ErvaringenSite

  Ervaringen Nu-Isoleren

  Wil je graag je huis laten isoleren of heb je dit al laten doen bij Nu-Isoleren.be dan is dit de juiste pagina voor jou. Als je jouw huis al hebt laten isoleren willen we je vragen om op deze pagina met ons te delen wat je ervaring is met dit bedrijf en of je tevreden bent over het resultaat. En ben je hier nog niet bekend mee dan is dit de juiste plek om te ontdekken wat anderen zeggen over dit bedrijf.

  Nu-Isoleren.be is een bedrijf dat jouw huis kan isoleren om te zorgen dat je minder energie verspilt. Ze maken hierbij gebruik van EPS-polystyreen balletjes.

  We zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit Vlaamse bedrijf. Door jouw ervaring te delen met anderen worden twijfels en vragen weg genomen en kunnen anderen makkelijker kiezen welk bedrijf ze in zullen huren om hun huis te laten isoleren. We willen heel graag weten wat je van de service vond en of het resultaat naar wens is.

  Over Nu-Isoleren.be
  Nu-Isoleren.be is een bedrijf uit het Oost-Vlaamse Hamme. Je kunt hier terecht voor het laten isoleren van je huis. Volgens Nu-Isoleren.be zijn er in België nog 2,25 miljoen woningen die niet goed geisoleerd zijn. Om aan de Europese doelstelling van het beperken van de energieverspilling en CO2 voor 2050 te voldoen moeten nog heel wat mensen hun huis laten isoleren.

  Nu-Isoleren.be is zowel ATG gecertificeerd als BCCA gecertificeerd. De ATG certificatie is voor bedrijven die erkend zijn om polystyreen parels of EPS parels te plaatsen. De BCCA-certificatie staat voor een onafhankelijk vastgesteld vertrouwen in gekwalificeerde dienstverlening.

  Producten en diensten van Nu-Isoleren.be
  Je kunt Nu-Isoleren.be inhuren om dakisolatie, muurisolatie en spouwmuurisolatie te laten plaatsen.

  Vanaf 2020 is het wettelijk verplicht om daken van zowel koop- als huurwoningen te isoleren. Mocht uw huis niet genoeg geïsoleerd zijn dan kan het huis op last van de gemeente ongeschikt worden, verklaart. De aanschaf van dakisolatie hoeft u waarschijnlijk niet helemaal zelf te vergoeden. Er zijn een aantal premies die netbeheerder uitkeren. Je kunt bijvoorbeeld een premie ontvangen voor enkel de isolatie van het dak of zolder. Maar als je minstens drie energiebesparende veranderingen uitvoert kun je een totaalrenovatiebonus ontvangen. Ook is het in sommige gemeenten mogelijk om een subsidie te krijgen.

  Ook muurisolatie zorgt volgens Nu-Isoleren.be voor besparing op je energierekening. Je kunt hierbij kiezen om de spouwmuur te laten isoleren of de muur van buiten of binnen te laten isoleren. Als je ervoor kiest om de spouwmuur te isoleren word de vrije ruimte tussen de binnen- en buitenmuur opgevuld met bijvoorbeeld glaswol, EPS-parels, PUR of steenwol. Deze isolatie zorgt niet alleen voor energiebesparing, maar zorgt ook dat er minder vocht in je huis ophoopt en het huis geïsoleerd wordt tegen geluid van zowel binnen als buiten.

  Ervaringen, klachten en tips over Nu-Isoleren.be
  Laat anderen weten hoe je de service van dit bedrijf hebt ervaren en of je tevreden bent over het resultaat. Bovendien willen we graag horen of je energierekening sindsdien echt omlaag is gegaan. Deel die ervaring met ons en anderen zodat een keuze snel gemaakt is. Het is namelijk niet zomaar een uitgave, je wil hier goed over nadenken. Schrijf jouw review snel.

  Controle leren loslaten over jouw producten en diensten (mindset)

  Nu-Isoleren
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nu-Isoleren

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Nu-Isoleren een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Nu-Isoleren. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nu-Isoleren actief?

  Nu-Isoleren is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nu-Isoleren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.