de juiste verzameling van woningaanbod en daarbij behorende kritieken. U krijgt als huizenzoeker meteen een duidelijk overzicht van waar u voor kunt komen te staan bij het kiezen van een bedrijf. Bij ErvaringenSite bent u niet alleen terecht voor de nodige informatie over hoe snel anderen zijn geholpen met de koop, huur of verkoop van een woning na hun bezoek aan JAAP.NL, maar ook wat fout kan zijn gegaan. Zodat u er lering uit kunt trekken. Bekijk de reviews hier.

Over JAAP.NL
JAAP.NL is een onafhankelijke huizensite en verzamelt al het woningaanbod van Nederland, waardoor huizenzoekers een goed overzicht hebben van alle huizen die op dat moment in Nederland te koop of te huur staan. Zo hoeft men niet meerdere websites af te speuren naar het droomhuis. JAAP.NL BV, handelend onder de naam/namen: JAAP.NL, heeft als vestiging Amsterdam. JAAP.NL verzamelt het totale Nederlandse aanbod van huizen.

 

Producten en diensten van Jaap.NL
Bij JAAP.NL kan de huiszoeker terecht voor kopen, verkopen en verhuren van een woning. JAAP.NL is een zoekplatform met als doel de consument sneller zicht te geven op het actuele aanbod, waarbij de makelaar zijn huizen direct onder de aandacht kan brengen van zo veel mogelijk potentiële kopers. Via JAAP.NL kun je ook zelf je huis verkopen. Zakelijke adverteerders kunnen via JAAP.NL hun producten en diensten onder de aandacht brengen van huizenkopers. Adverteren wordt mogelijk gemaakt met banners, advertorials en tekstlinks met zowel een eenmalige campagne als een doorlopend partnerschap.

 

Complimenten, klachten en tips JAAP.NL
“Zoeken in 49.354 koophuizen”. Het direct op het oog springende opvallende slagzin op de website van JAAP.NL. Op hun website wordt vermeld dat zij als ambitie hebben: “zichzelf steeds verder te vernieuwen”. Eenieder wordt verwelkomd om suggesties te doen via een contactformulier, zodat zij in staat zijn hun aanbod te verbeteren. Voor bestellingen maakt JAAP.NL gebruik van Adyen als kassa met betaalmogelijkheden: Creditcard of iDEAL. Voor klachten kan men een klachtenformulier invullen en wordt men binnen 5 dagen geholpen.

Wat is uw ervaring met JAAP.NL? Hoe heeft u het ervaren om een advertentie te plaatsen bij JAAP? En over het Kopen van een Huis. Hoe vond u de service? Hoe verliep het met afspraken? Kwam JAAP u ook echt tegemoet? Aarzel niet om uw ervaring met ons te delen hier op ErvaringenSite. Anderen kunnen daar veel aan hebben.

Bent u nog niet bekend met de dienstverlening van JAAP.NL, de verkoop, opkoop en het verhuur van woningen, dan mag u hier op onze ErvaringenSite duiken in de reviews.