ErvaringenSite

  Ervaringen Offrea

  Werken in of rondom je woning gepland en op zoek naar de geschikte vakman? Daarvoor kan je terecht bij Offrea. Offrea is een bouwplatform dat reeds sinds 2009 (ver)bouwers en vakmannen samenbrengt. Lees hier ervaringen van klanten die jou voor zijn gegaan: hoe is het hen bevallen om via Offrea de verbouwing te realiseren?

  Voordeel voor (ver)bouwers

  Via de gratis en vrijblijvende offerteservice, treden (ver)bouwers snel en eenvoudig in contact met vakmannen uit hun buurt. In plaats van zelf te moeten rondbellen om verschillende offertes te verzamelen, doet Offrea dat voor jou. Je hoeft je opdracht slechts 1 keer te omschrijven op de website. Jouw aanvraag komt daarna terecht bij hun uitgebreide netwerk van meer dan 2800 vakmannen, waardoor je in 1 klap offertes van tot vijf verschillende vakmannen kan ontvangen. Want ervaring leert dat je door offertes te vergelijken heel wat kan besparen.

  (Ver)bouwers vinden niet enkel vakmannen op de website van Offrea, maar ook informatie over 120 bouwsectoren. Enkele voorbeelden:

  - Dakisolatie: welke soorten dakisolatie zijn er allemaal op de markt en wat kosten ze?
  - Zonnepanelen: hoe verhoog ik de opbrengst van mijn zonnepanelen?
  - Ramen en deuren: ga je best voor profielen uit pvc, aluminium of hout?

  Daarnaast worden bezoekers op de hoogte gehouden over wat er leeft in de bouwsector via een blog en facebookpagina.

  SZF DIENSTEN REGIONAAL ZIEKENHUIS WANICA

  Voordeel voor vakmannen

  Offrea helpt niet enkel particulieren, maar biedt vakmannen ook de mogelijkheid om hun klantenportefeuille uit te breiden & hun omzet te maximaliseren. Hoe? Ze krijgen een gepersonaliseerde pagina op Offrea's website waar ze de bezoekers kunnen overtuigen via realisaties en reviews van bestaande klanten. Zo zetten ze hun bedrijf online in de kijker, zonder zelf te moeten investeren in een website of online marketing. Komt er een interessante opdracht binnen, worden ze hiervan via mail op de hoogte gesteld en kunnen ze zelf beslissen om hier al dan niet een offerte voor op te maken.

  Over Offrea

  Offrea werd opgericht in 2009 en evolueerde al gauw naar een snelgroeiend bedrijf met momenteel zo’n 20-tal werknemers. Gaandeweg heeft Offrea zich gespecialiseerd als lead generator in de (ver)bouwsector, waar er nu dagelijks meer dan 200 aanvragen binnenstromen. En dat overheen heel Vlaanderen!

  Kwaliteit voor de klanten

  De mening van hun klanten dragen ze bij Offrea hoog in het vaandel. Ze zeggen er dan ook naar te streven om kwaliteit te bieden, zowel aan hun vakmannen als aan hun bezoekers. Vakmannen ontvangen enkel offerteaanvragen die manueel werden gecontroleerd op correctheid van de contactgegevens en inhoud. De financiële toestand van hun vakmannen wordt ook gescreend alvorens ze worden aangesloten.

  Hebben de particulieren een werk laten uitvoeren door één van Offrea's vakmannen? Dan kunnen ze hem/haar beoordelen door het schrijven van een review. Zo bouwen we aan een community van (ver)bouwers die hun ervaringen delen.

  We want to hear from you!

  Reeds van de diensten van Offrea gebruik gemaakt om offertes te vergelijken en veel geld bespaard? Of juist een slechte ervaring gehad? Wij willen het graag van jou horen! Plaats hier een beoordeling & laat iedereen weten hoe je bezoek aan Offrea.be is verlopen!

  Offrea
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Offrea

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Offrea een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Offrea. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Offrea actief?

  Offrea is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, Tuin & Kamers, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Offrea gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.