ErvaringenSite

    Ervaringen Mediumastro.be

    Welkom op de site waar consumenten zowel recensies kunnen lezen als schrijven. Voel je vrij een review van jouw ervaring te delen, zodat de klanten (of beter: cliënten) na jou, geholpen kunnen worden in het maken van hun keuze.

    Kijkje buiten de zichtbare wereld

    Al sinds het begin van de mensheid, willen velen graag antwoorden op vragen die niet in de zichtbare wereld te vinden zijn. Inzichten. Verklaringen. Vaak richtten ze zich dan tot het spirituele, wat een wezenlijk onderdeel vormde van de oude geloven. Hier in het Westen is het weer in opkomst na een lange tijd van nagenoeg afwezig te zijn geweest, maar in veel delen van de wereld is het er altijd geweest.

    De muziek van Deuter geeft rust, ontspanning en laat hogere sferen toe

    Hier: van vroeger naar nu

    Hoewel er ooit een tijd was dat ieder dorp wel zijn dorpswijze had die iedereen wist te vinden, is dat vandaag de dag niet meer zo. Door de eeuwen heen is er vanuit de Kerk en wetenschap veel verschuiving geweest. Vanuit de Kerk zijn mensen vervolgd voor heidenseketterij en de wetenschap was van mening dat er zich niks tussen hemel en aarde bevond. Dit kleurde ook de publieke opinie. Daardoor verschoof spiritualiteit naar de marge, in plaats van onderdeel te zijn van het leven van alledag.

    Maar helemaal weggeweest is het nooit, en met de opkomst van de New Age beweging, lijkt het aantal ook weer toe te nemen. Veel werken nu onder de moderne noemer van ‘spiritueelconsulent.’ Sommige hebben een eigen praktijk, anderen werken weer in groepsverband. Diensten kunnen op zowel fysieke plekken worden aangeboden als online via bijvoorbeeld een paranormaal platform voor dienstverlening.



    Mediumastro

    Dit is een online platform waar een aantal spiritueel consulenten de krachten hebben gebundeld in een hulplijn. Iedere consulent heeft zo zijn of haar eigen gave waarmee hij of zij de cliënt van dienst kan zijn. Nieuwe klanten dienen zich eerst te registreren en kunnen vervolgens een proefgesprek starten met een consulent naar keuze. Als deze gesprekken goed voelen, kunnen ze voortgezet worden door middel van het kopen van credits. Alle consulenten werken vertrouwelijk en met geheimhoudingsplicht.

    Aanbod

    Omdat er zo ontzettend veel richtingen zijn waarin paranormaal begaafden werken, bij deze een kleine opsomming van het aanbod van vakgebieden op deze website. Je kunt hier terecht voor de volgende specialisaties: helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend, lichtgidsen, astroloog, engelenreader, genezer/healer, medium, droomverklaring, paragnost, dierenfluisteraar, spiritueel coach, relatiecoach, pendelen, tarot, zesde zintuig en reading via foto.

    Reviews van ervaringen

    Hoe is het bevallen? Wat is jouw algehele indruk? Kwam de persoon die je gesproken hebt oprecht en betrouwbaar over? Wat vond je van het gegeven advies? Is het voor herhaling vatbaar? Heb je te maken gehad met de klantenservice? Zo ja, welke beoordeling geef je deze? Was deze bijvoorbeeld behulpzaam en klantgericht? Deel jouw mening in een recensie. En als je hier enkel was om te lezen, kom je na jouw ervaring toch gewoon gezellig terug!

    Mediumastro.be
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (33)

    8
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.8
    Service
    rating
    8.2
    Prijs
    rating
    7.2
    Leveren
    rating
    8.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Heler

    Voor mij was het belangrijk om iemand te vinden die echt gespecialiseerd was in heling. Ik heb erg veel pijn opgelopen, zowel mentaal als fysiek, de afgelopen 5 jaar. Moeilijkheden gehad met mn relatie en alles wat er maar bij kwam kijken.

    Ik zat toen echt in een dal, kwam daar bijna niet uit. Maar de mensen van dit medium zijn wel echt fijn om mee te praten. Ze weten waar ze over praten en het verzacht de pijn. Wat er op je pad komt is altijd moeilijk te zeggen, maar het zag er rooskleurig uit voor me. Dus daar hou ik me maar aan vast.

    Door: Calinda01-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Prima Medium

    Het versturen van een bericht kost 5 credits wat maximaal 500 karakters lang kan zijn. Prima. Hou er wel rekening mee dat je dan lange vragen hebt, anders ben je zo door je credits heen! Een fijne site die me een glimp van mijn toekomst liet zien.

    Sommige dingen komen volledig overeen en kan ik me heel goed in vinden, uiteraard is niet alles waar wat ze zeggen, maar het is al knap dat ik te horen krijg wat ik wilde horen. Bedankt en ik zou zeggen ga zo door!

    Door: Richard12-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Geen onzekerheden meer

    Er was een tijd dat ik onzeker was over bepaalde dingen. Ik geloofde eerst niet zo zeer in toekomstvoorspellers, paragnosten en het aanhoren van bepaalde lezingen... maar nu ik het toch een kans heb gegeven, moet ik daar volledig op terugkomen. Het gaf mij een bepaald beeld waarvan ik nooit had gedacht dit beeld te kunnen hebben. De consulenten op mediumastro weten onwijs veel en hebben op de één of andere manier een bepaalde gave mensen te lezen. Zeker aan te bevelen.

