ErvaringenSite

  Ervaringen Martinic

  Soms hoor je een nummer op de radio voorbij komen met daarin bepaalde geluiden verwerkt, waarvan je je afvraagt hoe krijgen ze dat nou voor elkaar? Heb je ooit een bepaalde melodie in een dancenummer gehoord die als een oude piano klonk? Ooit een bepaald klokkenspel gehoord in een rapnummer? In de muziekindustrie is er een levendige handel in audio plug-ins, waarin bepaalde instrumenten digitaal nagebootst worden. Martinic is een bedrijf in Nederland die zich daarmee bezig houdt. Hier op Ervaringensite.be leest u ervaringen en meningen van anderen. In uitgebreide reviews kunt u lezen wat ze van het bedrijf vinden. Op basis van wat hier op onze site te lezen is over Martinic kunt u als consument een betrouwbaar beeld vormen over het bedrijf.

  Over Martinic

  In 1993 is het bedrijf Martinic door Martin Broerse opgericht. In eerste instantie zijn ze als leverancier van software en IT-oplossingen begonnen. Pas in 2010 hebben ze zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van software instrumenten en effecten voor muzikanten en producenten. In 2016 zijn ze begonnen met het commercieel uitbrengen van audio plug-ins onder hun eigen merken. Door een techniek te gebruiken die ze Advanced Circuitry Emulation (ACE) noemen zijn ze instaat het gedrag van elk elektrische component in een toestel of instrument te modelleren en het effect er van op het audiosignaal nabootsten. Hiermee zijn ze in staat om diverse ouderwetse instrumenten weer tot leven te brengen. Zoals ze zelf zeggen is een hoop werk dat ze doen het best om geheim te houden en het beter voor de eindgebruiker om enkel en alleen te genieten van het eindresultaat.

  46 JAAR OUDE WIJN CADEAU GEGEVEN AAN MIJN OUDERS!

  Producten en Diensten Martinic

  De producten van Martinic zijn terug te brengen naar slechts vier software audio plug-ins; Lem Echo Music, Elka Panther, Kee Bass en Scanner Vibrato. Alle vier de plug-ins zijn gebaseerd op oude karakteristieke instrumenten. Zo is de Scanner Vibrato plug-in gebaseerd op een bekend toonwielorgel uit de 1940s. De Kee Bass plug-in is gemodelleerd op basis van de Rheem Kee Bass, een instrument uit de jaren zestig.Ook de Elka Panther is gebaseerd op een instrument uit de jaren zestig, de Elka Panther 300, ook wel bekend als de Capri. De Lem Echo Music is een plug-in gebaseerd op een nostalgisch echo instrument uit Italië. De in te springen op deze niche markt is Martinic in staat geweest om naamsbekendheid te generen in de muziekwereld ver over de grenzen.

  Mening, beoordeling, ervaringen, tips en klachten Martinic

  Heeft u in het verleden een audio plug-in van Martinic gekocht? Bent u een muzikant en maakt u vaak gebruik van de producten van Martinic? Heeft u een opname studio en heeft u een reden waarom u juist niet met de producten van Martinic werkt? In alle gevallen horen we het graag. Heeft u in welke vorm dan ook contact met Martinic gehad, dan willen we u vragen een review hier op onze site achter te laten. U draagt hiermee bij aan het betrouwbaar beeld dat we willen schetsten van het bedrijf voor de rest van België. Uw mening, tips en misschien wel klachten over Martinic helpen hier zeker aan mee.

  Martinic
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Martinic

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Martinic een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Martinic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Martinic actief?

  Martinic is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Martinic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.