ErvaringenSite

  Ervaringen Magzter

  Magzter is een platformonafhankelijke, self service, wereldwijde kiosk voor digitale tijdschriften met meer dan acht duizend tijdschriften van bijna vier duizend uitgevers. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in New York in de Verenigde Staten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Magzter lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Magzter

  Magzter werd opgericht in het jaar 2011 door Girish Ramdas en Vijayakumar Radhakrishnan. In 2010 begon Vijayakumar Radhakrishnan met de ontwikkeling van een platform om tijdschriften digitaal te publiceren en om consumenten toegang te geven tot de app-lancering van de tijdschriftenwinkel halverwege het jaar 2011. In 2012 rondde Magzter zijn series A-financieringsronde af. In september 2012 werd Magzter in de Apple Store vermeld als de meest winstgevende app in Azië. In juli van 2013 ging het bedrijf een samenwerking aan met Amazon's Kindle Fire en introduceerde boeken op hun publicatieplatform in september 2012.

  Hoe vermijd je dat jouw producten of diensten gekopieerd worden bij het zakendoen in het buitenland?

  Producten en diensten van Magzter

  Maar hoe onderscheidt Magzter zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Het bedrijf distribueert tijdschriften in verschillende landen: de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Europa, China, Hong Kong, Canada, Australië, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Indonesië, India, Thailand, de Filippijnen, Maleisië en Singapore. Het bedrijf werkt daarnaast samen met bijna vier duizend uitgevers in meer dan vijftig talen uit bijna twee honderd landen. De app van Magzter is beschikbaar op zowel iOS- als Android-apparaten. In 2015 voegde het bedrijf meer dan 1500 titels toe aan hun selectie. Daarmee heeft het bedrijf inmiddels dertig miljoen lezers verzameld.

  Het platform biedt ook abonnementen aan. Begin 2015 lanceerde het bedrijf namelijk Magzter Gold. Dit is een all-you-can-reed abonnementsmodel, het is een beetje te vergelijken met Netflix of Spotify maar dan met boeken en tijdschriften. Met Magzter gold heeft u onbeperkte toegang tot meer dan honderd duizend nummers van bijna vier duizend tijdschriften uit verschillende landen en talen. Naast Magzter Gold kunt u ook kiezen voor het Magzter Lite abonnement van het bedrijf. Hiermee heeft u onbeperkt toegang tot vijf titels. Dit abonnement is ideaal als je niet veel tijdschriften leest bijvoorbeeld maar wel op de hoogte van alles wilt blijven. Ook scheelt het natuurlijk in prijs.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Magzter

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Magzter? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Magzter op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Magzter vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Magzter of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Magzter nu achter.

  Magzter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Magzter

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Magzter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Magzter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Magzter actief?

  Magzter is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Magzter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.