ErvaringenSite

  Ervaringen Mealhero

  Mealhero is een bedrijf dat het leven van werkende en drukke mensen makkelijke probeert te maken. Het bedrijf levert vriesverse ingrediënten aan huis die u zelf kunt bereiden met behulp van de unieke, slimme stomer van het bedrijf. Binnen een half uur kunt u met de stomer en ingrediënten een volwaardige maaltijd op tafel zetten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Mealhero lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf delen door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Mealhero

  Het bedrijf Mealhero werd twee jaar geleden opgericht door drie Gentse ondernemers: Jeroen Spitaels, Steven Debaere en Anton Claeys. Recent haalde het bedrijf 2,5 miljoen euro op om nog verder te groeien. Het bedrijf streek twee jaar geleden neer in de KMO-zone Evenbroekveld in Erpe-Mere en bedient van daaruit duizenden klanten in België en Nederland. Het bedrijf wil binnenkort gaan uitbreiden naar andere Europese landen en hun team uitbreiden van drie naar dertig mensen. Ondanks dat de corona pandemie er bij andere bedrijven flink inhakt is dit bij Mealhero niet het geval. Het aantal bestellingen is bij het bedrijf juist verdubbeld sinds de pandemie, en hun klantenbestand verviervoudigd sinds het begin van dit jaar.

  BB Diensten, verhuizingen met meer service

  Producten en diensten van Mealhero

  Mealhero heeft dus een vrij uniek concept. Om het even kort uit te leggen: het bedrijf levert vriesverse ingrediënten aan huis die zelf bereidt kunnen worden met behulp van de unieke, slimme stomer van het bedrijf. Deze heeft drie stoommandjes zodat u echt alles tegelijk kunt bereiden. Elke mealhero maaltijd heeft een etiket die gescand kan worden door de stomer, daarna laat de stomer een lichtje branden in welk stoommandje de ingrediënten moeten. Binnen een half uur kan een maaltijd helemaal bereid worden, en in de tussentijd kunt u zelfs andere dingen doen.

  Heeft u interesse? Mealhero verhuurt hun slimme stomers voor vijf euro per maand. Een maaltijd kost ongeveer 7,5 euro per stuk, dit is wel afhankelijk van hoeveel u daadwerkelijk besteld. In de app van het bedrijf kunt u kiezen uit dertig gerechten en zeventig afzonderlijke ingrediënten om zelf uw maaltijd samen te stellen. Alle producten worden ingevroren geleverd. Ook blijft alles zes maanden houdbaar, daarom bestellen klanten van het bedrijf vaak in grotere hoeveelheden.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Mealhero

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Mealhero? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Mealhero op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Mealhero vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Mealhero of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Belgische bedrijf Mealhero nu achter.

  Mealhero
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mealhero

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mealhero een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mealhero. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mealhero actief?

  Mealhero is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mealhero gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.