ErvaringenSite

  Ervaringen Myfinance

  Boekhouding bestond zelfs al in het oude egypte, waarbij zij gebruik maakte van kleitabletten en papyrusrollen. In 1494 vindt Luca Pacioli een manier om fouten in de boekhouding te ontdekken door een systeem met dubbel boekhouden. Op deze manier hield men twee rekeningen, waarbij elke post op ieder rekening werd geschreven, zo vonden ze altijd wel de fouten.

  Het is belangrijk om reviews te lezen over boekhoudprogramma’s of boekhouders, zo weet u of u bedrijf in goede handen is. Een fout is al snel gemaakt en daarom kunt u reviews lezen over verschillende bedrijven die boekhouding aanbieden.

  Italië was het eerste land dat dubbel boekhouden heeft ontdekt, pas later kwamen andere landen erachter dat dit een efficiënt systeem is. Moderne boekhouding is circa rond 1975 actief in België. Tegenwoordig maken ZZP’ers gebruik van software, waarbij u weinig kennis nodig heeft.

  Over MyFinance

  MyFinance biedt een online boekhoudsysteem aan waarbij u minder stress heeft met het bijhouden van uw administratie. Zij hebben boekhoudingefficiënter gemaakt door een software te ontwikkelen die alles voor u doet.

  Op de website kunt u gemakkelijk inloggen en een account aanmaken. De software is door specialisten ontwikkeld en u kunt op deze manier veilig u gegevens op het internet uploaden. Zij hebben ook een app, die te downloaden is op u mobiele telefoon.

  Als u toch even twijfelt om zelf boekhouding te doen is het ook mogelijk om het te laten doen voor u. Een boekhouder kost veel geld maar omdat MyFinance een visie heeft om het gemakkelijker en goedkoper te maken kunt u de diensten voor een mooie prijs gebruiken.

  Danielle Veira HELP JEZELF: behoren adult shops tot essentiële diensten?

  Producten en diensten MyFinance

  Het is mogelijk om gebruik te maken van een software die vervolgens al het werk voor u doet. Nou ja, bijna al het werk. U moet nog wel even u bonnen en facturen uploaden zodat deze netjes worden verwerkt in een systeem. Zo kunt u gemakkelijk zien wat er uitbesteed wordt of wat er binnenkomt.

  Als u niet over boekhoud kennis bezit dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want met MyFinance is dat niet nodig. Het enige wat u doet is het uploaden van u bonnen en facturen, het koppelen van u bank en de rest wordt gedaan.

  Er is ook een applicatie beschikbaar, waarbij u kunt inloggen en gemakkelijk u gegevens kunt bekijken. Zo kunt u iedere moment van de dag weten wat er open staat aan facturen of wat er deze maand is binnengekomen. Als u echt niks met boekhouding te maken wilt hebben, kunt u ook alles laten doen door een specialist bij MyFinance tegen een maandelijkse vergoeding.

  Complimenten, klachten of tips voor Slapen Online

  Bent u toevallig recent aangesloten bij MyFinance? Dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten met het aansluiten bij MyFinance en kan iedereen gebruik maken van het boekhoudprogramma.

  Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van MyFinance , reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook.

  Laat ook bij klachten een review achter, had u bijvoorbeeld een bepaalde verwachting en voldoen hun niet aan u eisen? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust gebruik maken van de diensten van MyFinance.

  Myfinance
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Myfinance

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Myfinance een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Myfinance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Myfinance actief?

  Myfinance is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Myfinance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.