ErvaringenSite

  Ervaringen Net Nanny

  Als ouder probeer je altijd om jouw kinderen de beste opvoeding te geven. Hierbij staan waarden en normen centraal. Van jongs af aan is het belangrijk om kinderen te leren wat zij wel en niet mogen. Echter is met de technologische ontwikkelingen en met de komst van het internet het opvoeden steeds uitdagender. Dit omdat de kinderen via een druk op de knop blootgesteld zijn aan de hele buitenwereld en daarmee niet alleen aan positieve zaken, maar zeker ook aan de ‘kwade’ zaken.

  Anno 2021 heeft de digitale wereld een nieuwe wending gekregen. Mede vanwege de COVID-19 pandemie zijn jongeren genoodzaakt om vrijwel dagelijks gebruik te maken van het internet. Voor de ouders is het belangrijk om in de gaten te blijven houden waar jouw kind mee bezig is. Er zijn hulpmiddelen, zoals de diensten van Net Nanny, die daarbij kunnen helpen. Om na te gaan welke diensten het beste passen bij jouw behoeften en wat anderen van soortgelijke bedrijven vonden, kun je altijd onze website raadplegen.

  Over Net Nanny
  Net Nanny is een software, die speciaal ontworpen is om ouders te helpen met het houden van toezicht op hun kinderen. Het bedrijf is opgericht in 1996 en is al langer dan 20 jaar marktleider binnen haar vakgebied. Net Nanny focust zich met name op internetfiltering en problemen rondom ongewenste internet inhoud. De CEO is Joey Thompson, een vader van zes kinderen. Meer dan een miljoen ouders wereldwijd maken gebruik van de diensten van Net Nanny.

  Producten en diensten van Net Nanny
  Net Nanny gelooft erin dat opvoeden de belangrijkste taak is ter wereld en biedt daarom technologie, essentiële hulpmiddelen en inzicht in het kader van de opvoeding. Zo is het middels het gebruiken van de software mogelijk om real-time na te gaan waar het kind mee bezig is, hoeveel tijd ze online besteden en waarnaar ze kijken. Hierdoor kunnen ouders hun kinderen beschermen tegen het zien van bijvoorbeeld pornografie en tegen het bezoeken van ongewenste websites voor kinderen. Ook is het mogelijk om te beheren hoe lang het kind gebruik maakt van het internet.

  Verder kunnen ook specifieke websites en applicaties geblokkeerd worden, zodat het kind geen toegang heeft tot ongewenste informatie. Ook YouTube en Sociale Media kunnen beheerd en gemonitord worden door de ouders. Ouders kunnen ook ervoor kiezen om een waarschuwing te krijgen als de kinderen een ongewenste website bezoeken. Zij kunnen ook de online zoekopdrachten van hun kinderen volgen. Dit is belangrijk om te identificeren als het kind te maken krijgt met zaken zoals cyberpesten, zelfbeschadiging, risicovol gedrag en zelfs zelfmoord. Daarnaast maken ook bedrijven gebruik van Net Nanny, met name om hun teams productiever te maken. De leidinggevenden kunnen hiermee informatie verkrijgen over de verschillende computers en apparaten op de werkplek.

  Complimenten, klachten en tips voor Net Nanny
  Vond je dat Net Nanny een bijdrage geleverd heeft aan de opvoeding van jouw kinderen? Hoe hebben de kinderen het ervaren en hoe heb jij als ouder dit aangepakt? Laat anderen weten wat jouw beleving is met deze software, zodat zij jouw adviezen en tips kunnen opvolgen als zij ervoor kiezen om ook gebruik te maken van deze diensten.

  Webcast online training en diensten

  Net Nanny
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Net Nanny

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Net Nanny een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Net Nanny. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Net Nanny actief?

  Net Nanny is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Net Nanny gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.