PotatoVPN

Alle reviews

PotatoVPN

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

PotatoVPN

Met een VPN ben je onder andere beter beschermd tegen gegevensdiefstal. Omdat steeds meer mensen gebruik maken van de mogelijkheden die een VPN te bieden heeft is het aantal bedrijven dat zulke diensten aanbiedt enorm gestegen. Het kiezen van een betrouwbare VPN partner wordt er daardoor niet makkelijker op. Of is er toch een manier om er snel achter te komen wie de beste verbinding te bieden heeft? Die is er zeker! Je hoeft alleen maar de reviews op onze website te lezen om alles te weten te komen over de ervaringen en klachten van andere consumenten. Zij schrijven in hun reviews namelijk precies wat hun meningen zijn waardoor jij uiteindelijk voor de best gewaardeerde VPN verbinding kunt kiezen om zo zeker te weten dat jouw beschermde gegevens ook echt beschermd zijn en blijven.

Over PotatoVPN
PotatoVPN is een VPN dienst die wordt aangeboden door Fastpotato Pte. Ltd. uit Singapore. De informatie over het bedrijf en de site is vrij beperkt en daarom is het wellicht een goed idee om eerst de ervaringen en commentaren van andere klanten over deze VPN te lezen. Je doet dat overigens op onze website waar je de reviews van deze klanten kunt lezen. De klantenservice van PotatoVPN is alleen bereikbaar per e-mail en het is niet duidelijk of de medewerkers daar Nederlands spreken. Wat wel duidelijk is, is dat je een abonnement op de service van PotatoVPN alleen af kunt sluiten door te betalen met een PayPal account. De VPN van Potato is overigens geschikt voor alle platforms, van Android en Windows tot iOS en Mac.

De producten en diensten van PotatoVPN
Met een VPN, een Virtueel Privé Netwerk, kun je jezelf en al je belangrijke gegevens op het internet beschermen. Doordat je via een VPN inlogt via een andere en versleutelde locatie worden onder meer je wachtwoorden en bankgegevens onzichtbaar voor kwaadwillenden. Bovendien kun je met een VPN content in andere landen bekijken die normaal gesproken verborgen blijft. PotatoVPN biedt twee verschillende abonnementen om van deze dienst gebruik te kunnen maken. Je kiest voor een lidmaatschap van een jaar en betaalt een eenmalig bedrag voor die periode of je kiest voor een maandabonnement dat je iedere maand afrekent. Vanzelfsprekend is het jaarabonnement over het geheel gezien de goedkopere optie.

Reviews en commentaren over PotatoVPN
Consumenten die deze aanbieder nog niet kennen zijn dringend op zoek naar informatie over de betrouwbaarheid en kwaliteit van de Potato VPN app en desktopversie. Daar kun jij hen als klant bij helpen door jouw review over deze VPN dienst op onze website te posten. Leg in jouw beoordeling uit wat jij de plus- en minpunten van deze service vindt en ga dieper in op de gebruiksvriendelijkheid en het gemak van betalen. Hoe beter jij uit kunt leggen wat andere consumenten kunnen verwachten hoe beter zij een beslissing kunnen nemen over PotatoVPN. Aan de hand van jouw ervaring zullen ze zoveel wijzer worden over het nut van dit product. Jouw bijdrage wordt je nu al in dank afgenomen.