Magzter

Alle reviews

Magzter

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Magzter

Magzter is een platformonafhankelijke, self service, wereldwijde kiosk voor digitale tijdschriften met meer dan acht duizend tijdschriften van bijna vier duizend uitgevers. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in New York in de Verenigde Staten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Magzter lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Magzter
Magzter werd opgericht in het jaar 2011 door Girish Ramdas en Vijayakumar Radhakrishnan. In 2010 begon Vijayakumar Radhakrishnan met de ontwikkeling van een platform om tijdschriften digitaal te publiceren en om consumenten toegang te geven tot de app-lancering van de tijdschriftenwinkel halverwege het jaar 2011. In 2012 rondde Magzter zijn series A-financieringsronde af. In september 2012 werd Magzter in de Apple Store vermeld als de meest winstgevende app in Azië. In juli van 2013 ging het bedrijf een samenwerking aan met Amazon's Kindle Fire en introduceerde boeken op hun publicatieplatform in september 2012. 

Producten en diensten van Magzter
Maar hoe onderscheidt Magzter zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Het bedrijf distribueert tijdschriften in verschillende landen: de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Europa, China, Hong Kong, Canada, Australië, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Indonesië, India, Thailand, de Filippijnen, Maleisië en Singapore. Het bedrijf werkt daarnaast samen met bijna vier duizend uitgevers in meer dan vijftig talen uit bijna twee honderd landen. De app van Magzter is beschikbaar op zowel iOS- als Android-apparaten. In 2015 voegde het bedrijf meer dan 1500 titels toe aan hun selectie. Daarmee heeft het bedrijf inmiddels dertig miljoen lezers verzameld. 

Het platform biedt ook abonnementen aan. Begin 2015 lanceerde het bedrijf namelijk Magzter Gold. Dit is een all-you-can-reed abonnementsmodel, het is een beetje te vergelijken met Netflix of Spotify maar dan met boeken en tijdschriften. Met Magzter gold heeft u onbeperkte toegang tot meer dan honderd duizend nummers van bijna vier duizend tijdschriften uit verschillende landen en talen. Naast Magzter Gold kunt u ook kiezen voor het Magzter Lite abonnement van het bedrijf. Hiermee heeft u onbeperkt toegang tot vijf titels. Dit abonnement is ideaal als je niet veel tijdschriften leest bijvoorbeeld maar wel op de hoogte van alles wilt blijven. Ook scheelt het natuurlijk in prijs. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Magzter
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Magzter? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Magzter op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Magzter vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Magzter of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Magzter nu achter.