ErvaringenSite

  Ervaringen Kadonation

  Je hebt het vast en zeker al eens meegemaakt, je wil als groep een cadeautje kopen voor een vriend of vriendin maar het inzamelen van het geld gaat wat moeizaam en op de dag zelf moeten nog heel wat mensen betalen. Daar is nu een gemakkelijke oplossing voor Kadonation! Lees wat echte klanten vinden van Kadonation in de reviews op ErvaringenSite of laat zelf een reactie achter!

  Over Kadonation

  Kadonation is een Gents bedrijf dat samenleggen voor cadeau's makkelijker maakt. Het bedrijf Kadonation in 2014 toen de oprichter, Fabrice, verantwoordelijk was voor het aankopen van een groepscadeau. Omdat dat moeizaam verliep ontstond het idee om een platform te maken dat samenleggen gemakkelijk maakt. Kadonation kreeg in 2015 onderdak bij de start-up accelerator 'The Birdhouse' waar het de nodige kennis opdeed. Sinds 2017 staat Kadonation op eigen benen.

  Kadonation werkt samen met verschillende partners, zo kan je een aankoop doen bij onder andere Coolblue, Connections, Zalando, Zeb, BlueBear, Dreambaby, eKart, NegenDuust, Fun, Decovry.com, A.S. Adventure en nog veel meer!


  Meer info over Kadonation

  Diensten van Kadonation

  Bij Kadonation kan je terecht voor groepscadeau's, cadeaubonnen en crowdfunding. Kadonation heeft tal van voordelen. Zo kan je gemakkelijk vanuit je zetel een groepspotje opstarten, je hoeft nooit meer voor te schieten en je kan kiezen uit verschillende partners. Bij Kadonation is het ook mogelijk om te kiezen uit verschillende betaalmethodes, er zijn Bancontact, iDEAL, Meastro, MasterCard, Visa en bankoverschrijving zodat niemand nog een excuus heeft om later te betalen. De site stuurt zelf herinneringen naar personen die nog niet betaald hebben en je kan overzichtelijk bijhouden wie dat wel al gedaan heeft.

  Kadonation heeft ook een loyaltyprogramma, je kan kadomunten sparen en die dan gebruiken in de Kadomunten Shop. Je krijgt kadomunten voor elke bijdrage die je levert aan een groepscadeau of een crowdfundingproject. Je krijgt ook Kadomunten voor elke bijdrage die geleverd wordt aan het potje dat je hebt aangelegd.

  Klachten of vragen voor Kadonation

  Heb je vragen of een klacht over Kadonation? De klantendienst helpt je graag verder! Je kan ze bereiken via een chatfunctie op de website, per telefoon of je kan ze ook een e-mail sturen. Kadonation is ook actief op Facebook.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Kadonation? Heb je zonet een crowdfunding opgestart of een groepspotje aangelegd en liep dat allemaal vlotjes? Laat het zeker weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo geef je potentiële gebruikers van Kadonation een goed beeld van welke service ze mogen verwachten van Kadonation.

  Denk je eraan om een groepspotje aan te leggen bij Kadonation? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Kadonation
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kadonation

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kadonation een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kadonation. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kadonation actief?

  Kadonation is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels, Overige diensten, Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kadonation gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.