ErvaringenSite

    Ervaringen Mediumastro.be

    Welkom op de site waar consumenten zowel recensies kunnen lezen als schrijven. Voel je vrij een review van jouw ervaring te delen, zodat de klanten (of beter: cliënten) na jou, geholpen kunnen worden in het maken van hun keuze.

    Kijkje buiten de zichtbare wereld

    Al sinds het begin van de mensheid, willen velen graag antwoorden op vragen die niet in de zichtbare wereld te vinden zijn. Inzichten. Verklaringen. Vaak richtten ze zich dan tot het spirituele, wat een wezenlijk onderdeel vormde van de oude geloven. Hier in het Westen is het weer in opkomst na een lange tijd van nagenoeg afwezig te zijn geweest, maar in veel delen van de wereld is het er altijd geweest.

    De muziek van Deuter geeft rust, ontspanning en laat hogere sferen toe

    Hier: van vroeger naar nu

    Hoewel er ooit een tijd was dat ieder dorp wel zijn dorpswijze had die iedereen wist te vinden, is dat vandaag de dag niet meer zo. Door de eeuwen heen is er vanuit de Kerk en wetenschap veel verschuiving geweest. Vanuit de Kerk zijn mensen vervolgd voor heidense ketterij en de wetenschap was van mening dat er zich niks tussen hemel en aarde bevond. Dit kleurde ook de publieke opinie. Daardoor verschoof spiritualiteit naar de marge, in plaats van onderdeel te zijn van het leven van alledag.

    Maar helemaal weggeweest is het nooit, en met de opkomst van de New Age beweging, lijkt het aantal ook weer toe te nemen. Veel werken nu onder de moderne noemer van ‘spiritueel consulent.’ Sommige hebben een eigen praktijk, anderen werken weer in groepsverband. Diensten kunnen op zowel fysieke plekken worden aangeboden als online via bijvoorbeeld een paranormaal platform voor dienstverlening.



    Mediumastro

    Dit is een online platform waar een aantal spiritueel consulenten de krachten hebben gebundeld in een hulplijn. Iedere consulent heeft zo zijn of haar eigen gave waarmee hij of zij de cliënt van dienst kan zijn. Nieuwe klanten dienen zich eerst te registreren en kunnen vervolgens een proefgesprek starten met een consulent naar keuze. Als deze gesprekken goed voelen, kunnen ze voortgezet worden door middel van het kopen van credits. Alle consulenten werken vertrouwelijk en met geheimhoudingsplicht.

    Aanbod

    Omdat er zo ontzettend veel richtingen zijn waarin paranormaal begaafden werken, bij deze een kleine opsomming van het aanbod van vakgebieden op deze website. Je kunt hier terecht voor de volgende specialisaties: helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend, lichtgidsen, astroloog, engelenreader, genezer/healer, medium, droomverklaring, paragnost, dierenfluisteraar, spiritueel coach, relatiecoach, pendelen, tarot, zesde zintuig en reading via foto.

    Reviews van ervaringen

    Hoe is het bevallen? Wat is jouw algehele indruk? Kwam de persoon die je gesproken hebt oprecht en betrouwbaar over? Wat vond je van het gegeven advies? Is het voor herhaling vatbaar? Heb je te maken gehad met de klantenservice? Zo ja, welke beoordeling geef je deze? Was deze bijvoorbeeld behulpzaam en klantgericht? Deel jouw mening in een recensie. En als je hier enkel was om te lezen, kom je na jouw ervaring toch gewoon gezellig terug!

    Mediumastro.be
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

    8.6
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.4
    Service
    rating
    8.8
    Prijs
    rating
    7.8
    Leveren
    rating
    9.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Prima Medium

    Het versturen van een bericht kost 5 credits wat maximaal 500 karakters lang kan zijn. Prima. Hou er wel rekening mee dat je dan lange vragen hebt, anders ben je zo door je credits heen! Een fijne site die me een glimp van mijn toekomst liet zien.

    Sommige dingen komen volledig overeen en kan ik me heel goed in vinden, uiteraard is niet alles waar wat ze zeggen, maar het is al knap dat ik te horen krijg wat ik wilde horen. Bedankt en ik zou zeggen ga zo door!

    Door: Richard 12-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Geen onzekerheden meer

    Er was een tijd dat ik onzeker was over bepaalde dingen. Ik geloofde eerst niet zo zeer in toekomstvoorspellers, paragnosten en het aanhoren van bepaalde lezingen... maar nu ik het toch een kans heb gegeven, moet ik daar volledig op terugkomen. Het gaf mij een bepaald beeld waarvan ik nooit had gedacht dit beeld te kunnen hebben. De consulenten op mediumastro weten onwijs veel en hebben op de één of andere manier een bepaalde gave mensen te lezen. Zeker aan te bevelen.

    Door: Rene 18-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Fijn om te ervaren

    Voorheen was ik niet erg te spreken over zulke sites, maar naarmate het steeds dichterbij de realiteit komt wat ze allemaal over je te vertellen hebben, wordt het toch een soort van 'eng'. Echt bizar hoe goed sommige consulenten zijn. De consults die ik heb mogen ervaren waren gewoon fijn en om ook echt waard te delen met vrienden. De 1 op 1 sessies zijn prettig en worden in een aangename setting gehouden. Niets te klagen al zeg ik het zelf!

