ErvaringenSite

  Ervaringen PrintBirdie.com

  Organiseer je binnenkort een evenement en heb je nog promotiemateriaal nodig? Sta je binnenkort op een beurs en zoek je nog een prachtige stand die helemaal past bij jouw bedrijf? Of wil je op een originele manier promotie voeren? Kijk eens bij PrintBirdie! Wat echte klanten vinden van PrintBirdie, hun aanbod en de service lees je hier op ErvaringenSite!

  Over PrintBirdie

  PrintBirdie is een online platform, drukkerij en webshop die werd opgericht in Temse, België. Klanten kunnen er snel en eenvoudig drukwerk bestellen van hoge kwaliteit. Je kan er onder andere terecht voor handels- en promotioneel drukwerk, bedrukking van panelen, reclameborden, spandoeken, textiel en nog veel meer. PrintBirdie maakt onderdeel uit van Print & Media Kitchen bvba.


  De vlaggetjes van printBirdie

  Diensten van PrintBirdie

  Je kan bij PrintBirdie terecht voor het drukken van allerlei materiaal voor je bedrijf of de promotie daarvan. Organiseer je binnenkort een beurs en wil je een mooie stand? Ook daarvoor kan je bij PrintBirdie terecht. Ze verlenen ook diensten als mailings, verdeling van promotiemateriaal huis-aan-huis, opslag, vertaling van bestanden naar drukbestanden, de plaatsing van banners, vlaggen en nog veel meer. Ze willen een compleet aanbod bieden aan hun klanten van drukwerk tot ontwerpen, technische ondersteuning, personalisatie en lijndiensten. Je kan bij je bestelling altijd kiezen als het gaat over een Express, Standard of Economy bestelling gaat. Express wordt zo snel mogelijk gedrukt en geleverd, standaard iets minder snel en economie na 11 werkdagen. Als je vragen hebt tijdens het bestellen of over het personaliseren kan je altijd de Helpdesk contacteren.

  Klachten of vragen over PrintBirdie

  Heb je vragen of een klacht over PrintBirdie? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier, via e-mail of per telefoon. Op de website vind je ook een FAQ waar je alle veelgestelde vragen vindt, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met PrintBirdie? Heb je hier laatst een bestelling geplaatst en ben je tevreden van de kwaliteit en de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van PrintBirdie. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij PrintBirdie? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  PrintBirdie.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PrintBirdie.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PrintBirdie.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PrintBirdie.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PrintBirdie.com actief?

  PrintBirdie.com is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PrintBirdie.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.