ErvaringenSite

  Ervaringen Maxine Stevens

  Als je houd van foto’s maken wil je graag leuke filters of een fijne cursus om nog betere kiekjes te maken. Misschien heb je dan wel eens gedacht over de services van Maxine Stevens. Blijf lezen om te horen wat anderen zeggen over de diensten die zij biedt. En heb je al eens gebruik gemaakt van die services, dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring. We wachten je review vol spanning af.

  Maxine Stevens is een fotografe van met name familie, en gezinsfoto’s. Je kunt bij haar terecht voor cursussen voor fotografie, en het kopen van presets, oftewel filters voor je foto’s.

  We zijn benieuwd of jij als klant de meerwaarde hebt ontdekt van de service die door Maxine Stevens word geleverd. Heb je wat aan haar cursus gehad, of maak je regelmatig gebruik van haar presets? We zijn benieuwd naar jouw ervaring. Die kan anderen namelijk helpen bij het maken van de juiste keuze.

  Over Maxine Stevens
  Maxine Stevens is een moeder met een camera. Toen ze zwanger werd van haar zoontje Oliver is ze zich gaan verdiepen in fotografie zodat ze mooie plaatjes kon schieten van haar baby. Ze zegt zelf dat ze in het begin weinig afwist van fotograferen en niet wist hoe ze de foto’s goed kon bewerken. Ze heeft in het begin met heel wat stijlen geëxperimenteerd. In de loop van de tijd is ze uitgegroeid tot een populaire fotografe die lifestyle en het gezinsleven vastlegt.

  Als je meer wil weten over gezinsfotografie, filters en het bewerken van foto’s dan kun je op de website van Maxine een aantal blogs lezen over deze onderwerpen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je de presets kunt gebruiken en hoe je gebruik kunt maken van de templates van Canva. Dit is een platform waar je foto’s kunt bewerken voor gebruik op social media, websites, posters, infographics en zelfs cv’s en presentaties.

  Producten en diensten van Maxine Stevens
  Bij Maxine kun je terecht voor online cursussen en presets om te gebruiken als filter voor je foto’s. Als ouder is het leuk om foto’s van je kinderen te maken, maar het is niet altijd even makkelijk. Bij Maxime kun je een online cursus bestellen om betere foto’s te leren maken van baby’s en kindjes. Je hebt geen specifieke fotokennis nodig om deze cursus te volgen en het kan zowel op je telefoon als op je computer op je eigen ritme.

  Andere cursusmogelijkheden zijn de cursus online fotobewerking en het maken van kerstkaarten. Je kunt daarnaast kiezen voor presets voor je foto’s. Dit lijkt veel op een fotofilter, maar dan iets beter. De presets werken op foto’s op zowel camera’s als smartphones.

  Ervaringen, klachten en tips over Maxine Stevens
  We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met de services die Maxine Stevens bied. Kun je ons vertellen of de cursussen en presets jou hebben geholpen om mooiere foto’s te maken. Vertel ons wat je ervan vind en of je anderen aanraad om gebruik te maken van deze service.

  Hoe vermijd je dat jouw producten of diensten gekopieerd worden bij het zakendoen in het buitenland?

  Maxine Stevens
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Maxine Stevens

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Maxine Stevens een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Maxine Stevens. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Maxine Stevens actief?

  Maxine Stevens is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maxine Stevens gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.