Mealhero

Alle reviews

Mealhero

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Mealhero

Mealhero is een bedrijf dat het leven van werkende en drukke mensen makkelijke probeert te maken. Het bedrijf levert vriesverse ingrediënten aan huis die u zelf kunt bereiden met behulp van de unieke, slimme stomer van het bedrijf. Binnen een half uur kunt u met de stomer en ingrediënten een volwaardige maaltijd op tafel zetten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Mealhero lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf delen door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Mealhero
Het bedrijf Mealhero werd twee jaar geleden opgericht door drie Gentse ondernemers: Jeroen Spitaels, Steven Debaere en Anton Claeys. Recent haalde het bedrijf 2,5 miljoen euro op om nog verder te groeien. Het bedrijf streek twee jaar geleden neer in de KMO-zone Evenbroekveld in Erpe-Mere en bedient van daaruit duizenden klanten in België en Nederland. Het bedrijf wil binnenkort gaan uitbreiden naar andere Europese landen en hun team uitbreiden van drie naar dertig mensen. Ondanks dat de corona pandemie er bij andere bedrijven flink inhakt is dit bij Mealhero niet het geval. Het aantal bestellingen is bij het bedrijf juist verdubbeld sinds de pandemie, en hun klantenbestand verviervoudigd sinds het begin van dit jaar. 

Producten en diensten van Mealhero
Mealhero heeft dus een vrij uniek concept. Om het even kort uit te leggen: het bedrijf levert vriesverse ingrediënten aan huis die zelf bereidt kunnen worden met behulp van de unieke, slimme stomer van het bedrijf. Deze heeft drie stoommandjes zodat u echt alles tegelijk kunt bereiden. Elke mealhero maaltijd heeft een etiket die gescand kan worden door de stomer, daarna laat de stomer een lichtje branden in welk stoommandje de ingrediënten moeten. Binnen een half uur kan een maaltijd helemaal bereid worden, en in de tussentijd kunt u zelfs andere dingen doen. 

Heeft u interesse? Mealhero verhuurt hun slimme stomers voor vijf euro per maand. Een maaltijd kost ongeveer 7,5 euro per stuk, dit is wel afhankelijk van hoeveel u daadwerkelijk besteld. In de app van het bedrijf kunt u kiezen uit dertig gerechten en zeventig afzonderlijke ingrediënten om zelf uw maaltijd samen te stellen. Alle producten worden ingevroren geleverd. Ook blijft alles zes maanden houdbaar, daarom bestellen klanten van het bedrijf vaak in grotere hoeveelheden. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Mealhero
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Mealhero? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Mealhero op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Mealhero vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Mealhero of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Belgische bedrijf Mealhero nu achter.