ErvaringenSite

  Ervaringen Neoline

  In een wereld waar de energie- en ecologische transitie steeds meer een bepalende factor wordt, wil Neoline maritieme transport oplossingen aanbieden die operationele relevantie en energienuchterheid combineren en op weg zijn naar zero emissie transport. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Neoline lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken, dit zodat u altijd en op elk moment van de dag precies weet waar u nou aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over Neoline

  Neoline werd opgericht in het jaar 2015. Dit na vier jaar voorstudies en ontwerpwerk, wat daarna werd bevestigd door de indiening van een internationaal octrooi. Destijd werd Neoline geleid door Michel Pery (voorzitter) en Jean Zanuttini (gedelegeerd bestuurder). Hedendaags hebben ook grote groepen zoals groupe RENAULT, Manitou Group en Groupe Beneateau zich aangesloten bij het project om de impact van hun toeleveringsketens te verminderen. In juni 2020 verwierf de Sogestran-groep een belang in het bedrijf en Neoline SAS werd Neoline Développement. Deze entiteit zal uiteindelijk de eerste Neoliner schepen bouwen en exploiteren.

  Producten en diensten van Neoline
  Neoline heeft dus een speciaal project opgezet voor duurzamere transport mogelijkheden. Maar wat is dit dan precies en hoe onderscheiden zij zich van andere soortgelijke bedrijven? Het bedrijf heeft de strategische keuze gemaakt om wind voorstuwing te gebruiken als technologie. Enerzijds gebaseerd op de exploitatie van onuitputtelijke, gratis en schone energie. En anderzijds op bewezen technologie, die vandaag profiteert van aanzienlijke vooruitgang op het gebied van prestaties en flexibiliteit in gebruik. Deze wijze van voortstuwing in combinatie met een verlaging van de bedrijfssnelheid (een algemene trend in de scheepvaartwereld) van elf knopen, zoals gepland door Neoline, maakt het mogelijk om de benodigde energie met de helft te verminderen.

  Een geoptimaliseerde controle dus van de energie mix en een succesvolle meteorologische routingpraktijk. Deze combinatie, ontworpen en geïmplementeerd door het bedrijf, vermidert het verbruik van traditionele fossiele brandstoffen en de bijbehorende emissies drastisch. Daarnaast garandeert Neoline ook nog eens een regelmatige service. Samen met de partners van het bedrijf schetst Neoline deze schepen met een transportcapaciteit op massa transportschaal zodat de ontwikkelde technologieën en know-how kunnen worden aangepast aan zoveel mogelijk scheepvaart sectoren en geografische diensten. Zo kunt u dus straks bijna emissie vrij uw producten transporteren.

  Hotmail aanmelden - Diensten

  Aanbevelingen, klachten en tips over Neoline

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Neoline? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Neoline op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Neoline vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Neoline of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Neoline nu achter.

  Neoline
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Neoline

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Neoline een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Neoline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Neoline actief?

  Neoline is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Neoline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.