Kowtea

Alle reviews

Kowtea

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Kowtea

Bent u op zoek naar een bedrijf die voor u de zolder kan naisoleren? Dan zult u gemerkt hebben dat er op internet een hoop aanbieders te vinden zijn. Het ene bedrijf beloofd nog meer dan de andere en het is moeilijk voor u om door de bomen het bos nog te zien. Een optie voor u zou kunnen zijn om uw offerte aanvraag te laten verlopen via Kwotea. Het bedrijf claimt dat u eenvoudig offertes kunt vergelijken van bedrijven uit uw buurt. Om erachter te komen wat andere consumenten vinden van Kwotea en haar service bent u hier aan het juiste adres. Hier op ErvaringenSite leest u reviews met daarin meningen en ervaringen van mensen die u voor zijn gegaan. Zij zijn daadwerkelijk bekend met het bedrijf en stellen u in staat om een eerlijk en betrouwbaar beeld van Kwotea te krijgen.

Over Kwotea
Het bedrijf Kwotea is een Belgisch bedrijf uit Gent, dat zich richt op het verstrekken van offertes van bedrijven aan particulieren. Via de website van Kwotea kunt u aangeven waar u een offerte voor wil ontvangen en wanneer u uw gegevens achter laat, neemt het bedrijf contact met u op en wordt u in contact gebracht met erkende partners van Kwotea. Op basis van u locatie worden er aanbieders geselecteerd en men streeft ernaar om deze bij u uit de regio te laten komen. U zult benaderd worden door slecht twee leveranciers zodat u nog steeds door de bomen het bos kunt blijven zien. Deze leveranciers nemen binnen twee weken contact op en zullen vervolgens een offerte uitbrengen. De offertes zijn enkele weken geldig en u kunt op basis van de offertes geheel kosteloos en vrijblijvend een beeld krijgen van wat uw project zou moeten gaan kosten. Wanneer u een keuze maakt tussen de aangeboden offertes kunt u met uw leverancier om de tafel om concrete afspraken te maken. Het verdienmodel van Kwotea zit hem in gegenereerde leads aanbieden voor de verschillende leveranciers. Al meer dan vierendertighonderd huishoudens hebben gebruik gemaakt van de website en diensten van Kwotea.

Producten en diensten Kwotea
Wanneer u een offerte wilt aanvragen voor een bepaald project dan kunt u op de website van Kwotea dit doen in de volgende categorieën; isolatie, gevel, technieken, problemen, ramen & deuren, wellnes, dak, (ver)bouwen en tuin. Mocht op zoek zijn naar een offerte met betrekking tot een onderwerp dat niet vermeld staat op de site kunt u contact opnemen via email. Onder de noemer isolatie kunt u terecht voor diverse offertes met betrekking tot isolatie, zoals spouwmuurisolatie, vloerisolatie en bijvoorbeeld dakisolatie. Bij gevel moet u denken aan offertes voor steenstrips of gevelreiniging. Onder technieken vindt u voorbeelden van onderwerpen voor offertes als airco, warmtepomp, zonneboiler en bijvoorbeeld zonnepanelen. Mocht u bepaalde problemen opgelost hebben, zoals asbest verwijderen of diverse vocht problemen. Wanneer u nieuwe ramen, rolluiken, deuren of zonwering nodig hebt, kunt u terecht onder de noemer ramen & deuren voor uw offerte. Bij de categorie wellness kunt u denken aan offertes voor een sauna of een zwembad. Vervolgens zijn er categorieën met allerlei dak en tuin gerelateerde zaken, zoals zonnepanelen, dakreiniging, tuinman, veranda en bijvoorbeeld terrasoverkapping. Ook als het gaat om uw bouw en verbouw plannen kunt u bij Kwotea terecht. U kunt een offerte aanvragen voor bijvoorbeeld een nieuwe trap, aanbouw, nieuwe keuken of bijvoorbeeld een dakkapel. Het aanbod voor offertes is erg uitgebreid en het komt erop neer dat u als particulier in staat bent om via de website van Kwotea een offerte op te vragen voor al uw toekomstige projecten.

Ervaringen, mening, review Kwotea
Bent u bekend met het bedrijf Kwotea? Heeft u in het verleden gebruik gemaakt van de website van Kwotea? Bent u wellicht uw tuin aan het verbouwen met behulp van een leverancier die u via Kwotea hebt ontmoet? Wanneer u een mening kunt vormen over het bedrijf en haar diensten dan horen wij dat hier graag op onze site. We willen u dan ook vragen om een review achter te laten met daarin niet alleen uw mening, maar ook uw ervaringen en misschien ook wel klachten en suggesties voor Kwotea. De informatie die u met ons deelt stelt anderen in staat om een reëel beeld te krijgen van het bedrijf. Op voorhand dank voor de genomen moeite.