ErvaringenSite

  Ervaringen Onlineprinters

  Printen is ontzettend handig. Zo hoef je een document niet helemaal met de hand te schrijven en kun je het gewoon na afloop printen. Maar sommige dingen zijn nou eenmaal best lastig om te printen. Plastic kaarten, neon-posters of folders, bijvoorbeeld. Als je dat op eigen houtje probeert ziet het er vaak niet heel professioneel uit. Dus waar kun je deze dingen wel professioneel laten uitprinten? Één bedrijf dat hier diensten voor aanbiedt is Onlineprinters. Maar wat voor kwaliteit postkaarten zullen ze printen? Zul je lang moeten wachten voor je kanaalplaat is geprint? En zal de klantenservice van Onlineprinters wel voldoende hun best doen om je te helpen als de afdruk verkeerd is gegaan? Deze vragen kunnen alleen maar beantwoord worden door echte klanten van Onlineprinters. Lees hun reviews om je te verdiepen in Onlineprinters. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen je helpen een beter beeld van Onlineprinters te vormen en te beslissen of Onlineprinters een goede printshop is of niet.

  Over Onlineprinters

  Onlineprinters is een printerbedrijf dat professionele prints en kantoorartikelen aanbiedt. Ze zijn een deel van de Onlineprinters-groep. Ze produceren individueel drukwerk in wel liefst 30 verschillende landen. Ze hebben vestigingen in Duitsland, Polen, Verenigd Koninkrijk en Denemarken. Hier produceren ze per jaar ruim 2,5 miljard stuks drukwerk. In totaal hebben ze zo’n 800.000 klanten. Maar wat kun je nou allemaal laten afdrukken door Onlineprinters? Heel veel verschillende dingen, zo blijkt. Ze doen bijvoorbeeld aan reclamedrukwerk zoals catalogussen, folders, tassen, visitekaarten, weerbestendige posters, vlaggen, stickers, boekenleggers, hardcover boeken, plastic kaarten, flyers, verpakkingen, vouwkaarten, flyers, postkaarten en brochures. Op al deze dingen kun je de naam of het logo van je bedrijf laten afdrukken. Zo maak je reclame voor je bedrijf. Maar ook voor privégebruik in huis heeft Onlineprinters behoorlijk wat opties. Voorbeelden hiervan zijn balpennen, stempels, doorschrijfsets, kalenders, zakenveloppen, ordners, blokken, notitieboeken en nog veel meer. In hun categorie voor beurs en presentatie hebben ze fotobehang, roll-up banners, entreekaartjes, stoepborden, pop-up displays, spandoeken, beurswanden, reclameborden en beachflags, En dan is er nog een aparte categorie voor de horeca. Die bevat horecablokken, bieriltjes, menukaarten, kartonnen drinkbekers, flessenbandrollen, drankenkaarten, deurhangers etc.


  Hoe maak je nou een goede impressie?

  Diensten van Onlineprinters

  Je kunt de geprinte producten van Onlineprinters heel gemakkelijk online bestellen. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief dan geeft Onlineprinters je €5 korting op je eerstvolgende bestelling. Dit doen ze door middel van een tegoedbon. En dan is er nog de Onlineprinters klantenservice die je kan helpen als het niet helemaal lukt om je menu samen te stellen of de bedrijfsnaam in te vullen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Onlineprinters

  Heb je zelf al eens een product laten bedrukken door Onlineprinters? Zo ja, dan horen wij graag alles over jouw ervaring met hun printproducten. Hoe makkelijk was het om een folder te bestellen via hun website? Hadden ze de stickers goed af weten te drukken? Moest je lang wachten tot de catalogus helemaal af was? En wat voor een klantenservice gaf Onlineprinters je toen jouw postkaarten slecht gedrukt waren? Laat je eigen Onlineprinters review achter en vertel ons wat jouw mening over deze winkel nou echt is.

  Onlineprinters
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Onlineprinters

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Onlineprinters een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Onlineprinters. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Onlineprinters actief?

  Onlineprinters is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Onlineprinters gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.