ErvaringenSite

  Ervaringen Mobly

  Ben je van plan om een tweedehandswagen te kopen? Check dan zeker eerst Mobly eens! De Mobly Experts bieden je deskundig advies zodat je alles te weten komt over je mogelijke nieuwe auto, zo doe je op geruste wijze een goede koop. Wat klanten vinden van de service van Mobly lees je hier op ErvaringenSite.

  Heb je zelf al ervaring met Mobly? Laat dan een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het vinden van een goede tweedehandswagen en weten ze ook meteen wat Mobly voor hen kan betekenen!

  Over Mobly

  Mobly is een service die je potentiële nieuwe wagen nakijkt en checkt. Mobiliteit betekent vrijheid en daar wil mobly mee helpen. Je kan een gratis autocheck aanvragen. In die check wordt de vraagprijs van de tweedehandswagen vergeleken met de gemiddelde marktwaarde. In het rapport staan ook de verwachte autokosten op basis van de kilometers die je rijdt per jaar, de veelvoorkomende gebreken, het brandstofgebruik, informatie over milieu en emissiezones. Je kan er ook terecht voor een gratis checklist. In dei checklist vind je alle documenten die aanwezig moeten zijn in de wagen en welke documenten je moet krijgen als de verkoop gesloten is, een overzicht van de punten die je moet controleren, tips voor een goede testrit en info over alle waarschuwingslampjes. Je kan er ook een aankoopexpert aanvragen, die persoon komt dan langs om samen met jou de wagen te controleren. Omdat 39% van de tweedehandsautokopers binnen het eerste halfjaar toch een defect hebben vond Mobly het belangrijk om dit te voorkomen en hoe meer je weet over de auto, hoe beter je kan onderhandelen over de prijs.


  De service van Mobly in een filmpje!

  Diensten van Mobly

  Bij Mobly kan je terecht voor heel wat zaken als je een tweedehandswagen gaat aankopen. Je kan er bijvoorbeeld een expert aanvragen om mee te komen om de wagen te checken en dat in heel belgië! De expert controleert dan de auto zeer grondig en door zijn rijke kennis weet je meteen een hele boel over de auto en wat je mag verwachten als je de auto aankoopt. De expert doet een grondige technisch nazicht op meer dan 150 punten, hij inspecteert de binnen- en buitenkant en doet metingen van de lakdikte om schades na te gaan. Hij controleert ook de documenten, doet een uitlezing van de storingen stelt een rapport op met vaststellingen en een adviesprijs. Zo weet je meteen alles over je potentiële aankoop.

  Vragen of klachten voor Mobly

  Heb je vragen of een klacht over Mobly? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, de telefoon of via een online contactformulier. Mobly heeft ook een uitgebreide FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Mobly? Hebben ze je goed geholpen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de service van Mobly. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om Mobly te vragen om je bij te staan? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Mobly
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mobly

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mobly een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mobly. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mobly actief?

  Mobly is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobly gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.