Naturegaas

Alle reviews

Naturegaas

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Rooming merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
Rooming
0 reviews

Heb je interesse om een woning te huren? Of misschien wil zelf iets verhuren? Dan zou het aanbod van Rooming iets voor jou kunnen zijn. Het is ook ...

VONROC merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Huis, Tuin & Kamers producten
VONROC
0 reviews

Goede gereedschap waar men lang profijt van kan hebben is een must en een lust. Gewoon de schuur binnen stappen, uw vertrouwde gereedschap pakken e...

JAAP.NL merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
JAAP.NL
0 reviews

Wilt u een huis huren, verkopen en of kopen? Bent u op zoek naar een voor u en of uw gezin passende woning? U weet niet zo goed welke woonhuistype&...

Unibricks merklogo voor beoordelingen van Huis, Tuin & Kamers
Unibricks
0 reviews

Als u erover denkt om te investeren in vastgoed is Unibricks een optie voor u. Blijf lezen om te leren wat anderen voor ervaring hebben met dit bed...

Naturegaas

Gaas kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. U kunt het gebruiken voor het afbakenen van het terrein voor uw vee of als indeling bij uw moestuin. Ongeacht het doeleinde; het vinden van de juiste kwaliteit gaas gaat niet altijd zo makkelijk. Online vindt u veel aanbieders van diverse soorten gaas. Waar dient u op te letten bij de aankoop van gaas? ErvaringenSite kan u daarbij van dienst zijn. In de reviews van deze site delen klanten hun ervaringen met anderen, zodat ze op scherp staan, wanneer zij overwegen zelf ook een aankoop te doen. Ervaringen over onder meer de kwaliteit van het aangeboden gaas, de dienstverlening, de betaling en de verzending zijn allen onderwerpen van beoordeling van klanten om u een beter beeld te geven van het functioneren van de aanbieders online. 

Over Naturegaas
Naturegaas is de webshop van ArcelorMittal. ArcelorMittal is een staalfabriek,die 50 jaar bestaat en leverancier is van draad en hekwerk waaronder, tuin, landbouw, faunatechniek, spoorinfrastructuur en industrie. De productie van hun artikelen vindt voornamelijk plaats in Luxemburg, Groot-Brittannië en Polen. In hun productieproces voorzien zij hun gaas, afrasteringen en draadproducten van corrosiebescherming en ecologische PVC vrije standaarden.

Producten en diensten van Naturegaas
De producten van Naturegaas omvatten ArcelorMittal gaas, afrastering, draad en toebehoren. De webshop van ArcelorMittal is onderverdeeld in de rubrieken tuingaas, harmonicagaas, dierengaas, prikkeldraad, draden en toebehoren. Bepaalde producten zijn op voorraad, zoals het natuur tuingaas en de Arcelormittal afrastering voor de tuin of het ArcelorMittal harmonicagaas. U kunt bij het bedrijf terecht als klant, als professionele klant of als wederverkoper.

Verzending, garantie en betaling bij Naturegaas
Verzending van natuur tuingaas wordt door Naturegaas gratis voor u gedaan vanaf 150 euro. Het draad en het gaas worden gratis thuis bezorgd vanaf 500 euro. Het bedrijf adverteert dat, bij bestellingen vóór 12:00 u, deze dezelfde werkdag nog worden verzonden. U kunt betalen met iDEAL, Bancontact, Belfius, SOFORT Banking, ING Home’Pay en met SEPA Bank overboeking. Deze betaalmethodes zijn versleuteld via een SSL-verbinding. Op alle artikelen van Naturegaas.nl geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat u de bestelde producten binnen 14 dagen terug kunt sturen. Bij retour binnen deze 14 dagen maakt u recht op terugbetaling van uw bestelling.

Complimenten, klachten en tips voor Naturegaas
Heeft u als klant of wederverkoper al draad of afrastering besteld bij Naturegaas? Hoe was de klantenservice van het bedrijf? Konden ze u voldoende inlichten over de vragen die u had? Zou u in de toekomst weer bij dit bedrijf uw aankoop doen? Laat uw oordeel en ervaring achter in een review op ErvaringenSite. Bij ErvaringenSite zijn we geïnteresseerd in uw ervaring met het bedrijf. Laat uw review achter en help zo anderen aan meer informatie over dit bedrijf. 

Nog geen bezoek gebracht aan Naturegaas? Doorzoek de reviews en bepaal of dit het bedrijf is waar u uw gaas artikelen wilt halen.