Pitch Ground

Alle reviews

Pitch Ground

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

AVS4You merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Software-oplossingen producten
AVS4You
1 reviews

Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en...

De Roze Doos merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige diensten producten
De Roze Doos
1 reviews

Al bekend met de dozen van De Roze Doos of nog niet? Lees hier wat het is en kijk op ErvaringenSite naar de reviews over dit handig product. O...

Pitch Ground

Ben jij een SaaS bedrijf of ben je ook zoek naar SaaS producten dan kun je Pitchground gebruiken als marktplaats. Mocht je nog twijfelen over deze online-onderneming dan kun je hier terecht voor de ervaring en reviews van echte gebruikers. Hierdoor krijg je een beter beeld van wat het bedrijf doet en of dit bedrijf het SaaS product kan bieden dat geschikt is voor jou als ondernemer.

PitchGround is een Marktplaats voor SaaS producten (Software as a Service) die gericht zijn op de groei en ontwikkeling van jouw onderneming.

Ben jij een ondernemer die een product heeft gekocht via PitchGround, of juist verkocht heeft, dan horen we graag jouw ervaring hiermee in een review op deze website. Hierdoor krijgen anderen een goed beeld van de services die deze Marktplaats voor SaaS producten te bieden heeft en de kwaliteit hiervan. 

Over Pitchground
PitchGround is opgericht door Oscar Hernandez uit de Verenigde Staten, Udit Goenka uit India en Lukas Liesis uit Litouwen. Zoals je ziet, komen de oprichters uit drie verschillende landen en ook de 17 medewerkers wonen en werken over de hele wereld. Alle medewerkers werken remote, ze komen slechts één keer per jaar samen tijdens het jaarlijkse bedrijfs event.

De missie van PitchGround is om creatieve ondernemers, bedrijven en zelfstandigen te helpen om hun online bedrijf te laten groeien met behulp van software en een zogenaamde Education-First aanpak

De doelgroep zijn mensen die een SaaS bedrijf runnen, maar ook digitale marketing bureaus, bloggers, auteurs, leraren, podcast makers, online marketeers, entrepreneurs, en iedereen die eraan wil werken om zijn bedrijf online op de kaart te zetten.

PitchGround gelooft dat onderwijs gratis moet zijn, software betaalbaar en gemakkelijk toegankelijk. Hun visie is dat wanneer je beide combineert, je een schat aan mogelijkheden voor iedereen creëert.

Producten en diensten van PitchGround 
Op PitchGround kun je als cliënt je software solutions aanbieden die anderen kunnen helpen om hun bedrijf te laten groeien. Het platform zorgt er bovendien voor dat jouw Saas product steeds populairder kan worden en je als je bedrijf kunt groeien. 

De producten die je kunt kiezen zijn onder andere software om diensten te organiseren, applicaties om digitale certificaten te maken, of software om plagiaat te checken en management software waarbij je zowel je teams de facturering kunt afhandelen

Als je als ondernemer graag een website wil maken, maar niet zelf de capaciteiten hebt om die te bouwen dan kun je via Pitchground bijvoorbeeld LocalPress aanschaffen, dit is een SaaS product waarbij je meer dan 50 Wordpress demos krijgt om de website van je bedrijf te creëren Dit product schaf je bovendien niet per maand of jaar aan, als je het koopt via PitchGround krijg je levenslang toegang tot de software. 

Ervaringen, klachten en tips over PitchGround 
We zijn benieuwd naar jouw ervaring met Pitchford dus heb je klachten of tips voor nieuwe gebruikers laat het ons dan weten in je review, alle informatie is welkom zodat potentiële nieuwe klanten zich een goed beeld kunnen vormen van wat deze marktplaats inhoud en of deze marktplaats het SaaS product heeft waar ze naar op zoek zijn.