ErvaringenSite

  Ervaringen McAfee

  Je computer moet natuurlijk wel veilig gebruikt kunnen worden. Een goede virusscan is daarvoor een eerste vereiste. De vraag is echter wat nou de beste virusscan is. Misschien geef jij wel de voorkeur aan McAfee. Maar wat zal de kwaliteit van deze virusscan zijn? Zullen hun filters echt alle malware en spyware van je computer weren of loop je alsnog het risico op een virus? Hoe makkelijk zal het zijn om deze virusscanner te downloaden en installeren? Zal McAfee je computer nou echt wel veilig houden? En zal de klantenservice van McAfee je helpen als er toch nog een probleem optreedt en je wat hulp nodig hebt? De enigen die je hierover kunnen informeren zijn computergebruikers die al McAfee op hun computer hebben. Lees hun eerlijke reviews om te ontdekken of McAfee echt zo betrouwbaar is. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen zullen je laten zien of McAfee de beste optie is voor jouw computer.

  Over McAfee

  McAfee is een antivirussoftware programma. Ze zijn de software die je computer kan beschermen tegen alles wat een hacker op je af kan gooien. Dit houdt ook in malware, spyware, virussen en andere dingen die je computer helemaal van slag kunnen maken. Ook voorkomt het dat deze hackers toegang hebben tot de informatie die op je computer staat. Je wilt immers niet dat de ze gevoelige documenten kunnen inzien, maar ook niet dat ze je wachtwoorden kunnen stelen. Er zijn drie soorten McAfee waar je voor kunt kiezen. McAfee Antivirus Plus bevat home network protection, een firewall, Wifi-bescherming, McAfee Webadvisor en Network Manager. Er is ook de McAfee Internet Security oplossing. Deze voegt anti-spam en ouderlijk toezicht toe. Je kunt jezelf dus beschermen van allerlei soorten spam en ook invloed hebben op alles wat je kinderen kunnen zien en doen als ze op de computer zitten. Ook krijg je een zogenoemde True Lock Identity Manager voor 1 gebruiker. De laatste optie, McAfee Total Protection, breidt deze key uit naar het gebruik voor 5 personen en voegt hier nog McAfee File Lock aan toe. Zo kan niemand behalve jij aan je bestanden zitten.


  Een promotiefilmpje van McAfee.

  Diensten van McAfee

  De antivirus software van McAfee is makkelijk te downloaden via hun website. Klik op de soort bescherming die je wilt en maak de betaling rond. Daarna zul je de download en installatie kunnen starten. Mocht je tegen probleem aanlopen of gewoon één of andere vraag hebben, dan kun je de klantenservice van McAfee benaderen. Zij helpen je graag weer op weg.

  Klachten, Complimenten en Tips voor McAfee

  Heb jij al McAfee op je computer staan? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze antivirussoftware. Hoe makkelijk was het om het programma te downloaden via hun website? Wordt je computer nu echt goed beschermd tegen tegen schadelijke invloeden van hackers of kwam er toch nog een virus binnen? En wat voor een klantenservice biedt McAfee aan als je tegen echte problemen aanloopt? Schrijf je eigen McAfee review zodat iedereen weet hoe jij over deze vorm van antivirus denkt.

  McAfee
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over McAfee

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is McAfee een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over McAfee. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is McAfee actief?

  McAfee is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van McAfee gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.