ErvaringenSite

  Ervaringen O&O Software

  Voor veel mensen is het internet een bron van informatie en gemak. Maar voor evenzoveel mensen heeft het internet veel geheimen en is het een bron van irritatie en frustratie. Gelukkig zijn er bedrijven zoals O&O Software, die mensen aan boord hebben die er alles aan doen om het werken met Microsoft en Windows gemakkelijker te maken en om de programma’s meer geschikt te maken voor onze persoonlijke of zakelijke wensen. O&O Software mag dan van origine een Duits bedrijf zijn, maar ze zijn uitgegroeid tot een internationale business.

  Op ErvaringenSite.be geven wij een korte introductie van het bedrijf achter de webshop of website, en een kort overzicht over de producten en de diensten die ze aanbieden. Vervolgens kunt u de beoordelingen van andere shoppers lezen in de rubriek persoonlijke reviews.

  Over O&O Software
  O&O Stoftware GmbH werd in 1997 opgericht in Berlijn, Duitsland door Oliver Falkenthal en Olaf Kehrer. Het bedrijf specialiseerde zich in software speciaal voor studenten. In de loop van de jaren is O&O een synoniem geworden voor "Tools for Windows". Vandaag de dag heeft het klanten en partners in meer dan 140 landen en behoort het tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van systeemtools voor het Windows-besturingssysteem. Als Microsoft Gold Partner (het hoogste partnerniveau) staat het bedrijf voortdurend in contact met Microsoft en vooraan op het gebied van nieuwe Windows-technologie. Het is één van de weinige bedrijven die hun producten in licentie kunnen geven met op Microsoft-gebaseerde technologie, waardoor het een cruciale toegevoegde waarde biedt aan de klant.

  Producten en Diensten van O&O Software
  Het doel wat het bedrijf zichzelf voor ogen stelt is programma’s ontwikkelen die de klant tijd en geld doen besparen, waardoor de klanten zich beter kunnen concentreren op de belangrijke dingen, zonder tijd te hoeven verspillen aan of zich zorgen te maken over het onderhoud van zijn systemen. Ze hebben talloze tools ontwikkeld die onmetelijke hulp bieden bij prestatie-optimalisatie, gegevensbeveiliging, het in beeld brengen van gegevens en bij het herstellen van gegevens die verloren zijn gegaan.
  O&O Software GmbH is al 10 jaar een gecertificeerd Microsoft Partner. Als resultaat van uitstekende prestaties bij het ontwikkelen van software voor Windows, werd O&O in 2003 benoemd tot Microsoft Gold Certified Partner/ISV, de hoogst mogelijke onderscheiding voor een onafhankelijke fabrikant. Bovendien heeft O&O onderdelen van het Microsoft Windows-besturingssysteem in licentie gegeven voor gebruik in haar programma's voor gegevensherstel en gegevensbeeldvorming, om een ​​computer vanaf cd-rom op te starten, zelfs als er geen werkend besturingssysteem op de computer is geïnstalleerd.

  Complimenten, Klachten en Tips over O&O Software
  Bent u op zoek naar een oplossing om uw werkzaamheden op het internet meer toegankelijk te maken? Wilt u ook een programma wat u de gegevens geeft waar u om vraagt zonder al te veel drama? Het bedrijf O&O Software lijkt voor u de ideale partner! En hier kunt u lezen of dit ook werkelijk zo is; wanneer u ervaring heeft met programma’s ontwikkeld door O&O Software dan horen wij graag wat uw mening is! Laat uw beoordeling bij ons achter. Uw persoonlijke review is van harte welkom.

  De FOD Financiën, een mozaïek van diensten

  O&O Software
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over O&O Software

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is O&O Software een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over O&O Software. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is O&O Software actief?

  O&O Software is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B, Overige diensten, Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van O&O Software gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.