Own3d

Alle reviews

Own3d

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

AVS4You merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Software-oplossingen producten
AVS4You
1 reviews

Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en...

De Roze Doos merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige diensten producten
De Roze Doos
1 reviews

Al bekend met de dozen van De Roze Doos of nog niet? Lees hier wat het is en kijk op ErvaringenSite naar de reviews over dit handig product. O...

Own3d

U heeft vast wel eens van de term streamen gehoord. Maar weet u wat het is en hoe het werkt? Er zijn de laatste jaren zoveel nieuwe termen in onze taal opgenomen dat het voor veel van ons moeilijk is om op de hoogte te blijven en mee te praten. Bij het zogenaamde streamen wordt beeld of geluid (of beiden) afgespeeld zonder dat deze eerst gedownload hoeft te worden. De technologie brengt ons steeds verder en inmiddels zijn er al duizenden mensen die hun informatie al streamend met anderen willen delen. Het is dan ook niet zo vreemd dat er al allemaal hulpprogramma’s op de markt worden gebracht die de streamers helpen met hun info zo goed mogelijk in beeld te brengen. Op ErvaringenSite vind u ook de allernieuwste bedrijven! Lees hier wat streamers van het bedrijf Own3d vinden, of laat uw eigen beoordeling op onze website achter door middel van een persoonlijke review. 

Over Own3d
Own#d is in 2017 opgericht met als doel om samen met streamers de wereld van livestreaming kleurrijker te maken. Own3d wil er met deze visie voor zorg dragen een kleurrijke wereld te scheppen, waarin iedere streamer zijn of haar eigen identiteit en gemeenschap heeft. Op Own3d worden producten aangeboden die streamers van alles voorzien wat ze maar nodig hebben bij het streamen van hun eigen materiaal of informatie zoals bijvoorbeeld emoticons, overlays, waarschuwingen, logo’s en tutorials. Over de mensen achter het bedrijf of waar het bedrijf officieel is gevestigd is niet op de website opgenomen en ook niet ergens anders op het internet te vinden. 

Producten en Diensten van Own3d
Own3d wil iedere streamer de mogelijkheid  bieden om het beste uit zichzelf en hun stream te halen. Wereldwijd zijn ze de grootste aanbieder van selecties overlays, emoticons en virtuele panelen, maar ook waarschuwingen, logo’s en  tutorials. Deze producten zijn bedoeld om streamers te helpen hun uitzending van allerlei technische snufjes te voorzien zodat de streamers zich kunnen concentreren op waar ze het meest van houden: het streamen en plezier maken met hun community! Streamen is vooral populair bij de online video-gamers. In de zogenaamde persmap vind je afbeeldingen van hoogwaardige kwaliteit, zodat je geen gepixelde logo’s hoeft te gebruiken. 

Complimenten, Klachten en Tips over Own3d
Vroeger kon je films op video kopen of huren, en op je videospeler afspelen. Nu streamen we movies rechtstreeks uit de bibliotheek van Netflix op onze tv of computer, en zelfs op onze smartphone! Muziek ging via LP’s naar cassettebandjes, naar CD, en nu dus streamen via Spotify, of YouTube. De nieuwste vorm van media streamen is cloud gaming, en dit is waar Own3d gespecialiseerd in is. 
Heb jij ervaring met de producten en diensten van Own3d? Je een ervaren streamer, of een beginner? Juist met deze redelijk nieuwe technologieën is het belangrijk dat we onderling ervaringen uitwisselen. Neem even een par minuten de tijd om uw ervaring in een persoonlijke review op onze website achter te laten. Zo helpen we elkaar de wereld een beetje duidelijker te maken.