Neoline

Alle reviews

Neoline

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Neoline

In een wereld waar de energie- en ecologische transitie steeds meer een bepalende factor wordt, wil Neoline maritieme transport oplossingen aanbieden die operationele relevantie en energienuchterheid combineren en op weg zijn naar zero emissie transport. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Neoline lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken, dit zodat u altijd en op elk moment van de dag precies weet waar u nou aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan. 

Over Neoline
Neoline werd opgericht in het jaar 2015. Dit na vier jaar voorstudies en ontwerpwerk, wat daarna werd bevestigd door de indiening van een internationaal octrooi. Destijd werd Neoline geleid door Michel Pery (voorzitter) en Jean Zanuttini (gedelegeerd bestuurder). Hedendaags hebben ook grote groepen zoals groupe RENAULT, Manitou Group en Groupe Beneateau zich aangesloten bij het project om de impact van hun toeleveringsketens te verminderen. In juni 2020 verwierf de Sogestran-groep een belang in het bedrijf en Neoline SAS werd Neoline Développement. Deze entiteit zal uiteindelijk de eerste Neoliner schepen bouwen en exploiteren. 

Producten en diensten van Neoline
Neoline heeft dus een speciaal project opgezet voor duurzamere transport mogelijkheden. Maar wat is dit dan precies en hoe onderscheiden zij zich van andere soortgelijke bedrijven? Het bedrijf heeft de strategische keuze gemaakt om wind voorstuwing te gebruiken als technologie. Enerzijds gebaseerd op de exploitatie van onuitputtelijke, gratis en schone energie. En anderzijds op bewezen technologie, die vandaag profiteert van aanzienlijke vooruitgang op het gebied van prestaties en flexibiliteit in gebruik. Deze wijze van voortstuwing in combinatie met een verlaging van de bedrijfssnelheid (een algemene trend in de scheepvaartwereld) van elf knopen, zoals gepland door Neoline, maakt het mogelijk om de benodigde energie met de helft te verminderen.

Een geoptimaliseerde controle dus van de energie mix en een succesvolle meteorologische routingpraktijk. Deze combinatie, ontworpen en geïmplementeerd door het bedrijf, vermidert het verbruik van traditionele fossiele brandstoffen en de bijbehorende emissies drastisch. Daarnaast garandeert Neoline ook nog eens een regelmatige service. Samen met de partners van het bedrijf schetst Neoline deze schepen met een transportcapaciteit op massa transportschaal zodat de ontwikkelde technologieën en know-how kunnen worden aangepast aan zoveel mogelijk scheepvaart sectoren en geografische diensten. Zo kunt u dus straks bijna emissie vrij uw producten transporteren. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Neoline
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Neoline? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Neoline op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Neoline vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Neoline of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Neoline nu achter.