Media Temple

Alle reviews

Media Temple

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SB Supply merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
SB Supply
0 reviews

Nu onze telefoons, tablets en laptops steeds duurder worden, willen we er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze goed beschermd zijn. Je kunt een tel...

Internet-Sport&Casuals merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Internet-Sport&Casuals
0 reviews

Wil jij weer gaan sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Internet-Sport&Casuals misschien wel de webshop voor jou. Je kunt in...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

Mobrog merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Mobrog
0 reviews

Met de huidige Covid-19-pandemie wordt vanuit huis werken geadviseerd om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen. U beschermt niet alleen u...

Media Temple

Welke service en ondersteuning krijg je op het moment dat je gebruik gaat maken van een hostingservice? Is het bedrijf achter het platform van je keuze betrouwbaar? Hoe zit het met de beveiliging van je nieuwe website en gegevens? Dit en vele andere, soms technische, vragen vind je niet direct beantwoord als je op zoek bent naar een host voor je site. Het is daarom van belang dat je weet welke ervaring andere klanten met zulke bedrijven hebben. Gelukkig voor jou schrijven tegenwoordig veel klanten reviews waarin zij dieper ingaan op de diensten die er aangeboden worden. Je vindt deze reviews op onze website en door ze te lezen krijg je snel meer duidelijkheid over wat je mag verwachten van de diverse aanbieders.

Over Media Temple
Media Temple is een domein hosting platform dat in zijn eerste vorm al ontstond in 1998 toen Demian Sellfors zijn bedrijf Intergress Technologies oprichtte. Door uiteindelijk dat bedrijf samen te voegen met een web design studio was Demian samen met medeoprichter John Carey in staat om zich geheel te richten op B2B internetdiensten. Hoe Media Temple zichzelf als bedrijf blijft ontwikkelen? Door goed naar klanten en en wensen te luisteren. Regelmatig worden er onderzoeken en enquetes uitgevoerd door het platform om te zien waar wat verbeterd moet worden. Wil je meer weten over welke diensten Media Temple te bieden heeft? Voor meer informatie kun je gebruik maken van het supportcentrum of het contactformulier op de website.

De producten van Media Temple
Er worden bij Media Temple diverse diensten en pakketten aangeboden om je website te kunnen hosten. Deze aanbieder maakt gebruik van WordPress zodat je op eenvoudige wijze een snelladende website kunt bouwen als je daar nog niet over beschikt. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van Google Workspace al naar geland de wensen die je hebt. Om er voor te zorgen dat zoekmachines je site als veilig beschouwen heb je SSL-certificaten nodig die je ook bij Media Temple kunt bestellen. Voordat je van de producten van deze aanbieder gebruik kunt maken zul je een account moeten maken. Pas daarna kun je veilig en gewaarborgd afrekenen en gebruik maken van de aangeboden pakketten en diensten.

Reviews over Media Temple
Heb jij voor de bouw en hosting van je site gebruik gemaakt van Media Temple? Dan hopen we dat we je kunnen overhalen om een review over deze aanbieder op onze website te plaatsen. Door dat te doen help je ons om een realistisch beeld van de betrouwbaarheid van het bedrijf te laten zien. Jouw bijdrage is belangrijk om dat beeld zo goed als mogelijk weer te geven en wordt nu al op prijs gesteld. En niet alleen dat, je geeft andere consumenten ook nog eens specifieke informatie over wat jij de voor- en nadelen van de aangeboden diensten vindt. Zo komt er een duidelijk overzicht naar voren waar nieuwe klanten iets aan hebben. Door jouw beoordeling met ons te delen weet uiteindelijk iedereen wat hen te wachten staat bij Media Temple.