ErvaringenSite

  Ervaringen K7 Computing

  Uw computer beschermen is nodig, wilt u voorkomen dat hackers vandoor gaan met uw persoonsgegevens. Anno 2021 kunt u niet voorzichtig genoeg zijn. Het aanschaffen van betrouwbare beveiligingsprogramma’s kan een inbraak op uw computeren verkleinen. Is uw pc gehackt of moet uw pc geserviced worden? Bent u op zoek naar een bedrijf om uw USB-media tegen bedreigingen te scannen? Bent u op zoek naar een bedrijf om uw pc te fixen, maar weet niet waar te beginnen? Het is een aanrader daarvoor de reviews te lezen op ErvaringenSite. De reviews geven namelijk informatie over bedrijven, die uw pc-problemen kunnen oplossen. Ze geven u meer diepgaande informatie over de aangeboden producten en de dienstverlening. Door het lezen van reviews komt u informatie tegen, die u een beter perspectief geven over de verschillende bezochte bedrijven.

  Over K7 Computing
  Het bedrijf K7 Computing is in 1991 opgericht door Jayaraman Kesavardhanan als een IT-beveiligingsbedrijf. Het bedrijf heeft als visie om een wereldwijd leidende positie op het gebied van cyberbeveiliging te krijgen en te behouden. Als missie zegt het bedrijf voor een dagelijks digitaal leven dat veilig en vredig is, te willen zorgen. Het bedrijf K7 Computing zegt al langer dan 15 jaren bezig te zijn globaal klanten succesvol te beschermen tegen cybercriminaliteit.

  Producten en diensten van K7 Computing
  K7 Computing adverteert zorg te kunnen dragen voor een volledig antivirus bescherming van computers. Ze bieden verschillende beveiligingspakketten aan waaronder de K7 anti-virus premium, K7 Ultieme beveiliging en de K7 Totale Veiligheid. Volgens K7 Computing beschermt de K7 Antivirus de computer tegen de nieuwste malware met geavanceerde detectie- en preventie technologie. De Anti-spyware biedt computerbeveiliging aan tegen spyware. Bij E-mailbeveiliging worden e-mails afzonderlijk gescand op verborgen malware. De slimme realtime bescherming controleert netwerken op mogelijke dreigingen en verkleint aanvallen van kwaadaardige websites. Bij de USB-beveiliging worden verborgen bedreigingen op uw USB-media gedetecteerd met een auto scan. De Internet Temp Cleaner schoont tijdelijk mappen en cache links op. Tenslotte vindt de tijdelijke bestandsopschoning plaats voor het verwijderen van tijdelijke bestanden en het verbeteren van prestaties op de pc.

  Klachten, garanties & betaling bij K7 Computing
  Klachten bij K7 Computing kunnen worden gedeponeerd bij de klantenservice van K7 Computing op +1 302 440 1497. De betaling bij K7 Computing geschiedt via VISA en Master Card en heeft als ondersteunende platforms Windows.

  Complimenten en tips voor K7 Computing
  K7 Computing vermeldt al langer dan 20 jaren op het veld bezig te zijn omcomputers van zowel thuis- als zakelijke gebruikers in de verschillende sectoren te beschermen. Zijn uw bedrijfsgegevens al beveiligd door K7 Computing? Laat dan uw ervaring weten door een review te schrijven en die te plaatsen op ervaringensite.be. In het review kunt u melding maken van de diensten van het bedrijf, de kwaliteit van deze bescherming, maar ook wat u vond van de kwaliteit van de klantenservice. U kunt door het plaatsen van uw review mensen, die ook eraan willen beginnen, motiveren.

  Hebt u andere bedrijven als K7 Computing in gedachten en wilt u meer lezen over deze bedrijven? Brengt u dan gauw een bezoekje aan ErvaringenSite.

  K7 Computing
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over K7 Computing

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is K7 Computing een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over K7 Computing. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is K7 Computing actief?

  K7 Computing is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van K7 Computing gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.