ErvaringenSite

  Ervaringen Media Temple

  Welke service en ondersteuning krijg je op het moment dat je gebruik gaat maken van een hostingservice? Is het bedrijf achter het platform van je keuze betrouwbaar? Hoe zit het met de beveiliging van je nieuwe website en gegevens? Dit en vele andere, soms technische, vragen vind je niet direct beantwoord als je op zoek bent naar een host voor je site. Het is daarom van belang dat je weet welke ervaring andere klanten met zulke bedrijven hebben. Gelukkig voor jou schrijven tegenwoordig veel klanten reviews waarin zij dieper ingaan op de diensten die er aangeboden worden. Je vindt deze reviews op onze website en door ze te lezen krijg je snel meer duidelijkheid over wat je mag verwachten van de diverse aanbieders.

  Over Media Temple

  Media Temple is een domein hosting platform dat in zijn eerste vorm al ontstond in 1998 toen Demian Sellfors zijn bedrijf Intergress Technologies oprichtte. Door uiteindelijk dat bedrijf samen te voegen met een web design studio was Demian samen met medeoprichter John Carey in staat om zich geheel te richten op B2B internetdiensten. Hoe Media Temple zichzelf als bedrijf blijft ontwikkelen? Door goed naar klanten en en wensen te luisteren. Regelmatig worden er onderzoeken en enquetes uitgevoerd door het platform om te zien waar wat verbeterd moet worden. Wil je meer weten over welke diensten Media Temple te bieden heeft? Voor meer informatie kun je gebruik maken van het supportcentrum of het contactformulier op de website.

  4 Public Podcast: Optimaliseer uw mobiele diensten door digitalisatie - Freebility

  De producten van Media Temple

  Er worden bij Media Temple diverse diensten en pakketten aangeboden om je website te kunnen hosten. Deze aanbieder maakt gebruik van WordPress zodat je op eenvoudige wijze een snelladende website kunt bouwen als je daar nog niet over beschikt. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van Google Workspace al naar geland de wensen die je hebt. Om er voor te zorgen dat zoekmachines je site als veilig beschouwen heb je SSL-certificaten nodig die je ook bij Media Temple kunt bestellen. Voordat je van de producten van deze aanbieder gebruik kunt maken zul je een account moeten maken. Pas daarna kun je veilig en gewaarborgd afrekenen en gebruik maken van de aangeboden pakketten en diensten.

  Reviews over Media Temple

  Heb jij voor de bouw en hosting van je site gebruik gemaakt van Media Temple? Dan hopen we dat we je kunnen overhalen om een review over deze aanbieder op onze website te plaatsen. Door dat te doen help je ons om een realistisch beeld van de betrouwbaarheid van het bedrijf te laten zien. Jouw bijdrage is belangrijk om dat beeld zo goed als mogelijk weer te geven en wordt nu al op prijs gesteld. En niet alleen dat, je geeft andere consumenten ook nog eens specifieke informatie over wat jij de voor- en nadelen van de aangeboden diensten vindt. Zo komt er een duidelijk overzicht naar voren waar nieuwe klanten iets aan hebben. Door jouw beoordeling met ons te delen weet uiteindelijk iedereen wat hen te wachten staat bij Media Temple.

  Media Temple
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Media Temple

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Media Temple een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Media Temple. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Media Temple actief?

  Media Temple is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Media Temple gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.