    Door: Rene18-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Paragnost

    Hallo,

    Het was voor mij belangrijk een goede paragnost te kunnen vinden. Er waren veel onduidelijkheden in het verleden die voor mij moeilijk te verklaren waren. Na diverse sessies is het mij een stuk duidelijker geworden allemaal en heb ik er vrede mee. Je leeft in onzekerheid en die wordt door erkende paragnosten weggenomen. Een absolute aanrader! Hou wel rekening met het kostenplaatje. Het is namelijk niet geheel gratis. :)

    Door: Linde13-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Matig

    Ik vind het te prijzig en soms zijn de consults erg wazig en te voorspelbaar.

    Door: Geoffrey20-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Relatiecoach

    Ik zit al 2 jaar lang in een enorme relatiedip. We vinden het allebei te zonde om weg te gooien wat we hebben dus we willen er voor vechten. Na veel onderzoeken gedaan te hebben kwamen we bij dit medium terecht en ik moet zeggen.. ik ben er wel tevreden over. Uiteindelijk is het niet perfect, maar het is een begin, want ik stond er in eerste instantie helemaal niet voor open. Mediumastro laat in ieder geval zien dat het mogelijk is deze relatie nog te redden. Coach Elaine helpt mij goed de moed erin te houden en stuurt me de juiste richting op.

    Door: Lotte06-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Fijn om te ervaren

    Voorheen was ik niet erg te spreken over zulke sites, maar naarmate het steeds dichterbij de realiteit komt wat ze allemaal over je te vertellen hebben, wordt het toch een soort van 'eng'. Echt bizar hoe goed sommige consulenten zijn. De consults die ik heb mogen ervaren waren gewoon fijn en om ook echt waard te delen met vrienden. De 1 op 1 sessies zijn prettig en worden in een aangename setting gehouden. Niets te klagen al zeg ik het zelf!

    Door: Lotte V29-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Moeite met het verleden

    Mediumastro is echt een ideale site. Ik ben er heel erg over te spreken, zeker het betalingssysteem, waar je je toch altijd van afvraagt of dat wel deugd, klopt en is erg veilig. De consulenten, voor zover ik heb meegekregen, zijn zeer professioneel en willen je echt helpen met de vragen die je hebt. Ik ga niet in details treden en hou het oppervlakkig, maar ik kan het zeker aanraden.

    Door: Sjoerd15-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Topper die Gilbert

    Een goede consulent die weet waar hij over praat. Gaf me erg veel duidelijkheid over bepaalde dingen waarmee ik te maken heb/had. Kan het nu een plaats geven.. je komt jezelf vanzelf tegen tijdens deze sessies!

    Gebruiksvriendelijk en daarbij ook nog betaalbaar. Als je alles bekijkt kan ik concluderen dat Mediumastro tussen het rijtje aanbevelingen hoort.

    Door: Gwendolyn19-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Geweldig

    Leuke en geweldige paragnosten site. De site steekt goed in elkaar en het is ook leuk om te zien wie er de paragnost van de week is. Ik vind dat persoonlijk fijn, een persoon met veel mensen kennis. De sessies zijn erg fijn. De creditpacks zijn een ideale vorm van betaling, echter in mijn ogen wel prijzig. Het scheelt wel, je zit nergens aan vast. Aanrader!

    Door: Wilson03-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Mediumastro

    Keurig nette site. Misschien niet altijd even optimistisch en professioneel, maar wel een site die je kan helpen in onzekere tijden. Ik hoef hier geen uitleg te geven over de functies van mediums, het enige wat ik wil aangeven is dat het zeker te proberen valt. Proper en netjes.

    Door: William03-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Niet helemaal wat ik er van verwacht had

    Ik vond het tegenvallen, er kwamen weinig dingen daadwerkelijk overeen met mijn huidige situatie. De zogenoemde ''healing'' sessies waren erg karig en ik haalde er geen voldoening uit. Helaas!

    Door: Anita22-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Tevreden over dit medium

    Veel negativiteit rondom mediumastro. Het is belangrijk wat je zelf fijn vind en waar je zelf hulp kan vinden / zoeken. Voor mij heeft dit zeker geholpen, een healing sessie doet wonderen. Natuurlijk ben je niet gelijk genezen, maar het geeft je wel een inzien over hoe je met persoonlijke problemen / pijn kan om gaan.

    Door: Anita16-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Consulenten

    Prima site. Ook tevreden over de sessies, maar ik denk toch dat er meer uit te halen valt. Voor nu zeker een ruime voldoende, maar er zijn nog wel bepaalde punten die verbeterd kunnen worden.

    Door: Ruth10-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Muah

    Niet super, wel reëel en relevant voor mensen met onduidelijkheden of problemen.

    Door: Lennart03-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Consults

    Mooi consult gehad, deskundig, geinteresseerd en oprecht.

    Door: Marlijn25-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Het proberen waard

    Aanrader, neemt onzekerheden weg en verduidelijkt het pad wat komen gaat.

    Door: Josh11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Foto reading

    En erg aangenaam medium met goede recensies. Betrouwbaar en erg concreet. Schappelijke prijzen, professionele consultants. Een echte aanrader voor jong en oud :-)

    Door: Petra05-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Tevreden

    Het kan er mee door, het is niet dat je op en top consults ontvangt, maar het verduidelijkt wel al je vragen en 9/10 vragen worden ook keurig netjes beantwoord. Fijn creditsysteem en gebruiksvriendelijkheid is ook dik in orde.

    Door: Rutger27-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Kan er mee door

    Het is niet super, maar het neemt zeker onzekerheden en onduidelijkheden weg. Overal is een verklaring voor dus ook voor de onzekerheden waar ik in geleefd heb. Alleen was ik best wat centen kwijt.

    Door: Kenneth20-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Schrijf zelf een review over Mediumastro.be

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Mediumastro.be een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 33 ervaringen geplaatst over Mediumastro.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Mediumastro.be actief?

    Mediumastro.be is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mediumastro.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.