ErvaringenSite

  Ervaringen Naturegaas

  Gaas kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. U kunt het gebruiken voor het afbakenen van het terrein voor uw vee of als indeling bij uw moestuin. Ongeacht het doeleinde; het vinden van de juiste kwaliteit gaas gaat niet altijd zo makkelijk. Online vindt u veel aanbieders van diverse soorten gaas. Waar dient u op te letten bij de aankoop van gaas? ErvaringenSite kan u daarbij van dienst zijn. In de reviews van deze site delen klanten hun ervaringen met anderen, zodat ze op scherp staan, wanneer zij overwegen zelf ook een aankoop te doen. Ervaringen over onder meer de kwaliteit van het aangeboden gaas, de dienstverlening, de betaling en de verzending zijn allen onderwerpen van beoordeling van klanten om u een beter beeld te geven van het functioneren van de aanbieders online.

  Over Naturegaas
  Naturegaas is de webshop van ArcelorMittal. ArcelorMittal is een staalfabriek,die 50 jaar bestaat en leverancier is van draad en hekwerk waaronder, tuin, landbouw, faunatechniek, spoorinfrastructuur en industrie. De productie van hun artikelen vindt voornamelijk plaats in Luxemburg, Groot-Brittannië en Polen. In hun productieproces voorzien zij hun gaas, afrasteringen en draadproducten van corrosiebescherming en ecologische PVC vrije standaarden.

  Producten en diensten van Naturegaas
  De producten van Naturegaas omvatten ArcelorMittal gaas, afrastering, draad en toebehoren. De webshop van ArcelorMittal is onderverdeeld in de rubrieken tuingaas, harmonicagaas, dierengaas, prikkeldraad, draden en toebehoren. Bepaalde producten zijn op voorraad, zoals het natuur tuingaas en de Arcelormittal afrastering voor de tuin of het ArcelorMittal harmonicagaas. U kunt bij het bedrijf terecht als klant, als professionele klant of als wederverkoper.

  Verzending, garantie en betaling bij Naturegaas
  Verzending van natuur tuingaas wordt door Naturegaas gratis voor u gedaan vanaf 150 euro. Het draad en het gaas worden gratis thuis bezorgd vanaf 500 euro. Het bedrijf adverteert dat, bij bestellingen vóór 12:00 u, deze dezelfde werkdag nog worden verzonden. U kunt betalen met iDEAL, Bancontact, Belfius, SOFORT Banking, ING Home’Pay en met SEPA Bank overboeking. Deze betaalmethodes zijn versleuteld via een SSL-verbinding. Op alle artikelen van Naturegaas.nl geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat u de bestelde producten binnen 14 dagen terug kunt sturen. Bij retour binnen deze 14 dagen maakt u recht op terugbetaling van uw bestelling.

  Complimenten, klachten en tips voor Naturegaas
  Heeft u als klant of wederverkoper al draad of afrastering besteld bij Naturegaas? Hoe was de klantenservice van het bedrijf? Konden ze u voldoende inlichten over de vragen die u had? Zou u in de toekomst weer bij dit bedrijf uw aankoop doen? Laat uw oordeel en ervaring achter in een review op ervaringensite.be. Bij ervaringensite.be zijn we geïnteresseerd in uw ervaring met het bedrijf. Laat uw review achter en help zo anderen aan meer informatie over dit bedrijf.

  Nog geen bezoek gebracht aan Naturegaas? Doorzoek de reviews en bepaal of dit het bedrijf is waar u uw gaas artikelen wilt halen.


  Bedankt voor bewezen diensten?

  Naturegaas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Naturegaas

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Naturegaas een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Naturegaas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Naturegaas actief?

  Naturegaas is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, Tuin & Kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Naturegaas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.