ErvaringenSite

  Ervaringen Reclameland

  Ben je net gestart met een nieuwe onderneming en ben je daarvoor op zoek naar flyers, folders en ander reclamemateriaal? Of wil je jouw marketinglijn aanpassen en heb je nieuw drukwerk nodig? Wellicht kan Reclameland wat voor je betekenen in jouw zoektocht naar flyers, folders en ander drukwerk. Wat is de kwaliteit van het werk dat ze leveren? Wat mag je verwachten van hun service? Bekijk hier de ervaringen van anderen, wie weet kun je antwoord vinden op jouw vragen. Heb je zelf al een keer contact gehad met Reclameland en wil je jouw mening over dit bedrijf delen met andere klanten? Dit platform leent zich daarvoor.

  Over Reclameland

  Reclameland is een online drukkerij waar je terecht kunt voor flyers, folders, visitekaartjes en ander drukwerk. Het drukwerk wordt gemaakt door de traditionele manier van drukken te hanteren (offset drukken) alsook het digitale drukpersen. De drukte per jaar varieert van vijftig miljoen flyers tot het bedrukken van briefpapier en enveloppen. Sinds de oprichting is Reclameland gestaag gegroeid en bedient nu meer dan 250.000 klanten in zowel Nederland als België. Op het hoofdkantoor te Westerbroek worden dagelijks honderden bestellingen gedrukt met een team van meer dan honderd drukwerkspecialisten. Voor de mensen die speciale kleding willen laten bedrukken, biedt Reclameland diverse mogelijkheden. Het bedrijf voorstaat duurzaam ondernemen en gebruikt uit die overweging inkten die geen of minder oplosmiddelen bevatten. Daarnaast worden er verpakkingen gebruikt die volledig gerecycled zijn of gerecycled kunnen worden.

  Standaard factuurregels (diensten) toevoegen op je factuur

  Diensten Reclameland

  Als online drukkerij zorgt Reclameland ervoor dat je op een eenvoudige manier je drukklare bestanden aanlevert, zodat die gedrukt kunnen worden. Bestellingen binnen Nederland en België worden gratis geleverd. Het gereedmaken van spoedleveringen is mogelijk binnen twee werkdagen. Het aanvragen van bewijsexemplaren is mogeljk na het drukken van de gehele bestelling. Daarnaast kun je gratis drukwerkvoorbeelden aanvragen. Stuur je vragen naar de klantenservice en krijg binnen 24 uren een antwoord.

  Klachten, tips en complimenten Reclameland

  Reclameland biedt een aantal contactmogelijkheden aan zoals telefoongesprek, e-mail en WhatsApp. Ben jij al eens in contact geweest met dit bedrijf? Wat vond je van de service? Hoe gaat de levering? Wat kun je vertellen over de kwaliteit van de producten van Reclameland? Deel jouw mening over dit bedrijf met anderen.

  Deel jouw ervaring over Reclameland

  Deze site verzamelt recencies en beoordelingen van klanten voor je, zodat je een goede koopbeslissing kunt maken en winkels met elkaar kunt vergelijken. Wil jij anderen ook helpen om een juiste koopbeslissing te nemen en de juiste deals te kiezen? Heb je ervaring met het winkelen bij Reclameland? Vertel iedereen wat jij vindt van de service en kwaliteit van het bedrijf. Schrijf jouw review op deze site en laat weten wat jij vindt van de kwaliteit van het drukwerk van Reclameland.

  Reclameland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Reclameland

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Reclameland een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Reclameland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Reclameland actief?

  Reclameland is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Reclameland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.