ErvaringenSite

  Ervaringen Paragon Software

  Paragon Software, voluit ook wel Paragon Software Group, is een Duits software bedrijf dat software voor het beheer van harde schijven, stuurprogramma's voor bestandssystemen op laag niveau en opslag technologieën ontwikkelt. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Paragon Software lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Duitse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over Paragon Software
  Het bedrijf werd opgericht in het jaar 1994 door een groep studenten van het Moscow Institute of Physics and Technology (MIPT), waaronder oprichter/CEO Konstantin Komarov. In 1995 werd een aparte mobiele divisie opgericht, genaamd de Mobility Division. Het Duitse kantoor opende in 1998, het Zwitserse kantoor in 2000. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Freiburg im Breisgau, Duitsland, met andere kantoren in de Verenigde Staten, China, Japan, Polen en Rusland. In 2011 erkende PCMag het paradepaardje van het bedrijf. Paragon Hard Disk Manager, als het beste programma voor het beheer van harde schijven. Paragon Software Group won ook de Global Telecoms Business Innovation Award 2011 voor hun mobiele oplossing.

  Producten en diensten van Paragon Software

  Maar wat biedt Paragon Software dan precies aan? Paragon Software Group bedient eigenlijk twee dynamische groeimarkten:
  - Gegevensbeveiliging en opslag beheer - een complete reeks oplossingen voor noodherstel en voor server optimalisatie.
  - Software voor smartphones- meertalige online handschrift herkenning, lokalisatie, zakelijke en productiviteitstoepassingen, games, 120 meertalige woordenboeken en encyclopedieën.
  De bekendste producten van Paragon Software komen van de groeimarkt gegevensbeveiliging en opslagbeheer. Voor deze groeimarkt hebben ze bijvoorbeeld hun paradepaardje Paragon Hard Disk Manager ontwikkeld, inclusief een tool genaamd Partition Manager voor het wijzigen van de grootte van partities. Ook heeft het bedrijf Paragon-bestandssysteemkoppeling (eigendom) ontwikkeld.

  Het Duitse bedrijf distribueert online via de website van het bedrijf, een netwerk van wederverkopers met toegevoegde waarde, distributeurs en OEM's. De wereldwijde partnerschappen van Paragon Software Group omvatten bijvoorbeeld ASUS, Avast, Belkin, D-Link, HP, Intel, Microsoft, Netgear, Nvidia, Realtek, Seagate, Siemens, Technicolor, Telechips, Western Digital en Wyplay. Als u klachten heeft over Paragon Software kunt u deze indienen via de e-mail of via uw gebruikersaccount op de website van het Duitse bedrijf.

  Een diensten-pagina toevoegen aan je WordPress-website

  Aanbevelingen, klachten en tips over Paragon Software

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Paragon Software? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Paragon Software op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Paragon Software vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Paragon Software of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Duitse bedrijf Paragon Software nu achter.

  Paragon Software
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Paragon Software

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Paragon Software een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Paragon Software. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Paragon Software actief?

  Paragon Software is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Paragon Software gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.