Renowizz

Alle reviews

Renowizz

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
Katja
Nou ik had iemand nodig om mijn huis te schilderen en zocht via Renowizz. Had snel de juiste persoon gevonden en kon ook direct een afspraak met deze vakman in plannen. Het ging allemaal heel soepe...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schilderwerkzaamheden

  Nou ik had iemand nodig om mijn huis te schilderen en zocht via Renowizz. Had snel de juiste persoon gevonden en kon ook direct een afspraak met deze vakman in plannen. Het ging allemaal heel soepel en de prijs was ook in orde. Toen de persoon eenmaal langskwam was hij een twee dagen bezig in totsaal maar heeft alles heel netjes afgerond. Schuren in het begin, schilderen later, het is nu helemaal mooi in olijfgroen, echt mijn lievelingskleur! Kozijnen, deuren en de dakgoot, allemaal is het goed onder handen genomen en kan het de komende jaren er weer tegenaan. Ik zou aanbevelen!


Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Renowizz

Renowizz is een online platform waar je gemakkelijk de juiste vakman kan vinden die je nodig hebt. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van renowizz lees je hier op ErvaringenSite!  
Zelf ervaring met Renowizz? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het nemen van een beslissing.  

Over Renowizz 
Renowizz helpt je bij het vinden van de juiste vakmannen die het best aansluiten bij je behoeften. Dit kan onder andere één van de volgende zaken zijn: verbouwing, verfraaiing, installatie van groene energie, …Je kan er veel tijd besparen door snel en gratis vrijblijvende offertes aan te vragen bij erkende Renowizz vakmannen. Bij Renowizz kan je als gebruiker genieten van speciale aanbiedingen, zo kan je heel wat kosten besparen zonder zelf te moeten onderhandelen. De Renowizz Experts kunnen u ook helpen met advies en bij het zoeken van de juiste vakman. Alle leveranciers die je vindt op de site van Renowizz zijn erkend door Renowizz. Dit wil zeggen dat die bedrijven werden geselecteerd op basis van criteria als 'betrouwbaarheid', 'kwaliteit', 'commerciële slagkracht' en 'concurrerende prijszetting'.  


Diensten van Renowizz 
Bij Renowizz kan je terecht voor vrijblijvende offertes voor allerlei werkzaamheden. Binnen 48 uur krijg je gratis en geheel vrijblijvend offertes en informatie. Bij Renowizz kan je gebruik maken van speciale aanbiedingen die door hen werden onderhandeld. Deze aanbiedingen zijn bijvoorbeeld kortingen op je bestelling, gratis levering, gratis diensten, gratis test- of proefperiode, demonstratiesoftware en nog veel meer. Bij elke aanvraag is er een speciaal voordeel voor jou of je project.  

Klachten of vragen voor Renowizz?
Heb je vragen of een klacht over Renowizz? Neem dan zeker contact met ze op, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon.  

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Renowizz? Heb je er snel de juiste oplossing gevonden voor jouw karwei? Hoe verliep de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Renowizz. Zo help je hen bij het maken van een beslissing! 

Ben je van plan om een de dienst van Renowizz te gebruiken? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!