    Door: Lotte V 29-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Moeite met het verleden

    Mediumastro is echt een ideale site. Ik ben er heel erg over te spreken, zeker het betalingssysteem, waar je je toch altijd van afvraagt of dat wel deugd, klopt en is erg veilig. De consulenten, voor zover ik heb meegekregen, zijn zeer professioneel en willen je echt helpen met de vragen die je hebt. Ik ga niet in details treden en hou het oppervlakkig, maar ik kan het zeker aanraden.

    Door: Sjoerd 15-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Consults

    Mooi consult gehad, deskundig, geinteresseerd en oprecht.

    Door: Marlijn 25-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Het proberen waard

    Aanrader, neemt onzekerheden weg en verduidelijkt het pad wat komen gaat.

    Door: Josh 11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Topper die Gilbert

    Een goede consulent die weet waar hij over praat. Gaf me erg veel duidelijkheid over bepaalde dingen waarmee ik te maken heb/had. Kan het nu een plaats geven.. je komt jezelf vanzelf tegen tijdens deze sessies!

    Gebruiksvriendelijk en daarbij ook nog betaalbaar. Als je alles bekijkt kan ik concluderen dat Mediumastro tussen het rijtje aanbevelingen hoort.

    Door: Gwendolyn 19-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Geweldig

    Leuke en geweldige paragnosten site. De site steekt goed in elkaar en het is ook leuk om te zien wie er de paragnost van de week is. Ik vind dat persoonlijk fijn, een persoon met veel mensen kennis. De sessies zijn erg fijn. De creditpacks zijn een ideale vorm van betaling, echter in mijn ogen wel prijzig. Het scheelt wel, je zit nergens aan vast. Aanrader!

    Door: Wilson 03-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Spirituele consulenten

    Ik ben zelf ook best spiritueel aangelegd. Om dan vervolgens bevestiging te zoeken bij gelijkgestemden, voelt erg fijn. Ben blij dat ik gebruik gemaakt heb van Mediumastro. Het is een gebruiksvriendelijk medium met professionele consulenten. Daarnaast is het aanschaffen van credits, ook een prima manier om contact te leggen.

    Jordy

    Door: Jordy 17-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Erg te spreken over Mediumastro

    Geweldig. Je eigen paragnost kiezen, iemand waarvan je denkt dat die bij je past. Daar begint het al goed! Daarnaast kan je je gratis registreren waarbij de 1 op 1 chatsessies erg persoonlijk en betrouwbaar zijn. Alles verloopt via veilige kanalen en je bent niet erg veel geld kwijt als je een consult wilt hebben. Ben er erg over te spreken!

    Door: John 17-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Foto reading

    En erg aangenaam medium met goede recensies. Betrouwbaar en erg concreet. Schappelijke prijzen, professionele consultants. Een echte aanrader voor jong en oud :-)

    Door: Petra 05-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Tevreden

    Het kan er mee door, het is niet dat je op en top consults ontvangt, maar het verduidelijkt wel al je vragen en 9/10 vragen worden ook keurig netjes beantwoord. Fijn creditsysteem en gebruiksvriendelijkheid is ook dik in orde.

    Door: Rutger 27-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Kan er mee door

    Het is niet super, maar het neemt zeker onzekerheden en onduidelijkheden weg. Overal is een verklaring voor dus ook voor de onzekerheden waar ik in geleefd heb. Alleen was ik best wat centen kwijt.

    Door: Kenneth 20-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Proper

    Als je opzoek bent naar een goede spirituele coach of een astroloog die je alles kan uitleggen over wat je te wachten staat, is dit echt een aanrader als ge het mij vraagt. Het enige minpuntje van de site vind ik de prijs, maar ale, daar kan je niet voor zonder zitten. Het neemt je twijfels weg over je toekomstbeeld.

    Door: Josefien 14-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Droomverklaringen

    Iets waar ik altijd al een antwoord op zocht. Na een X aantal sessies op Mediumastro is het me allemaal veel duidelijke geworden. Ik geloofde er niet in, maar naarmate je antwoorden krijgt die je versteld doen staan... ik zou zeggen mocht je bepaalde antwoorden willen hebben, probeer het eens!

    Door: Rachel 09-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Medium van klasse

    Onzekere periodes worden echt weggenomen op deze site. Laat ik het zo stellen, ik geloofde het eerst niet maar het is echt bizar. Ik wil daarom ook iedereen aanraden, die op zoek is naar een medium, hier even een kijkje te nemen. Er zit 100% een consultant voor je tussen voor een fijn consult.

    Door: Teun 01-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Pracht consult

    Hallo allen,

    Ik vond het een leuke tijd op Mediumastro. Heb er meerdere malen gebruik van gemaakt. Dit ook om meer duidelijkheid te scheppen over mijn toekomst en het dagelijkse leven. Je kan er voor vrijwel al je vragen terecht, het zijn gebruiksvriendelijke sessies en de prijzen zijn meer dan acceptabel.

    Door: Claudia 25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Droomverklaringen

    Ik zocht al een lange tijd naar een consulent die een specialiteit had in droomverklaringen. Bij mediumastro ben ik met vlag en wimpel geslaagd iemand te vinden die me hier ook echt een verklaring voor kon geven. Het is een gebruiksvriendelijke mediumsite waarbij de klant centraal staat. Zeer blij mee.

    Door: Marjan 12-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ideaal

    Simpel, transparant, weten waar je aan toe bent. Dat is Mediumastro. Heel fijn en zeker ideaal!

    Door: Eduard 06-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Medium naar mijn smaak

    Alles klopt.. de consulenten, de sessies, alles valt op zijn plek. Als je opzoek bent naar een prof. mediumsite, dan is dit echt een goede mediumsite.

    Door: Ruud 02-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Mediumastro.be

    Uw beoordeling