Maxine Stevens

Alle reviews

Maxine Stevens

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Huurflits merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Huurflits

2 reviews

Vastgoed is een interessante markt tegenwoordig. Maar hoe zat dat vroeger? Onze voorouders zijn van een leven waarbij zij moesten jagen op dieren e...

Weber merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Weber

1 reviews

Ben je op zoek naar een bedrijf dat veiligheidsdeuren verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Weber. Natuurlijk is het ook bes...

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

i-Say

0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

PolisCheckup

0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Maxine Stevens

Als je houd van foto’s maken wil je graag leuke filters of een fijne cursus om nog betere kiekjes te maken. Misschien heb je dan wel eens gedacht over de services van Maxine Stevens. Blijf lezen om te horen wat anderen zeggen over de diensten die zij biedt. En heb je al eens gebruik gemaakt van die services, dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring. We wachten je review vol spanning af. 

Maxine Stevens is een fotografe van met name familie, en gezinsfoto’s. Je kunt bij haar terecht voor cursussen voor fotografie, en het kopen van presets, oftewel filters voor je foto’s. 

We zijn benieuwd of jij als klant de meerwaarde hebt ontdekt van de service die door Maxine Stevens word geleverd. Heb je wat aan haar cursus gehad, of maak je regelmatig gebruik van haar presets? We zijn benieuwd naar jouw ervaring. Die kan anderen namelijk helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Over Maxine Stevens
Maxine Stevens is een moeder met een camera. Toen ze zwanger werd van haar zoontje Oliver is ze zich gaan verdiepen in fotografie zodat ze mooie plaatjes kon schieten van haar baby. Ze zegt zelf dat ze in het begin weinig afwist van fotograferen en niet wist hoe ze de foto’s goed kon bewerken. Ze heeft in het begin met heel wat stijlen geëxperimenteerd. In de loop van de tijd is ze uitgegroeid tot een populaire fotografe die lifestyle en het gezinsleven vastlegt. 

Als je meer wil weten over gezinsfotografie, filters en het bewerken van foto’s dan kun je op de website van Maxine een aantal blogs lezen over deze onderwerpen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je de presets kunt gebruiken en hoe je gebruik kunt maken van de templates van Canva. Dit is een platform waar je foto’s kunt bewerken voor gebruik op social media, websites, posters, infographics en zelfs cv’s en presentaties. 

Producten en diensten van Maxine Stevens
Bij Maxine kun je terecht voor online cursussen en presets om te gebruiken als filter voor je foto’s. Als ouder is het leuk om foto’s van je kinderen te maken, maar het is niet altijd even makkelijk. Bij Maxime kun je een online cursus bestellen om betere foto’s te leren maken van baby’s en kindjes. Je hebt geen specifieke fotokennis nodig om deze cursus te volgen en het kan zowel op je telefoon als op je computer op je eigen ritme. 

Andere cursusmogelijkheden zijn de cursus online fotobewerking en het maken van kerstkaarten. Je kunt daarnaast kiezen voor presets voor je foto’s. Dit lijkt veel op een fotofilter, maar dan iets beter. De presets werken op foto’s op zowel camera’s als smartphones.

Ervaringen, klachten en tips over Maxine Stevens
We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met de services die Maxine Stevens bied. Kun je ons vertellen of de cursussen en presets jou hebben geholpen om mooiere foto’s te maken. Vertel ons wat je ervan vind en of je anderen aanraad om gebruik te maken van deze service.