ErvaringenSite

  Ervaringen K7 Security

  K7 Total Security, wat ontwikkeld is door K7 Computing Pvt. Ltd, is een Indiase malwarepreventie- en antivirus software. K7 gebruikt een eigen engine voor virusscan en biedt preventie en verwijdering van malware tijdens een abonnementsperiode. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over K7 Security lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over K7 Security

  K7 Security is dus een onderdeel van K7 Computing Pvt. Ltd. en is een software- en hardware beveiligingsbedrijf dat werd opgericht in het jaar 1991 door Jayaraman Kesavardhanan in Chennai, India. Hij fungeert nu als oprichter en Chief Technology Officer. Het bedrijf heeft meer dan negentig werknemers in het hoofdkantoor in Chennai en meer werknemers over de hele wereld. Software-onderzoek en virusdetectie wordt afgehandeld door een eigen viruslab in Chennai. K7 Computing is lid van de AVAR (Association of Anti Virus Asia Investors). De oprichter Jayaraman Kesavardhanan kreeg de Best Member Award als erkenning voor zijn belangrijke bijdragen aan AVAR voor het jaar 2008.

  Een diensten-pagina toevoegen aan je WordPress-website

  Producten en diensten van K7 Security

  K7 Security is dus een malware preventie en antivirus software. K7 gebruikt een eigen engine voor virusscan en biedt preventie en verwijdering van malware aan tijdens een abonnementsperiode en gebruikt ook handtekeningen en heuristieken om virussen te identificeren. Andere kenmerken zijn een software-firewall, e-mail spam filteren en phishing bescherming. K7 Security is de meest erkende antivirussoftware van K7 Computing, het heeft zelfs de AV-Comparatives Performance Test voor 2010 gewonnen. Versie 11 werd uitgebracht in februari samen met K7 Ultimate Security en Antivirus Plus en Antivirus Premium.

  Op 15 juni 2011 heeft K7 ook nog een Business Editie van zijn antivirusbeveiliging K7 Enterprise Security uitgebracht - een op bedrijven gericht antivirus product met beheer en installatie op afstand. Thuisgebruikers kunnen gebruik maken van K7 Antivirus Premium, K7 Total Security, K7 Ultimate Security en K7 Antivirus voor MAC. Heeft u klachten over K7 Security? Dan kunt u contact opnemen met het bedrijf via het contactformulier op hun website of via het e-mail adres of telefoonnummer die ook vermeld staan op de website van het Indiase bedrijf.

  Aanbevelingen, klachten en tips over K7 Security

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf K7 Security? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over K7 Security op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over K7 Security vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over K7 Security of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Indiase bedrijf K7 Security nu achter.

  K7 Security
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over K7 Security

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is K7 Security een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over K7 Security. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is K7 Security actief?

  K7 Security is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van K7 Security gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.